طرز تهیه بامیه خوشمزه خانگی بسیار راحت

طرز تهیه بامیه خوشمزه خانگی بسیار راحت

طرز تهیه بامیه خوشمزه خانگی بسیار راحت : شیرینی های بامیه خوشمزه ماه رمضان برای همه آشنا است. همه ما خاطرات خوبی از آن داریم و وقتی صحبت از آن می شود قلبمان غش می کند. ما می خواهیم یک بامیه طلایی پر از شربت به زیر دندان های ما برود و همه شربت ها را با یک گاز فوران کند … خلاصه اینکه یک ماه .ماه رمضان است و شیرینی های آن: بامیه ، زولبیا ، باقلوا و گوشفیل.

طرز تهیه بامیه خوشمزه خانگی بسیار راحت

علاوه بر این حلوا نیز وجود دارد که جای خود را دارد اگر می خواهید شیرینی های ماه رمضان را متنوع کنید می توانید از همان شیرینی هایی که سایر کشورهای مسلمان دارند مانند حبوبات مصری که البته ظاهراً به زبان عربی خود را زلابیه می نامند لذت ببرید.

خوب ، اکنون وقت آن است که به شما بگوییم چگونه بامیه های خانگی خوشمزه درست کنید تهیه آن بسیار دشوار نیست اما نکاتی دارد که باید به آنها توجه کنید و همچنین هنگام کار با روغن داغ باید مراقب باشید البته نکته جالب این است که برای داشتن بامیه شکل بهتر است نگذارید روغن خیلی داغ شود.فقط گرم کردن کافی است ، زیرا به این ترتیب آنها فرصت تورم دارند. به این ترتیب زمان پخت بیشتری لازم است اما نتیجه عالی آن قطعاً ارزشش را دارد.

دستور تهیه بامیه

مرحله 1: شربت بامیه

آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوش بیاید و همه شکر حل شود ، سپس زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کرده و پس از 10 دقیقه جوشاندن ، شربت را از روی حرارت بردارید. (در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد)

مرحله دوم:

آب و کره را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط ​​بجوشانید. سپس آرد و شکر را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع شود. سپس 2 قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.

طرز تهیه بامیه خوشمزه خانگی بسیار راحت

مرحله سوم:

خمیر را حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید و مرتباً هم بزنید تا خمیر بپزد. سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و بعد از خنک شدن خمیر ، تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا خمیر نرم به دست آید. وانیل را همزمان با تخم مرغ به خمیر بامیه اضافه کنید.

طرز تهیه بامیه خوشمزه خانگی بسیار راحت

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت تخم شربتی + ویدیو

مرحله 4:

داخل قابلمه روغن زیادی بریزید. خمیر را در یک قیف با سر ماسوره و قیچی در روغن قیچی کنید. سپس روی حرارت کم قرار دهید بامیه ها را در حین سرخ کردن به طور مرتب هم بزنید تا بهم نچسبند و یکنواخت سرخ شوند. این مرحله حدود 20-30 دقیقه طول می کشد بنابراین باید کمی صبور باشید.

قابلمه را خیلی پر نکنید تا بامیه ها حسابی پف کنند و داخلشان پوک شود. با کم نگه داشتن دمای روغن شیرینی فرم صاف تر و قشنگتری پیدا میکند. قبل از ریختن سری دوم، بگذارید روغن از دما بیافتد و کمی خنک شود. (این نکته خیلی مهم هست.)

طرز تهیه بامیه خوشمزه خانگی بسیار راحتمرحله 5:

آنها را روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافه گرفته شود.سپس به همان صورت داغ به شربت ولرم اضافه کنید تا شربت را به خود جذب کنند ( حدود 3 دقیقه قرار دادن بامیه در شربت کافی است). شیرینی بامیه آماده است. نوش جان!

بامیه خوشمزه

نکات کلیدی تهیه بامیه

1- در زمان ریختن خمیر داغ داخل شربت، شربت باید خنک شده باشد.

2- موقعی که خمیر را داخل روغن میریزید، روغن نباید داغ شده باشد. در غیر این صورت بامیه فرصت پف کردن پیدا نمیکند و ترد نمیشود. فرمش هم قشنگ و صاف نمیشود.

بامیه خوشمزه

دمای مناسب روغن برای بامیه

3- تعداد شیرینی های داخل روغن را کمتر انتخاب کنید تا جای پف کردن داشته باشند. دلیل پف نکردن بامیه اغلب رعایت نکردن نکته 2 یا 3 است.

4- در زمان بریدن خمیر سر قیچی را چرب کنید تا خمیر به قیچی نچسبد.

5- دلیل بیات شدن بامیه معمولا این است که به اندازه کافی سرخ نشده.

فیلم طرز تهیه بامیه

سخن آخر:

این شیرینی سنتی که مخصوص مناسبت ماه رمضان محسوب میشود بسیار طرفدار خودش را دارد و در هر سفره افطاری یافت میشود بنابراین برای پخت این شیرینی نیاز به هزینه های اضافی ندارید و با چند ابزار ساده میتوانید بامیه خوشمزه ای را بپزید.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *