روش فریز کردن پیاز داغ و سیر داغ چگونه است؟

روش فریز کردن پیاز داغ و سیر داغ چگونه است؟

روش فریز کردن پیاز داغ و سیر داغ چگونه است؟ فریز کردن پیازداغ ها و سیرداغ هایی که به صورت ماهانه استفاده می شوند ، تنها مقدار کمی از عطر پیاز و سیر و مواد مغذی آنها را در مقایسه با پیاز تازه و سیر یا حتی آنهایی که تازه سرخ شده و مصرف می کنند یا خاصیتش را حفظ می کنند.

بنابراین هر غذای تازه اماده شده ارزش غذایی دارد اما گاهی با توجه به مشغله کاری و خانه داری نمیتوان به همه ی کارها به نحوه احسن رسیدگی کرد و تنها راه چاره فریز کردن مواد غذایی از جمله پیاز و یا سیر است.

در ادامه روش اصولی فریز کردن پیاز را به شما میگوییم پس تا آخر این مقاله همراه کاردستون باشید تا روش صحیح را به شم آموزش دهیم.

روش فریز کردن پیاز داغ و سیر داغ چگونه است؟

ارزش غذایی پیاز داغ منجمد

بهتر است تمام مواد غذایی را تازه مصرف کنید تا مواد مغذی موجود در آن کاهش نیابد زیرا نگهداری غذا در فریزر باعث می شود که بخش مهمی از مواد مغذی ، ویتامین ها و مواد معدنی خود را از دست بدهد.

وقتی پیاز یا سیر را سرخ می کنیم ارزش غذایی آن کاهش می یابد زیرا هر فرآیندی که روی غذاها و میان وعده های تازه انجام شود  میزان مواد مغذی موجود در آن را کاهش می دهد.

با این حال  اگر سیر و پیازی که باید سرخ شوند و منجمد شوند سالم و سرخ شده و به روش مناسب منجمد شوند  هیچ ماده سمی یا مضر در آنها آزاد نمی شود اما مصرف چنین محصولاتی دیگر ارزش غذایی خاصی ندارد.

بیشتر بخوانید« سه روش برای طرز تهیه اسپرینگ رول بسیار خوشمزه

نکاتی در مورد فریز کردن پیاز داغ و سیر داغ

هر فرآیندی که روی غذاها و میان وعده های تازه انجام شود  میزان مواد مغذی موجود در آن را کاهش می دهد هرچه این فرآیند بیشتر و شدیدتر باشد ، ارزش غذایی آن غذای خاص بیشتر کاهش می یابد.

سیر و پیاز نیز به همین ترتیب است هنگامی که سیر یا پیاز تازه یا سرخ شده از بین می رود بخش قابل توجهی از مواد مغذی ، ویتامین ها و مواد معدنی آن از بین می رود و هنگامی که پیاز و سیر به مدت طولانی منجمد می شوند و سپس دوباره مصرف می شوند منجمد می شوند. بخش دیگری از مواد مغذی موجود در آنها از بین می رود.

پیازها و سیرهایی که برای استفاده ماهانه منجمد می شوند ، فقط مقدار کمی از عطر پیاز و سیر را در خود نگه می دارند و مواد مغذی آنها بسیار بیشتر از پیاز تازه و سیر یا حتی آنهایی است که تازه سرخ شده و تازه مصرف می شوند. پایین می آید.

علاوه بر این طعم این محصولات یخی با انواع تازه آنها تفاوت قابل توجهی دارد.

روش فریز کردن پیاز داغ و سیر داغ چگونه است؟

چگونه پیاز داغ را در فریزر ذخیره کنیم؟

ابتدا پیاز یا سیر سالم را انتخاب کرده و خرد کنید و برای چند دقیقه در آب جوش قرار دهید. سپس پیازها را آبکش کرده و روی پارچه ای پهن کنید تا آب آن گرفته شود.

بعد از گرفتن آب پیاز ، آنها را در روغن سرخ کنید و در حین سرخ شدن زردچوبه و کمی نمک به آن اضافه کنید. پیازهای سرخ شده را در یک صافی فلزی بریزید تا روغن کاملاً برداشته شود.

پس از روغن گیری و سرد شدن ، پیازها را به چند قسمت تقسیم کنید. مقداری از آنها را در ظرف در بسته بریزید و در یخچال قرار دهید و بیشتر آنها را در کیسه های فریزر یا کیسه های زیپ قرار داده و با تهویه کامل در فریزر قرار دهید.

در صورت نیاز از پیاز داغ موجود در یخچال استفاده کنید و وقتی ظرف خالی شد ، یک بسته پیاز داغ را از فریزر خارج کرده و در همان ظرف بریزید و به مرور زمان استفاده کنید.

روش فریز کردن پیاز داغ و سیر داغ چگونه است؟

بیشتر بخوانید» طرز تهیه سوپ جو همراه با گوشت

راهی برای جلوگیری از کپک زدگی پیاز سرخ شده

همانطور که در این قسمت از اسرار خانه داری در کاردستون گفتیم برای اینکه پیاز سرخ شده شما سالم بماند و کپک نزند ، باید قبل از ریختن پیازها در ظرف ، ظرف را برای مدتی در یخچال قرار دهید تا پیازها کاملاً خنک شوند سپس درب را ببندید.

ظرف را جداگانه در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس ظرف را به طور صحیح و کامل بپوشانید و در فریزر یا یخچال قرار دهید. این کار باعث می شود ظرف دیگر عرق نکند و پیازها کپک نزنند.

مدت زمان نگهداری پیاز داغ در فریزر

پیازهای منجمد را می توان 3 تا 6 ماه نگهداری کرد  اما بهتر است پیاز داغ را در طول 6 هفته مصرف کرد  زیرا پیازها در طول 6 هفته عطر و طعم خوبی دارند اما پس از این مدت طعم خود را از دست می دهند.

ویدیو سرخ کردن پیاز و بادمجان برای فریز کردن

سخن آخر:

امیدواریم این مقاله مورد پسند شما قرار گرفته باشد همچنین شما میتوانید نظرات و یا پیشنهادات خودتون رو برای ما در پایین همین پست در قسمت ارسال نظر به اشتراک بگذارید.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *