سه روش برای طرز تهیه اسپرینگ رول بسیار خوشمزه
سه روش برای طرز تهیه اسپرینگ رول بسیار خوشمزه : در این مقاله روش تهیه اسپرینگ رول را به شما خانم های خانه دار عزیز ارائه می دهیم و امیدواریم از تهیه این غذای فرنگی نهایت لذت را ببرید.
اسپرینگ رول نوعی غذای لذیذ و خوشمزه فرنگی است که برای طرز تهیه اسپرینگ رول از گوشت و سبزیجات و قارچ و… استفاده می شود و شما می توانید این غذای خوشمزه را مطابق سلیقه خود و اعضای خانواده در خانه بپزید.
اسپرینگ رول و رولت گوشت و رولت مرغ و سوسیس انواع غذاهایی هستند که برای ایجاد تنوع در رژیم غذایی مناسب هستند و اگر می خواهید غذاهایی با طعم های مختلف بپزید ، بهتر است از تهیه این غذاها غافل نشوید.
فهرست مطالب این صفحه
سه روش برای طرز تهیه اسپرینگ رول بسیار خوشمزه
نکته
در صورت نداشتن خمیر یوفکا میتوانید از لواش برای هر کدام از این سه روشی که آموزش میدیم استفاده کنید.
طرز تهیه اسپرینگ رول در خانه با سه روش مختلف
اسپرینگ رول و اسپرینگ رول سبزیجات از جمله متداول ترین روش ها برای پخت اسپرینگ رول است در ادامه با دستور پخت اسپرینگ رول آشنا می شوید که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذای خوشمزه لذت ببرید.
روش اول: مواد لازم
- کره : ۱۰۰ گرم
- گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم
- پیاز : ۱ عدد
- فلفل دلمه ای : ۱ عدد
- قارچ : ۱۵ عدد
- خمیر یوفکا : یک بسته
- پنیر پیتزا : ۲ پیمانه
بیشتر بخوانید» طرز تهیه ساندویچ ذرت پنیری به دو روش |
دستور تهیه اسپرینگ رول گوشت
برای تهیه اسپرینگ رول گوشت ابتدا پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید تا گوشت خوب بپزد.
در مرحله بعدی تهیه اسپرینگ رول گوشت ، قارچ ها را خرد کرده و کره را در یک کاسه جداگانه ذوب کرده و قارچ های خرد شده را در کره سرخ کنید ، سپس تفت خورده را به مخلوط گوشت اضافه کنید.
فلفل دلمه ای را به صورت ریز خرد نمایید و به مواد بیفزایید سپس مقداری آب درون مخلوط مواد بریزید و درب تابه را روی آن قرار دهید و اجازه دهید تا مواد گوشتی به مدت ۳۰ دقیقه پخته شوند و بعد از مدت زمان ذکر شده پنیر پیتزا را به مخلوط مواد اضافه کنید.
در این مرحله از آماده سازی اسپرینگ رول گوشت خمیر را آماده کرده و مخلوط گوشت را در وسط خمیر بریزید ، سپس یک لایه پنیر پیتزا روی مخلوط گوشت بریزید و خمیر را بپیچید.
بعد از تهیه خمیرهای یوفکا ، آنها را در روغن داغ سرخ کنید. همچنین می توانید اسپرینگ رول ها را در سینی فر قرار دهید و سپس سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید.
ویدیو آموزش طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت
دستور تهیه اسپرینگ رول سبزیجات
روش دوم : مواد لازم
- قارچ : ۸۰ گرم
- کلم سبز : ۲۰۰ گرم
- روغن گیاهی : یک لیتر
- هویج : یک عدد
- پیازچه : سه عدد
- زنجبیل : یک تکه
- فلفل چیلی قرمز : یک عدد
- ریحان : یک دسته
- گشنیز : یک دسته
- رشته ورمیشل : ۵۰ گرم
- جوانه گندم : ۷۵ گرم
- روغن کنجد : ۲۰ میلی لیتر
- بادام زمینی : سه قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت : یک قاشق غذاخوری
- سس سویا : ۴ قاشق غذاخوری
- پودر دارچین : ۱.۵ قاشق غذاخوری
- میخک : ۱.۵ قاشق غذاخوری
- پودر زیره : ۱.۵ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز : ۱.۵ قاشق غذاخوری
- خمیر سمبوسه : ۱۶ ورق
- سس چیلی شیرین : به مقدار لازم
تزیین ساده اسپرینگ رول
برای تهیه اسپرینگ رول سبزیجات ، ابتدا قارچ ها را به اندازه دلخواه برش دهید ، سپس کلم سبز را خرد کنید. سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت نوارهای نازک برش دهید.
قسمت سبز پیاز را به صورت مورب و قسمت سفید را به نوارهای نازک برش دهید. سیب زمینی ها را پوست گرفته و ریز خرد کنید. سپس فلفل چیلی را خرد کرده و گشنیز و ریحان را ریز خرد کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه اسپرینگ رول سبزیجات، رشته ورمیشل را درون ظرفی از آب جوش بریزید و روی ظرف را بپوشانید و بعد گذشت ۱۰ دقیقه رشته را با آب سرد بشویید و در مکانی مناسب قرار دهید سپس بادام زمینی را خرد و برشته کنید.
در این مرحله از طرز تهیه اسپرینگ رول ورق های خمیر سمبوسه را به صورت یکی یکی روی سطح کار قرار دهید و مقداری از مخلوط ادویه ها را خمیرها بپاشید سپس یک قاشق غذاخوری از ترکیب سبزیجات را در قسمت وسط خمیر قرار دهید.
کلم سبز و قسمت سفید پیازچه و زنجبیل رنده شده و فلفل چیلی و گشنیز و ریحان و رشته ورمیشل را درون ظرفی بزرگ بریزید و روغن کنجد را به همراه جوانه گندم و بادام زمینی و سس سویا به مخلوط مواد بیفزایید و به خوبی هم بزنید سپس قارچ ها را به مواد اضافه کنید.
نشاسته ذرت و دو قاشق غذاخوری آب سرد را در یک کاسه کوچک بریزید ، سپس نشاسته را در آب حل کنید. در کاسه ای دیگر پودر میخک ، پودر دارچین ، پودر زیره و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.
در این مرحله از طرز تهیه اسپرینگ رول ورق های خمیر سمبوسه را به صورت یکی یکی روی سطح کار قرار دهید و مقداری از مخلوط ادویه ها را خمیرها بپاشید سپس یک قاشق غذاخوری از ترکیب سبزیجات را در قسمت وسط خمیر قرار دهید.
ویدیو آموزشی اسپرینگ رول سبزیجات
دستور پخت رول سبزیجات
با کمک قلمو نشاسته حل شده را به لبه های خمیر بمالید و مقداری از گوشه خمیر را روی آن برگردانید سپس خمیر را رول نمایید و رول های آماده شده را درون ظرفی مناسب بچینید و روی آن ها را به کمک پارچه ای نمدار بپوشانید.
روغن را در تابه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، سپس چند رول در روغن بریزید و رولت ها را دو تا سه دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند ، سپس آنها را با یک کاردک از تابه بردارید و روی یک دستمال تمیز بگذارید تا برداشته شود. روغن اضافی رول ها و این غذای خوشمزه را با سس چیلی شیرین و برش های پیاز سرو کنید.
بیشتر بخوانید» طرز تهیه تیرامیسوی توت فرنگی با بیسکویت + ویدیو |
دستور پخت اسپرینگ رول مرغ
اسپرینگ رول را می توان در کنار غذا های برنجی یا نودل سرو کرد، از این رو می توانید بعد از تهیه، آن را در کنار سالاد نودل نوش جان کنید و لذت ببرید.
همچنین در تهیه این فینگرفود ها علاوه بر گوشت گاو، مرغ و سبزیجات می توان از مواد مختلف دیگری همچون میگو و حتی توفو نیز استفاده کرد، در ادامه برای یادگیری دستور پخت اسپرینگ رول مرغ می توایند همراه ما شوید.
مواد لازم
- روغن زیتون/ یک قاشق غذا خوری
- فیله مرغ بدون پوست/ ۲۰۰ گرم
- قارچ/ ۴ عدد
- سس سویا/ یک قاشق غذا خوری
- ریشه زنجبیل رنده شده/ یک قاشق غذا خوری
- جوانه لوبیا/ ۷۵ گرم
- پیاز بزرگ/ ۲ عدد
- هویج کوچک/ یک عدد
- نمک دریایی و فلفل/ به مقدار لازم
- خمیر یوفکا/ ۱۶ عدد
- زرده تخم مرغ/ یک عدد
طرز تهیه اسپرینگ رول مرغ
ابتدا فیله های مرغ را به قطعات کوچک به اندازه یک نخود خرد کنید سپس آن را به همراه قارچ اضافه کنید (قارچ ها را به مدت 20 دقیقه در آب گرم خیس کنید ، سپس بشویید و خرد کنید) در روغن زیتون که در ظرف پیرکس ریخته اید و روی حرارت بزارید و اضافه کنید.
مخلوط قارچ و مرغ را حدود یک تا دو دقیقه تفت دهید سپس سس سویا را اضافه کرده و هم بزنید حالا از روی حرارت بردارید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا مواد خنک شوند.
سپس زنجبیل رنده شده و لوبیا سبز ، هویج و پیاز خرد شده را در یک کاسه بریزید ، مخلوط مرغ و قارچ را اضافه کنید ، سویا ، نمک دریا و فلفل را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. .
در مرحله بعدی تهیه اسپرینگ رول مرغ، ، یک رول با خمیر نازک درست کنید ، آن را صاف کنید تا زاویه دار شود ، سپس دو قاشق غذاخوری پر از مخلوط آماده شده بردارید و آن را داخل خمیر بریزید ، لبه های خمیر را روی آن قرار دهید. از همدیگر انگشت خود را بگذارید و فشار دهید تا لبه ها به هم بچسبند.
حالا زرده تخم مرغ را مخلوط کرده و سپس با فرچه روی خمیر بمالید و بقیه مواد را به همین ترتیب آماده کنید. در آخر تابه را روی حرارت بگذارید و یک چهارم آن را با روغن زیتون بریزید ، بگذارید داغ شود.
سپس رولت ها را در روغن داغ به مدت حدود 2 تا 3 دقیقه قرار دهید تا طلایی شوند ، سپس رول ها را با قاشق بیرون بیاورید و بگذارید بر روی کاغذ. آشپزخانه را بگذارید ، حالا رول های شما آماده سرو است.
ویدیو آموزشی دستور پخت اسپرینگ رول مرغ
سخن آخر»
امیدواریم از این مقاله استفاده کرده باشد همانطور که مشاهده کردید در اینجا ما به سه روش اسپرینگ رول را آموزش دادیم تا هر کدام مورد پسند شما بود رو بپزید و درست کنید.همچنین شما میتوانید با کلیک برروی طرز تهیه ساندویچ مرغ پنیری با فر در منزل این مقاله هم مطالعه کنید.نظرات و یا پیشنهادات خودتون رو برای ما در پایین همین پست در قسمت ارسال نظر به اشتراک بگذارید.