آموزش روش دم کردن قهوه ترک در خانه

آموزش روش دم کردن قهوه ترک در خانه

آموزش روش دم کردن قهوه ترک در خانه : قهوه ترک در واقع نوعی آماده سازی و روش سرو قهوه است ، روش دم کشیدن آن با انواع دیگر قهوه متفاوت است و در تهیه آن از دانه های قهوه برشته و کاملا آسیاب شده استفاده می شود. برای تهیه این نوع قهوه باید با یک سری نکات و ترفندهایی که در این زمینه وجود دارد آشنا شوید که بر اساس آنها در ادامه این مقاله ، آموزش تهیه قهوه ترک را برای شما عزیزان قرار داده ایم.

آموزش روش دم کردن قهوه ترک در خانه

گاهی برای درست کردن یک قهوه خوش طعم و لذیذ دچار مشکل میشویم به همین دلیل ممکن است قهوه ای که درست میکنیم چیز جالبی درنیاید به همین دلیل در این بخش از کاردستون به شما یاد خواهیم داد که چگونه میتوان یک قهوه خوب و لذیذ در خانه درست کنید.

طرز تهیه قهوه ترکی خوشمزه 

انواع مختلف نوشیدنی های گرم و سرد دارای تنوع بالایی هستند که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند ، از جمله محبوب ترین نوشیدنی های سرد می توان به شربت زعفران ، سکنجبین ، شربت لیمو ، انواع مختلف آیس پک و … اشاره کرد همچنین نسکافه ، چای ، قهوه ترک و آنها یکی از محبوب ترین نوشیدنی های گرم هستند و در این مقاله می خواهیم نحوه تهیه قهوه ترکی را ارائه دهیم. قهوه ترک یا قهوه ارمنی روشی است برای دم کردن قهوه که رایحه بسیار قوی دارد و یکی از محبوب ترین انواع نوشیدنی های گرم در سراسر جهان است.

آموزش روش دم کردن قهوه ترک در خانه

طرز تهیه قهوه ترکی کار چندان سختی نیست و شما می توانید با توجه به روش تهیه و ترفندهای موجود در این زمینه ، به راحتی یک قهوه اصل را با طعم بی نظیر دم کرده و از آن لذت ببرید.

یکی از اصول مهمی که هنگام دم کشیدن قهوه باید مورد توجه قرار گیرد ، استفاده از حرارت ملایم است و باید از این نظر بسیار حساس و دقیق باشد زیرا تمام کارهایی که هنگام تهیه قهوه انجام می دهید در نهایت بر روی عطر و بوی آن است و طعم و مزه قهوه تاثیر خواهد گذاشت.

مواد مورد نیاز:

  • پودر قهوه برای هر نفر یک تا دو قاشق چای خوری
  • به ازای هر نفر یک فنجان آب سرد
  • به دلخواه شکر بزنید

آموزش روش دم کردن قهوه ترک در خانه

مراحل آماده سازی:

در مرحله اول ، ابتدا یک فنجان کوچک انتخاب کنید و سپس مقدار آب مورد نیاز را با استفاده از آن اندازه بگیرید و آن را در قهوه در حال جوش بریزید. پس از آن ، اگر می خواهید قهوه شما طعم شیرینی داشته باشد ، مقداری شکر به آن اضافه کنید. سپس حدود دو قاشق غذاخوری پودر قهوه اضافه کرده و خوب هم بزنید.

اگر قهوه با کیفیت بالا می خواهید ، بهتر است زیاد از شکر استفاده نکنید و اگر قهوه را شیرین دوست دارید ، آن را در مرحله نهایی استفاده کنید. با یک قاشق کوچک قهوه را هم بزنید و مواد را کاملا هم بزنید تا یکدست شود.

باید توجه داشته باشید که برای تهیه یک قهوه خوشمزه و ایجاد کف بیشتر ، وقتی قهوه را روی حرارت قرار می دهید ، هم زدن مانع کف شدن قهوه می شود.

قهوه ترک

سعی کنید قهوه را روی حرارت ملایم قرار دهید ، این امر باعث می شود تا قهوه زمان مناسب دم و آماده شدن را داشته باشد. هنگامی که قهوه شروع به گرم شدن می کند ، حباب های کوچکی روی آن تشکیل می شود که می توانید با استفاده از یک قاشق کف قهوه را درون فنجان ریخته و قهوه را دوباره روی حرارت قرار دهید. بگذارید.

هنگامی که قهوه به حالت جوش نزدیک می شود پیش از این که به قل زدن شروع کند دوباره بر روی آن کفی تشکیل می گردد. کف را با استفاده از یک قاشق برداشته و مجددا قهوه بدون کف را بر روی حرارت بگذارید. در نهایت با برداشتن هر دفعه کف از روی قهوه کف بیشتری ایجاد می شود که در واقع همان فوم قهوه می باشد و به میزان بیشتری فوم به دست می آورید.

طرز تهیه قهوه ترک در خانه

قهوه ترک

قهوه دم کرده را به مدت 15 تا 20 ثانیه روی حرارت قرار دهید و سپس بقیه قهوه را به فنجان ها اضافه کنید. به هیچ عنوان نباید قهوه دم کرد زیرا دم کردن باعث تغییر طعم قهوه می شود. آماده سازی قهوه 5 تا 10 دقیقه طول می کشد. در این مدت باید مراقب باشید ، زیرا اگر قهوه جوش بیاید ، تلخ تر شده و طعم خوبی نخواهد داشت.

توجه داشته باشید که قهوه به تدریج درون فنجان ریخته می شود تا کف قهوه روی سطح باقی بماند. هنگام نوشیدن قهوه ، چند دقیقه صبر کنید تا پودر قهوه ته نشین شود و سپس آن را بنوشید.

نکات مهم و کلیدی:

قهوه ترک معمولاً با یک لیوان آب سرد سرو می شود. قبل از نوشیدن قهوه ، آب سرد مصرف می شود تا دهان تازه شود و طعم قهوه بسیار قویتر شود. برای این کار می توانید یک گلبرگ گل رز یا یک برش نازک سیب روی آب قرار دهید تا در واقع آب معطر ملایم را جذب کند. آنها همچنین اغلب شیرینی هایی مانند شکلات یا راحت الحلقوم را به همراه قهوه سرو می کنند.

قهوه ترک

طرز تهیه قهوه ترک در خانه

  • برای اینکه قهوه شما طعم قوی و خوشمزه ای داشته باشد ، می توانید قهوه را پس از جوش آمدن از روی حرارت برداشته و پس از چند ثانیه دوباره روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. این کار را حدود سه بار تکرار کنید تا قهوه طعم مطبوعی پیدا کند.
  • شکر را حتما در هنگام آماده سازی به قهوه بیفزایید.
  • قهوه ترک در واقع خیلی فشرده تر از قهوه های فیلتر شده است و تنها یک فنجان از آن خورده می شود.
  • قهوه ای که ته فنجان می نشیند اغلب خورده نمی شود و معمولاً برای پیش گویی استفاده می شود.

فیلم طرز تهیه قهوه ترک سنتی 

سخن آخر : 

امیدواریم در این مقاله با طرز تهیه قهوه ترک کاملاً آشنا شده باشید و در صورت تمایل با توجه به توضیحات داده شده آن را در خانه تهیه کنید.در صورت تمایل میتوانید نظرات و پیشنهادات خودتان را برای ما ارسال کنید.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *