طرز تهیه کباب ترکی خانگی به دو روش

طرز تهیه کباب ترکی خانگی به دو روش : کباب ترکی یا دونر یک غذای محبوب ترکی در بین ما ایرانی ها است که گوشت را به صورت عمودی روی سیخ تهیه می کنیم و آن را کنار گرما قرار می دهیم. دونر به معنی چرخش در ترکی به سیخ چرخان برای تهیه این کباب اشاره دارد.

طرز تهیه کباب ترکی خانگی به دو روش

اما برای تهیه کباب ترکی نیازی به سیخ چرخان یا کباب ساز ترکی نیست در این مقاله ما دو روش آسان برای تهیه کباب ترکی در خانه توضیح داده ایم. روش اول می تواند برای خانواده و عزیزانتان کاربردی تر باشد ، اما روش دوم برای مواقعی است که یک خانه بزرگ با میهمانان زیادی دارید.

کباب ترکی را می توان با گوشت قرمز یا مرغ ، چه چرخ کرده و چه فیله تهیه کرد و حتی با کباب ترکی مخلوط کرد. در روش اول از گوشت چرخ کرده و در روش دوم از گوشت فیله استفاده کردیم.

مواد لازم برای کباب ترکی خانگی

  • گوشت چرخ کرده 1800 گرم
  • نمک 2 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • پنیر ورقه ای به مقدار لازم
  • سیب زمینی سرخ کرده و سس برای سرو

روش اول: طرز تهیه کباب پنیر ترکی

مرحله اول:

گوشت چرخ کرده را در ظرف مناسبی بریزید. نمک ، فلفل و سیر را اضافه کنید. گوشت را با دست خوب بگیرید تا مواد کاملاً مخلوط شوند.

طرز تهیه کباب ترکی خانگی به دو روش

مرحله دوم:

یک قسمت گوشت 150 گرمی را جدا کنید. سپس آن را درون دستگاه برش کوکی ها بریزید و فشار دهید. (برش کوکی به شما کمک می کند تا برای برگرها هم اندازه باشید).

طرز تهیه کباب ترکی خانگی به دو روش

این کار را برای کل گوشت چرخ کرده انجام دهید و همه گوشت ها را به همبرگرهایی در همان اندازه تبدیل کنید.

طرز تهیه کباب ترکی خانگی به دو روش

مرحله سوم:

روی سینی فر، قالب برش کوکی را قرار دهید. یک عدد پیاز را از وسط نصف کنید. یک عدد سیخ چوبی بلند و نوک تیز بردارید. سیخ چوبی را از میان نصف پیاز رد کنید تا مطابق عکس، پیاز و قالب برش کوکی، پایه ای برای کباب ترکی خانگی باشد.

کباب ترکی خانگی

مرحله 4:

یک عدد برگر را از سیخ چوبی رد کنید و روی پیاز و قالب برش کوکی قرار دهید. یک ورقه پنیر را نیز رد کنید تا روی برگر قرار بگیرد. این کار را برای همه برگرها تکرار کنید و مابین آن ها پنیر ورقه ای بگذارید.

توجه داشته باشید که سیخ چوبی دقیقا در مرکز برگرها باشد و کباب ترکی یک دست و منظم دربیاید.

کباب ترکی خانگی

مرحله 5:

وقتی همه برگرها را داشتید ، با نیمه دیگر پیاز کار را تمام کنید. نیمه دیگر پیاز را از سیخ چوبی رد کنید و روی همه برگرها قرار دهید.

مرحله 6:

در سینی فر می توانید کباب ترکی را با سیب زمینی و چیپس پر کنید. سینی را به مدت یک ساعت در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت قرار دهید. (بسته به علاقه و سلیقه خود می توانید مدت زمان پخت را بیش از یک ساعت کاهش دهید).

مرحله 7:

کباب ترکی خانگی را از فر خارج کنید و آن را با انواع سس ها ، سیب زمینی سرخ کرده و انواع نوشیدنی ها سرو کنید.

کباب ترکی خانگی

روش 2: طرز تهیه کباب ترکی در خانه

ترکیبات کباب ترکی:

  • گوشت استیکی 30 عدد
  • نمک 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل 1 قاشق غذاخوری
  • سیر خرد شده 4 عدد
  • روغن 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • فلفل سبز خرد شده 3 عدد
  • پیاز خرد شده 1 عدد
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • آرد 2 قاشق غذاخوری
  • شیر 3 پیمانه
  • پنیر پارمزان 1 پیمانه
  • پنیر موزارلا 1 پیمانه
  • نمک و فلفل به میزان لازم

مرحله اول:

فر را روشن کرده و در دمای 140 درجه سانتیگراد یا 380 درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود.

مرحله دوم:

استیک ها را به نمک ، فلفل ، سیر و مقداری روغن زیتون آغشته کرده و مزه دار کنید.

مرحله سوم:

همانند روش قبلی ، یک پیاز را از وسط خرد کرده و نیمی از آن را در ابتدای سیخ چوبی بلند قرار دهید. گوشت ها را همانند روش قبلی روی سیخ چوبی قرار دهید. (با این تفاوت که این بار لایه های پنیر بین گوشت ها قرار نمی گیرند.)

کباب ترکی خانگی

مرحله 4:

وقتی استیک ها روی سیخ چوبی تمام شد ، نیمه دیگر پیاز را روی سیخ و بالای گوشت قرار دهید.

کباب ترکی خانگی

مرحله 5:

سیخ چوبی را درون سینی فر قرار دهید و آن را با پیاز و فلفل پر کنید. 3 تا 4 ساعت یا تا زمانی که گوشت نرم و ترد شود ، آن را در فر بپزید. در فر قرار دهید.

مرحله 6:

در این مرحله  شما قصد دارید سس پنیر برای کباب ترکی خانگی خود درست کنید. برای تهیه سس ابتدا باید کره را گرم کنید تا آب شود. سپس آرد را به کره اضافه کنید.

شیر را به آرامی درون سس پنیر خود بریزید و هم بزنید. وقتی مخلوط یک دست شد ، موزارلا و پنیر پارمزان ، نمک ، فلفل و ادویه های مورد علاقه خود را به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

کباب ترکی خانگی

سخن آخر:

امیدواریم در بخش از کاردستون از قسمت آموزش آشپزی لذت برده باشید.همانطور که دیدید تهیه کباب ترکی کار ساده ای نیست حتما با چند بار تمرین میتوانید بهترین کباب ترکی خانواده را بپزید! شما میتوانید در پایین همین پست در قسمت ارسال نظر نظرات و یا پیشنهادات خودتون رو برای ما به اشتراک بگذارید.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *