طرز تهیه مرغ پر شده از برنج یک شام خوشمزه !

طرز تهیه مرغ پر شده از برنج یک شام خوشمزه !

طرز تهیه مرغ پر شده از برنج یک شام خوشمزه ! ران مرغ پر از برنج یک غذای کامل ، خوشمزه و سالم است که با کمی حوصله بسیار جذاب به نظر می رسد. این غذا هم برای سرو در مهمانی ها مناسب است و هم آنقدر ساده است که می توانید آن را برای یک شب جمعه خوب در کنار خانواده آماده کنید.

این مرغ پر شده با برنج یکی از آن غذاهایی است به همان اندازه خوشمزه است بنابراین می توانید مرغ باقیمانده را در یخچال بگذارید و یک روز دیگر آن را گرم بخورید.

طرز تهیه مرغ پر شده از برنج یک شام خوشمزه !

بیشتر بخوانید» طرز تهیه کباب ترکی خانگی به دو روش

مواد لازم برای طرز مرغ پر شده از برنج

✅برنج خام 1 پیمانه

✅آب 1 و 3/4 پیمانه

✅نمک و فلفل به مقدار کافی

✅روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری + کمی بیشتر

✅کره 2 قاشق غذاخوری

✅هویج رنده شده 2 عدد

✅پیاز 1 عدد

✅پنیر چدار رنده شده 100 گرم

✅ران مرغ بدون استخوان 6-8 عدد

✅گل کلم 1 دسته

طرز تهیه مرغ پر شده از برنج یک شام خوشمزه !

تهیه مرغ پر شده از برنج

ما ایرانی ها اغلب مرغ را با برنج می خوریم و مرغ پر شده با برنج این امکان را فراهم می کند که هم غذای جدید و متنوع را امتحان کرده و هم مرغ و برنج را با هم میل کنیم. بنابراین در تهیه این غذا شک نکنید و دست به کار شوید.

طرز تهیه: ابتدا برنج را بپزید و آماده کنید. 1 و 3/4 پیمانه آب را در یک قابلمه متوسط ​​بریزید و روی شعله بجوشانید. سپس نصف قاشق چایخوری نمک و 1 فنجان برنج شسته شده را اضافه کنید.

حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. بگذارید حدود 15 دقیقه روی همان شعله بماند تا آب برنج را جذب کند. سپس قابلمه را از روی گاز بردارید و درب بسته را کنار بگذارید.

طرز تهیه مرغ پر شده از برنج یک شام خوشمزه !

بیشتر بخوانید» سه روش برای طرز تهیه اسپرینگ رول بسیار خوشمزه

در حین پخت برنج ، یک تابه بزرگ را روی شعله بگذارید تا داغ شود. 2 قاشق غذاخوری کره و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در آن بریزید. سپس هویج رنده شده و پیاز خرد شده را به همراه نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید حدود 10 دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

طرز تهیه مرغ پر شده از برنج یک شام خوشمزه !

پنیر رنده شده را با برنج داغ مخلوط کنید سپس هویج و پیاز سرخ شده را اضافه کرده و مخلوط کنید این مواد را کنار بگذارید تا مرغ آماده شود.

 مرغ پر شده از برنج

پوست ران مرغ بدون استخوان را جدا کنید. ران‌ها را بین دو لایه پلاستیکی روی تخته گوشت قرار دهید و با بیفتک‌زن یا گوشت‌کوب بکوبید تا تا جای ممکن نازک شوند اما پاره نشوند.

 مرغ پر شده از برنج

لایه پلاستیک روی مرغ‌ها را بردارید. دو طرف آن‌ها کمی نمک و فلفل بپاشید. روی هر کدام توپی از مخلوط برنج بگذارید. مرغ را دور برنج بپیچید و هر کدام را با دو خلال دندان محکم کنید نیازی نیست برنج کامل پوشانده شود.

 مرغ شکم پر

بیشتر بخوانید» طرز تهیه ساندویچ مرغ پنیری با فر در منزل

گل کلم را خرد کرده و روی سینی فر بگذارید روغن زیتون ، نمک و فلفل روی آن بریزید و آنها را زیر و رو کنید. سپس گل کلم را دور سینی بگذارید و وسط آن را برای مرغ خالی کنید ران مرغ را در وسط سینی قرار دهید.

 مرغ شکم پر

کمی روغن زیتون روی آنها بریزید و به مدت 45 دقیقه در وسط فر با دمای 175 درجه سانتی گراد بپزید.

 مرغ شکم پر

نکته: برای تهیه سریع‌تر مرغ پر شده از برنج، می‌توانید همه مراحل قبل از پخت در فر را از قبل انجام دهید، سپس هر کدام از مرغ‌ها را در پلاستیک جداگانه بپیچید و آن‌ها را در فریزر نگهداری کنید. اگر مرغ را در حالت یخزده در فر قرار دادید زمان پخت را کمی بیشتر کنید.

سخن آخر» 

امیدواریم این مقاله مورد پسند شما قرار گرفته باشد همانطور که گفتیم این غذا خیلی ساده و راحت اماده میشه و جدا از اماده شدن سریعش خیلی هم طعم بینطیری داره پس بعنوان یک شام میتونه خیلی خوب باشه شما چه فکر میکنید ایا از این مدل مرغ سرخ شده با برنج رو می پسندید برای ما در پایین همین پست در قسمت ارسال نظر نظراتت خودتون رو به اشتراک بگذارید

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *