آموزش پخت نان زعفرانی سوئدی همراه با کشمش!
آموزش پخت نان زعفرانی سوئدی همراه با کشمش! نان زعفرانی مانند نان شیر ژاپنی یا نان شیری از نان های حجیم محسوب می شود و استفاده از خمیر مایه تازه در آن بسیار حائز اهمیت است. این نان بافتی نرم و لطیف دارد و به دلیل داشتن زعفران بسیار معطر و خوشبو نیز می باشد بنابراین برای استفاده به عنوان نان صبحانه بسیار عالی است.
درست است که این نان محلی سوئد است، اما هیچ مرزی نمی تواند شما را از درست کردن غذاهای خوشمزه باز دارد پس باید آماده پخت یک نان خانگی جدید معطر و خوش طعم باشید.
فهرست مطالب این صفحه
مرحله 1: شیر زعفران و شکر را گرم کنید و اضافه کردن مخمر
شیر، زعفران و یک قاشق چایخوری شکر را در یک قابلمه کوچک گرم کنید. سپس آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود اجازه دهید کمی خنک شود. آن را با دست امتحان کنید تا شیر داغ نباشد و فقط کمی گرم شود سپس مخمر را به شیر گرم اضافه کنید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه پف کند.
بیشتر بخوانید» 2 روش آسان برای تهیه خمیر پیتزا خانگی |
مرحله 2: خمیر را درست کنید
داخل یک ظرف 3 پیمانه آرد، 1/4 پیمانه شکر، نمک و هل آسیاب شده را با هم مخلوط کنید. وسط آرد را گود کنید و مایع آماده شده شیر و مخمر، تخم مرغ، کره و خامه ترش را وسط آن بریزید. سپس مواد را کاملا با هم ترکیب کنید.
اگر همزن دارید از آن استفاده کنید و خمیر را با دست خوب ورز دهید. این کار را به آرامی انجام دهید و هر بار یک قاشق غذاخوری آرد به خمیر اضافه کنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که خمیر به دستتان نچسبد.
حالا خمیر آماده شده را چانه کنید و در ظرفی بریزید و روی آن را سلفون بپوشانید و یک تا دو ساعت در محیط گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود و به اصطلاح خمیر درست شود.
مرحله سوم: شکل دادن به خمیر نان زعفرانی
وقتی حجم خمیر دو برابر شد آن را به آرامی ورز دهید تا پف بخوابد. مقداری از خمیر را به وزن 60 تا 70 گرم برداشته و گرد کنید. سپس آن را به شکل یک مار 14 اینچی در آورید.
سپس از دو سر لوله کنید و یک حرف S درست کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته اید قرار دهید. همین کار را با بقیه خمیر انجام دهید تا خمیرتان تمام شود.
بیشتر بخوانید» طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه با برنج |
مرحله چهارم: استراحت دوم خمیر و نان را بپزید
بعد از اینکه همه خمیرها را درست کردید دوباره روی آن را سلفون بپوشانید تا استراحت دوم آنها شود. این بین 30 تا 60 دقیقه طول می کشد.
با استفاده از قلم مو، تخم مرغ زده شده را روی نان بمالید و یک کشمش را در قسمت بالا و پایین نان، در وسط مارپیچ ها قرار دهید فر را با دمای 400 درجه فارنهایت یا 205 درجه سانتیگراد روشن کنید و سینی را داخل آن قرار دهید.
10 تا 15 دقیقه طول می کشد تا نان ها طلایی و قهوه ای شوند و آماده شوند البته این زمان به دمای فر هم بستگی دارد. پس از آماده شدن نان ها آن ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند.
نکات کلیدی در پخت نان زعفرانی
– می توانید خمیر این نان را از شب قبل تهیه کنید و در یخچال بگذارید و روز بعد بپزید.
– برای اینکه بفهمید خمیر شما عمل کرده یا نه، آن را فشار دهید. اگر مدت زیادی طول کشید تا خمیر برگردد، خمیر شما به عمل آمده است.
– به جای خامه ترش در صورت وجود می توانید از پنیر کوارک استفاده کنید.
ویدیو طرز تهیه نان زعفرانی
سخن پایانی»
امیدواریم این مقاله مورد پسند شما قرار گرفته باشد همانطور که گفتیم نان سوئدی خیلی راحت و ساده پخته میشه و شما با چند عدد کشمش طعم بینظیری را به نان اضافه کنید. شما همچنین میتوانید با کلیک برروی آموزش طرز تهیه نان سیمیت اصل ترکیه این مقاله را هم بخوانید.نظرات و یا پیشنهادات خودتون رو برای ما در پایین همین پست در قسمت ارسال نظر به اشتراک بگذارید.