آموزش طرز تهیه نان سیمیت اصل ترکیه

آموزش طرز تهیه نان سیمیت اصل ترکیه

آموزش طرز تهیه نان سیمیت اصل ترکیه :نان سیمیت یک حلقه‌ای نان با روکشی از کنجد است که این روزها در بسیاری از کافه ها و شیرینی فروشی های تهران و شهرستانها یافت می شود. سیمیت در اصل یک نان ترکی است که قدمت آن به قرن شانزدهم میلادی در ترکیه برمی گردد.

آموزش طرز تهیه نان سیمیت اصل ترکیه

نان سیمیت در بسیاری از کشورها ساخته می شود و به نان بسیار مشهور و محبوب بسیاری از مردم تبدیل شده است. در ایالات متحده به بیگل ترکی معروف است ، اما در سایر کشورها با نام نان سیمیت نیز شناخته می شود.

نان سیمیت را می توانید به تنهایی یا همراه با پنیر ، سبزیجات یا میوه سرو کنید. در این قسمت از آموزش آشپزی کاردستون با ما همراه باشید تا روش تهیه نان ترکی سیمیت را به همان سبکی که در خیابان های استانبول پیدا می شود به شما بیاموزیم.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ ذرت پنیری به دو روش

مواد لازم برای نان سیمیت

  • آرد نان: ۲٫۵ پیمانه
  • آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر گرم: ۱ پیمانه
  • مایه خمیر فوری: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: یک چهارم پیمانه
  • آب: ۱ پیمانه
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیره انگور: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۲ قاشق غذاخوری
  • کنجد: ۱ پیمانه

آموزش طرز تهیه نان سیمیت اصل ترکیه

بیشتر بخوانید: آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه شیر برنج

دستور تهیه خمیر نان سیمیت 

1.برای شروع شیر گرم را با روغن مایع، شکر و مایه خمیر فوری مخلوط کنید. سپس در ظرف را بگذارید و ۱۰ دقیقه به آن زمان دهید تا مایه خمیر عمل بیاید.

آموزش طرز تهیه نان سیمیت اصل ترکیه

2.به عمل آمدن مایه خمیر را می‌توانید از گرم شدن نسبی آن متوجه شوید. بعد از این که مایه خمیر شما به عمل آمد، آرد و نمک را کم کم به آن اضافه و مخلوط کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد. سپس خمیر را برای ۱۰ دقیقه ورز دهید.

آموزش طرز تهیه نان سیمیت اصل ترکیه

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت تخم شربتی + ویدیو

3.بعد از ورز دادن خمیر، کف و دیواره‌های یک کاسه‌ی بزرگ را با استفاده از کمی روغن چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید. یک پارچه روی خمیر بکشید یا در ظرف را ببندید و اجازه دهید به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت کند و مانند تصویر حجیم شود.

نان سیمیت

4.داخل تابه ۲ قاشق آرد سفید را تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد و بوی خامی آن گرفته شود. سپس شعله را خاموش و شیره‌ی انگور و آب را به آن اضافه کنید. مخلوط را کمی هم بزنید و اجازه دهید خنک شود.

نان سیمیت

5.بعد از یک ساعت خمیر را از کاسه در بیاورید و کمی ورز دهید تا از پف آن کم شود. بعد آن را به ۶ چانه‌ی مساوی تقسیم کنید.

نان سیمیت

6.مانند تصویر هر چانه خمیر را روی تخته یا میز کار خود با دست به شکل لوله‌ای باریک درآورید و سپس آن را خم کنید و در هم بپیچید. دو سر خمیر را به هم بچسبانید تا شکل یک حلقه را بسازید.

نان سیمیت

7.حلقه‌ی خمیر را درون مخلوط شیره فرو ببرید تا کاملا به آن آغشته شود.

نان سیمیت

8.کنجدها را در یک بشقاب پهن بریزید. بعد از خارج کردن خمیر از شیره، آن را در ظرف کنجد بغلتانید تا کاملا با کنجد پوشیده شود. کف سینی فر را با یک لایه کاغذ روغنی بپوشانید و سیمیت را روی آن قرار دهید. در صورتی که فر شما گازی است دمای آن را روی ۱۸۰ درجه و در صورتی که فر برقی دارید، دمای آن را روی ۱۶۰ درجه‌ی سانتی‌گراد تنظیم کنید و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه به آن زمان دهید.

نان سیمیت

ویدیو اموزش تهیه سیمیت 

سخن آخر:

امیدواریم این مقاله مورد پسند شما قرار گرفته باشد و بتوانید یک سیمیت خوشمزه در کنار خانواده خود بپزید .نظرات و یا پیشنهادات خودتون رو برای ما در پایین همین مقاله به اشتراک بگذارید.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *