محصولات قابل کشت در پایان تابستان کدام هستند؟ اواخر تابستان زمان مناسبی برای کاشت انواع سبزیجات است. محصولات تابستانه با عملکرد زیاد می توانند ما را شگفت زده کنند. به محض رسیدن محصولاتی که اوایل تابستان کاشته اید ، گزینه های زیادی برای کاشت آنها در باغ شما وجود دارد. با ابن مطلب همراه شوید تا بدانید در پایان تابستان چه سبزیجاتی را بکارید.
فهرست مطالب این صفحه
انواع کاکتوس برای نگهداری خانه و باغ
اگر کل باغ شما پر از سبزیجات است ، اکنون زمان آن فرا رسیده است که جای خالی باغچه را با سبزیجات تازه پر کنید. اگر قصد انجام این کار را دارید ، به نیاز خاک باغ خود توجه کنید و با افزودن مواد مغذی به خاک ، آن را برای کاشت محصولات جدید آماده کنید.
محصولات قابل کشت در پایان تابستان کدام هستند؟
ممکن است برخی از محصولات قبلی، خاک باغچهتان را از مواد مغذی کلیدی خالی کرده باشند و برای کاشتن محصولات جدید به جایگزینکردن آن مواد مغذی نیاز داشته باشید.
همچنین اگر فضای خالی دارید می توانید مکان های جدیدی به باغ خود اضافه کنید و در آینده از آن استفاده کنید. سرانجام ، برخی از باغداران ممکن است ترجیح دهند سبزیجات را در گلدان پرورش دهند تا بعداً بتوانند آنها را جابجا کنند. به این ترتیب می توان بهتر با تغییرات الگوی تابش خورشید در نتیجۀ فرارسیدن پاییز بهتر هماهنگ شد.
در لیست زیر ، در مقابل نام برخی از سبزیجات ، اصطلاح “نشا” وجود دارد. می توانید نهال برخی از سبزیجات را بکارید. نهال گیاه کوچکی است که رشد اولیه داشته و سپس در محیط جدید کاشته و رشد می کند. بذر ، قلمه و نهال را می توان از گل فروشی ها ، گلخانه ها و فروشگاه های تجهیزات کشاورزی تهیه کرد.
بیشتر بخوانید: گیاهان دور کننده پشه کدامند؟ معرفی چند گیاه موثر |
1. شابانک (آروگولا)
شابانک یک سبزی برگ سبز با طعم و فلفل بی نظیر است که برخی افراد آن را دوست دارند و برخی از آن متنفر هستند. شابانک بیشتر در سالادها استفاده می شود. اما برخی نیز از آن در برخی غذاهای پخته شده استفاده می کنند. اگر قصد کاشت شابانک را دارید ، باید یکی از انواع مختلف آن را انتخاب کنید. معروف ترین آنها “وایلد راکت” و “وال راکت” است.
2. ریحان
ریحان یکی از معروف ترین و پرمصرف ترین سبزیجات است. این سبزی یکی از طعم دهنده های اصلی در غذاهای ایتالیایی است. برگ و گل ریحان خوراکی است و معمولاً با تهیه روغن زیتون و مغزها بهشکل پوره در میآورند تا سس پِستو درست کنند. سس پستو در غذاهای زیادی کاربرد دارد.
ریحان را می توان در بسیاری از مناطق آب و هوایی کاشت کرد. حتی می توان آن را در محیط داخلی نیز پرورش داد. بنابراین بد نیست که در بیشتر سال ریحان تازه داشته باشید. زیرا ریحان خشک عطر و طعم ریحان تازه ندارد.
3. چغندر
چغندر یک سبزی ریشه با رشد سریع است که تقریباً در هر جایی قابل پرورش است. جالب است بدانید که هم قسمت قرمز چغندر و هم برگ های آن خوراکی هستند.
اگرچه ممکن است چغندر به تنهایی برای شما خیلی جذاب نباشد ، اما قسمت اصلی دستور تهیه برخی غذاها مانند ترشی ، سالاد لب و برخی غذاهای دیگر است.
4.کلمبروکسل (نشا)
می توانید کلم بروکلی را دو بار در فصل برداشت کنید. زیرا به سرعت رشد می کند و می توان خیلی زود آن را کاشت. قسمت خوراکی کلم بروکلی گل آن است. بنابراین برداشت زود هنگام و به موقع ضروری است. زیرا در غیر این صورت ، گلهای آن باز می شوند و برای خوردن غذا نامناسب می شوند.
بیشتر بخوانید: چگونه خانه را با روش های طبیعی خوشبو کنیم؟ |
5. جوانه بروکسل (نهال)
رشد جوانه بروکسل بیشتر طول می کشد اما در اکثر نقاط قابل پرورش است. در گذشته این کلم محبوبیت چندانی نداشت اما امروزه به دلیل خواص معروف است و در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. از کلمبروکسل بهصورت کبابی، تفتداده یا شکلهای دیگر میتوان در انواع سالاد یا غذاهای دیگر استفاده کرد.
6.کلمبرگ (نشا)
بهتر است کلمبرگ را در تابستان زودتر بکارید تا بتوانید آن را دوباره در این فصل پرورش بدهید. معمولا کلمبرگ در باغچهٔ خانهها بهخوبی رشد میکند. کلمبرگ را میتوانید در سالاد کلم و سایر سالادهای تابستانه استفاده کنید.
7. هویج
شما احتمالاً همه چیز راجع به هویج نمی دانید. ممکن است تاکنون فقط هویج نارنجی را در فروشگاه ها دیده باشید. اما باید بدانید که هویج انواع مختلفی دارد. هویج قرمز ، بنفش ، زرد یا بسیار نازک نیز وجود دارد. هر نوع هویج به خاک متفاوتی نیاز دارد.
بنابراین شاید مطالعه هویج به شما کمک کند بهترین هویج را برای خاک خود انتخاب کنید. هویج را می توان به صورت خام و پخته مصرف کرد. هویج را می توان ترشی ، کبابی یا برای تهیه مقداری سوپ تابستانی نیز استفاده کرد.
8. گل کلم (نشا)
امروزه استفاده از گل کلم در حال افزایش است. برخی افراد از آن برنج گلکلم (گلکلم رندهشده) درست میکنند تا جایگزین خوبی برای غلات نشاستهای باشد؛ همچنین آن را بهجای استیک گوشت میتوان کبابی کرد تا جانشینی برای گوشت باشد. پرورش گلکلم آسان نیست و ممکن است رسیدن آن یک فصل کامل طول بکشد؛ اما برداشت آن کار سادهای است.
9. کاهو چینی
در پایان تابستان چه سبزی هایی باید پرورش دهیم؟ کاهوی چینی یکی از سبزیجات مناسب برای کاشت در این فصل است.کاهوی چینی نوعی سبزی شیرین، ملایم و خوشمزه است که بسیاری آن را به انواع سنتی کاهو ترجیح میدهند. از کاهوی چینی میتوان بهجای کلم بوک چوی (کلم چینی) که گرانتر است، استفاده کرد؛
همچنین میتوان آن را رنده و در سالاد کلم استفاده کرد. کاهوی چینی در هوای خنک بهتر میروید؛ بنابراین بیشتر افراد آن را در اواخر تابستان میکارند.
بیشتر بخواانید: 37 نوع از گلهای باغچه ای بهاری و تابستانی زیبا |
10. گشنیز
با کاشت گشنیز هم می توانید از سبزیجات گشنیز و هم از دانه های گشنیز که ادویه جات شگفت انگیزی هستند لذت ببرید. گشنیز طعم بی نظیری دارد و به برخی غذاهای مکزیکی و غذاهای سرخ شده آسیایی طعم بی نظیری می بخشد.
با آسیاب کردن دانه های گشنیز ، ادویه های فوق العاده ای به دست می آورید که می توانید در برخی غذاهای گوشتی و غذاهای سنتی استفاده کنید. گشنیز را می توان در طول تابستان کاشت و از سبزیجات و دانه های آن می توان همزمان استفاده کرد.
11. کولارد سبز
کولارد سبز نوعی کلم بدونسر است که آن را بهشکل بخارپز، تفتدادهشده یا تفتآبپز میتوان مصرف کرد. کولارد سبز پس از پختن، حجمش خیلی کم میشود؛ پس برای استفاده از این گیاه باید مقدار زیادی از آن را بپزید.
12.ذرت
دانه ذرت نوعی غله است ولی ذرت تازه نوعی سبزیجات محسوب میشود. کاشتن ذرت آسان است، اما نگهداری و برداشت آن میتواند امر دشواری باشد؛ زیرا علاوهبر انسان، حیواناتی مانند پرندهها، موشها، راکونها و سنجابها هم به ذرت علاقهمندند.
نزدیک به ۲ ماه طول میکشد تا ذرت برسد. زمان رسیدن جورههای مختلف ذرت متفاوت است. بسیاری از باغبانها ترجیح میدهند جورههای مختلف ذرت را در بازههای زمانی مختلف بکارند تا در طول فصل رویش، ذرت تازه داشته باشند.
13. خیار
خیار فقط در هوای گرم رشد می کند ، اما به سرعت رشد می کند. پرورش خیار (خیار یا خیار سالاد) آسان است و معمولاً محصول خوبی خواهید داشت. فقط اگر کاشت خیار را هنگامی که زمین کاملاً گرم است شروع کنید.
بیشتر بخوانید” آماده سازی باغ برای بهار با معرفی 5 گل |
14 شِوید
شوید یک سبزی همه کاره است که می تواند در سالاد ، مرغ و انواع سوپ ها استفاده شود. شوید به سرعت رشد می کند و می توان خیلی سریع آن را برداشت کرد.
از برگ شوید به دلیل طعم بی نظیر آن استفاده می شود. هنگامی که شوید شروع به رشد کرد ، زمان برداشت است. بسیاری از باغبان ها شوید را در زمان های مختلف می کارند تا همیشه در فصل رشد ، شوید تازه داشته باشند.
15 کلم کالی
کلمکالی از کلمهای بدونسر است. کلم کالی منبعی غنی از مواد مغذی است که هر روز بهخاطر فوایدش طرفداران بیشتری پیدا میکند. از کلمکالی در اسموتی ها، سالادها، غذاهای سرخکردنی نیز میتوان استفاده کرد.
کلمکالی از سبزیجات مخصوص فصول سرد است که رویش آن نزدیک به ۲ ماه طول میکشد. جورههای فراوانی از کلمکالی وجود دارد که انواع برگصاف و برگچیندار (مُجعد) از آنها هستند.
16 ترهفرنگی (نهال)
این خویشاوند پیاز دربرابر یخزدگی مقاوم است و حتی میتواند در ماههای فصل زمستان نیز رشد کند. این ویژگی خوبی است؛ زیرا باعث میشود ترهفرنگی بخش عمدهای از فصل رویشش را در این دوره سپری کند. از ترهفرنگی بهطور عمده در سوپها و غذاهای آبپز استفاده میشود. ساقه ترهفرنگی طعمی ملایمتر و شیرینتر از پیاز دارد.
17. خردل چینی
قبل از استفاده از خردل چینی ، آن را چندین بار بشویید تا از لجن پاک شود. روش های مختلفی برای استفاده از این سبزیجات در غذاها وجود دارد.
18. نخود فرنگی
نخود فرنگی انواع مختلفی دارد که همه آنها خوشمزه هستند (مخصوصاً اگر تازه باشند) و به راحتی قابل پرورش هستند. تنها کلید رشد نخود فرنگی جلوگیری از کاشت آن در هوای گرم تابستان است. زیرا گرمای زیاد هوا رشد نخود فرنگی را متوقف می کند.
19. سیب زمینی
سیب زمینی در اندازه ها و رنگ های مختلف موجود است. هر نوع سیب زمینی به شرایط مختلف رشد نیاز دارد. بعد از جوانه زدن بذرهای سیب زمینی ، می توانید روش کاشت آن را (در ظروف قابل تحمل یا قرار دادن آنها در یک چالهای در خاک) انتخاب کنید. می توانید سیب زمینی های خود را در هر زمان از فصل رشد برداشت کنید یا صبر کنید تا به اندازه کامل برسند.
20. ترب
ترب می تواند قرمز و گرد یا بلند و سفید باشد. عطر و طعم ترب کوهی می تواند ملایم ، شیرین یا تلخ باشد. برخی از انواع ترب ها مانند ترب سفید بزرگ ژاپنی را می توان در آب و هوای سرد پرورش داد ، اما بهترین زمان برای پرورش انواع دیگر ترب در فصول گرم سال مانند بهار و تابستان است.
بیشتر افراد از ترب در سالادها استفاده می کنند ، اما تفت دادن ، جوشاندن یا استفاده از آن در سوشی نیز راهی برای استفاده از ترب است. قبل از کاشت ترب بهتر است انواع مختلفی را انتخاب کنید تا ترب تازه در تمام طول فصل داشته باشید.
21. اسفناج
رشد اسفناج از بسیاری از سبزیجات دشوارتر است. زیرا اسفناج هوای گرم و سرد را دوست ندارد. اسفناج برای رشد به خاک کاملا زهکشی شده نیز نیاز دارد. با این حال ، اسفناج غنی از مواد مغذی است و در بسیاری از فرهنگ ها در بسیاری از دستور العمل ها وجود دارد. اسفناج اگر یخ زده نباشد در پاییز به خوبی پیش می رود.
22. کدو سبز (تابستان)
کدو حلوایی تابستانی را می توان از بذر پرورش داد و در آفتاب گرم تابستان به خوبی رشد کرد. تنها چیزی که برای برداشت این محصول نیاز دارید آب و کود فراوان است. کدو تنبل را می توانید در سوپ و غذاهای پخته شده استفاده کنید.
23. برگ چغندر سوئیسی یا سوئیس چارد
اگر تابهحال برگ چغندر سوئیسی را پرورش ندادهاید، وقت آن است جدی به آن فکر کنید. رسیدن برگ چغندر سوئیسی تقریبا ۶۰ روز زمان میبرد، اما برگهای زیبا و خوشمزهاش ارزش انتظار را دارد.
برگ چغندر سوئیسی را در پاییز نیز در بسیاری از مناطق میتوان پرورش داد. برای استفاده میتوان برگ چغندر سوئیسی را ساطوری کرد و با روغن زیتون و سیر تفت داد؛ همچنین میتوان آن را در غذاهای دارای اسفناج نیز به کار برد.
24.گوجهفرنگی (نشا)
همه گوجه فرنگی را دوست دارند: بزرگ یا گوشتی یا کوچک و شیرین. روش های مختلفی برای استفاده از گوجه فرنگی در غذاهای مختلف وجود دارد. در بیشتر مناطق ، گوجه فرنگی به سرعت رشد می کند و معمولاً قبل از پاییز برداشت می شود. البته در بعضی مناطق می توان آن را در پاییز پرورش داد.
25. شلغم
برگ و ریشه شلغم مانند چغندر خوراکی است. شلغم یک سبزی ریشه ای است که معمولاً ظرف 60 روز رسیده می شود. بنابراین ، برداشت دو بار آن در یک تابستان عملی است.
شلغم یک افزودنی سنتی به انواع سوپ ها و غذاهای پخته شده است. همچنین می توان آن را با کره پوره درست کرد و یا آن را تفت داد و به سالاد اضافه کرد. زمانی که شلغم هنوز جوان و نرم است ، برداشت کنید. زیرا اگر طولانی بماند بسیار سخت می شود.
سخن آخر:
امیدواریم این مقاله مورد پسند شما قرار گرفته باشد و بتوانید بهترین محصول را برای باغ خود کاشت کنید اگر نکته ای وجود دارد که ما راجبش حرفی نزدیم برای ما در پایین همین مقاله ارسال کنید.