13 خاصیت جادویی دارچین برای سلامتی شما
13 خاصیت جادویی دارچین برای سلامتی شما : اگر بدانید که دارچین به تنهایی دارای بیش از 41 نوع ترکیبات محافظ برای بدن است ، دیگر آن را به عنوان ادویه نخواهید دید!
وقت آن رسیده است که کمی بیشتر با این ادویه قهوه ای رنگارنگ و معطر آشنا شوید که می توان آن را به دو صورت پودری و چوبی استفاده کرد و در رژیم غذایی روزانه شما جایگاه ویژه ای برای آن ایجاد کرد. این مقاله به برخی از مهمترین خواص دارچین اشاره می کند.
13 خاصیت جادویی دارچین برای سلامتی شما
طعم و رنگ بی نظیر دارچین به دلیل قسمت روغنی درختی است که دارچین از آن گرفته شده است. خواص دارویی دارچین از پوست درخت دارچین به دست می آید. پوست دارچین حاوی موادی است که در درمان بسیاری از بیماری ها موثر است.
البته برای حفظ خواص دارویی دارچین ، ترکیب شیمیایی آن باید دست نخورده باقی بماند. فواید دارچین شامل ضد التهاب ، کاهش قند خون ، افزایش ایمنی بدن در برابر سرطان حمله قلبی و ضد عفونی بدن است.
ارزش غذایی دارچین
یک قاشق غذاخوری دارچین حاوی: 19 گرم کالری ، 4 گرم فیبر ، 68٪ منگنز ، 8٪ کلسیم ، 4٪ آهن و 3٪ ویتامین K است و فاقد قند ، چربی و پروتئین است. دارچین حتی در مقادیر کم فواید زیادی دارد و فقط خواص آنتی اکسیدانی آن دلیل قانع کننده ای برای استفاده از آن در رژیم غذایی است.
فهرست مطالب این صفحه
1. منبع غنی از آنتی اکسیدان ها
دارچین بر اساس انجمن درمان کالیفرنیا (OTAC) در بین آنتی اکسیدان ها رتبه هفتم را دارد که نشان می دهد حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است. در بین ادویه جات ترشی جات دارچین دارای بیشترین میزان آنتی اکسیدان است حتی بیشتر از سیر ، آویشن و رزماری.
خواص درمانی دارچین به دلیل آنتی اکسیدان های معروف به پلی فنول ها ، فنولیک ها و فلاونوئیدها است. این آنتی اکسیدان ها بیشتر در غذاهایی مانند شکلات تلخ و انواع توت ها یافت می شوند و استرس را کاهش می دهند.
2. خواص ضد التهابی
آنتی اکسیدان های موجود در دارچین به دلیل دارا بودن خواص ضد التهابی ، خطر ابتلا به سرطان و حمله قلبی را کاهش داده و عملکرد مغز را بهبود می بخشد. محققان دریافتند بیش از هفت نوع فلاونوئید موجود در دارچین به تنهایی در درمان التهاب در بدن بسیار موثر است.
به همین دلیل است که دارچین نقش مهمی در تسکین انواع دردها ایفا می کند تحقیقات نشان داده است که دارچین می تواند به بازسازی بافت آسیب دیده ، کاهش درد قاعدگی و کنترل آلرژی های فصلی کمک کند.
3. محافظت از قلب
یکی دیگر از فواید ثابت شده دارچین ، توانایی آن در کاهش خطر بیماری های قلبی مانند فشار خون بالا ، کلسترول و تری گلیسیرید است.
ترکیبات خاص دارچین می توانند کلسترول بد خون (LDL) را کاهش داده و کلسترول خوب خون (HDL) را ثابت نگه دارند. این مواد همچنین می توانند فشار خون را که عامل مهمی برای حملات قلبی است کاهش دهند.
دارچین همچنین با کمک به انعقاد سلول های خونی در جلوگیری از خونریزی موثر است از دیگر فواید دارچین می توان به تأثیر آن در افزایش گردش خون و تسریع در بهبود قسمت های آسیب دیده بدن اشاره کرد.
4. مقابله با دیابت
جالب است بدانید که دارچین به عنوان یک ماده غذایی ضد دیابت شناخته می شود. زیرا از یک سو قند خون را پایین می آورد و از طرف دیگر حساسیت هورمون انسولین (تنظیم کننده قند خون) را افزایش می دهد.
دیابت زمانی رخ می دهد که انسولین عملکرد خود را از دست می دهد و نمی تواند سطح قند خون را کنترل کند یا فرد نمی تواند مقدار قند مورد نیاز بدن را مدیریت کند. از دست دادن کارآیی انسولین ممکن است به دلیل اضافه وزن یا کاهش متابولیسم بدن باشد.
اما دارچین چگونه با دیابت مبارزه می کند؟ آنزیم هایی در خون به نام آلانین وجود دارد که به جذب گلوکز (قند) در خون کمک می کند. وقتی دارچین وارد بدن می شود ، این آنزیم ها را غیرفعال می کند و باعث می شود قند بدون جذب در جریان خون دفع شود.
مطالعات متعدد نشان داده است که افراد مبتلا به دیابت نوع 2 با دارچین می توانند اثرات مثبت کاهش قند خون را پس از مدتی مشاهده کنند.
5. از کاهش سطح یادگیری و مراقبت از فعالیت مغزی جلوگیری کنید
محققان نشان داده اند که خواص آنتی اکسیدانی دارچین می تواند از مغز در برابر بیماری های مرتبط مانند پارکینسون و آلزایمر محافظت کند.
دارچین پروتئین هایی را فعال می کند که از ذهن در برابر عوامل مضر محافظت می کنند. همچنین با جلوگیری از مصرف مورفین توسط سلول ها و مقابله با تخریب خود آنها ، اثرات منفی استرس را کاهش می دهد.
6. کاهش خطر ابتلا به سرطان
دارچین به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی از آسیب DNA ، جهش سلولی و رشد تومورهای سرطانی جلوگیری می کند. تحقیقات نشان داده است که این خواص دارویی به دلیل وجود ماده ای به نام سینامالدهید است. همچنین باعث تخریب خود سلولهای مستعد سرطان می شود.
دارچین نقش مهمی در سلامت روده بزرگ دارد و از سرطان روده جلوگیری می کند.
7. جلوگیری از عفونت و ورود ویروس ها
دارچین یک آنتی بیوتیک طبیعی ، ضد میکروبی ، ضد ویروسی و ضد قارچی برای بدن است و بنابراین بدن را در برابر بسیاری از بیماری ها محافظت می کند. همه این خواص به دلیل روغن خاصی است که در دارچین وجود دارد. این روغن از اثرات سوء بر دستگاه گوارش ، پوست و همچنین سرماخوردگی و آنفولانزا جلوگیری می کند.
تحقیقات نشان داده است که روغن دارچین حتی می تواند خطر ابتلا به ویروس HIV را کاهش دهد.
8. حفظ سلامت دندان ها و دهانشویه ها
یافته های اخیر نشان داده است که دارچین نقش مهمی در مبارزه با باکتری های موجود در میکرو فلور دهان دارد و باعث پوسیدگی و حفره دندان ، عفونت زبان و بوی بد دهان می شود. روغن دارچین در مقایسه با سایر گیاهان مورد آزمایش بیشترین توانایی را در حفظ سلامت دهان دارد و به عنوان یک دهانشویه طبیعی عمل می کند.
دارچین ، مانند نعناع ، دهان را خوشبو می کند و به عنوان طعم دهنده طبیعی در آدامس استفاده می شود. دارچین با از بین بردن باکتری های موجود در دهان بوی بد دهان را از بین می برد ، به همین دلیل است که مدت هاست پودر دارچین برای بهداشت دهان و دندان تجویز می شود.
روغن دارچین به دلیل خواص معطر و ضد عفونی کننده ای که دارد در تهیه محصولات بهداشتی مانند شامپوها و نرم کننده ها نیز استفاده می شود.
9. پیشگیری و درمان قارچ
مطالعات نشان داده است که خواص بسیار قوی دارچین در مبارزه با قارچ ها در درمان یا جلوگیری از رشد قارچ ها در دستگاه گوارش بسیار مفید است. دارچین در کاهش میزان آلبیکنس که نوعی مخمر است و باعث ایجاد قارچ در دستگاه گوارش می شود بسیار مفید است. قند خون بالا خطر قارچ دستگاه گوارش را افزایش می دهد و همانطور که گفته شد دارچین قند خون را کنترل می کند.
10. سلامت پوست
دارچین به دلیل خواص ضد باکتریایی و ضد میکروبی از پوست در برابر سوزش ، جوش ، آلرژی و عفونت محافظت می کند. روغن دارچین تورم ، درد و قرمزی پوست را کاهش می دهد. ترکیب عسل و دارچین برای محافظت از پوست در برابر آکنه و حساسیت تجویز می شود
11. مبارزه با آلرژی
تحقیقات نشان داده است که دارچین به دلیل ترکیبات ضد خارش و کاهش تولید هیستامین در بدن می تواند با آلرژی مبارزه کند. به همین دلیل است که دارچین در کاهش و کنترل آسم نیز مفید است.
مصرف دارچین قبل از غذا ، علاوه بر تقویت سیستم ایمنی دستگاه گوارش ، باعث می شود مواد حساسیت زا برای مدت زمان کوتاه تری در بدن بمانند و کار کنند.
12. جایگزین مناسب برای شکر
شیرینی طبیعی دارچین به شما کمک می کند تا میزان مصرف قند خود را کاهش دهید و در نتیجه میزان قند خون وعده غذایی خود را کاهش دهید.
دارچین با کاهش سطح قند خون اشتها و کاهش وزن را کاهش می دهد. لازم به ذکر است که یکی از مزایای دارچین نسبت به قند این است که میزان مصرف افراد معمولاً فاقد کالری بوده و قند خون را بالا نمی برد.
13. نگهدارنده غذا
یکی از خواص کمتر شناخته شده دارچین خواص نگهدارنده آن است. دارچین به دلیل داشتن خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی می تواند به عنوان نگهدارنده طبیعی برای بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار گیرد.
تحقیقات اخیر نشان داده است که میوه هایی که توسط برگ دارچین محافظت می شوند ، مدت زمان بیشتری سالم می مانند. در واقع دارچین از تغییر رنگ میوه ها و سبزیجات در نتیجه اکسید شدن آنها ایجاد میشود، جلوگیری میکند
سخن آخر:
امیدواریم این مقاله مورد پسند شما قرار گرفته باشد شما چه ادویه مناسبی جدا از اینکه در مصرف روزانه خود استفاده میکنید پیشنهاد میکنید برای ما در پایین همین پست در قسمت ارسال نظر به اشتراک بگذارید.همچنین میتوانید با کلیک برروی 7 خاصیت فوق العاده زنجبیل برای سلامتی بدن مطالعه کنید.