2 روش آسان برای تهیه خمیر پیتزا خانگی
2 روش آسان برای تهیه خمیر پیتزا خانگی : اگرچه پیتزا یک غذای ایتالیایی است اما در بین مردم در سراسر جهان بسیار محبوب است این غذا به حدی فراگیر شده است که بسیاری از افراد آن را مطابق با ذائقه خود سفارشی می کنند.
می توان گفت که پیتزاهای مختلفی با توجه به تعداد ملت های دنیا وجود دارد برخی افراد از گوجه فرنگی برای تهیه پیتزا و برخی دیگر از میوه ها و سبزیجات استفاده می کنند. اگر می خواهید این غذا را در خانه درست کنید. در این مطلب شما را با دو روش تهیه خمیر پیتزا خانگی از کاغذ رنگی آشنا می کنیم.
فهرست مطالب این صفحه
خمیر پیتزا روبرتا
با این روش می توانید خمیر نرم و خوش طعمی داشته باشید که تا 1 هفته در یخچال قابل نگهداری است. در این روش باید بسیار مراقب میزان مواد مصرفی باشید. اگر مقدار مواد مصرفی کمی تغییر کند طعم خمیر پیتزا تغییر می کند.
مواد مورد نیاز
✅آرد : 153 گرم (1 فنجان و 1 قاشق غذاخوری)
✅آرد همه منظوره: 153 گرم
✅نمک دریا: 8 گرم (1 قاشق چای خوری)
✅مخمر خشک: 2 گرم (4/3 قاشق چایخوری)
✅روغن زیتون: 4 گرم (1 قاشق چایخوری)
طرز تهیه خمیر پیتزا
اگر می خواهید این خمیر را برای پیتزا خود تهیه کنید کافیست مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.
1. آرد و نمک را مخلوط کنید
در یک کاسه بزرگ آرد و نمک را با هم مخلوط کنید در این مرحله نیازی به افزودن آب یا مایع دیگری نیست.
2. ترکیبی از آب، روغن و مخمر
200 گرم آب ولرم، مخمر و روغن زیتون را در یک کاسه کوچکتر ریخته و کاملا مخلوط کنید. سپس این مخلوط را روی مخلوط آرد و نمک بریزید.
خمیر آرد را باید حدود 3 دقیقه ورز دهید تا همه مواد کاملا با هم ترکیب شوند. پس از ورز دادن، خمیر باید 15 دقیقه در تابه استراحت کند. در این مدت کاسه خمیر را روی کابینت قرار دهید و روی آن را با پارچه ای نازک بپوشانید.
3. ورز دادن و نگه داری طرز تهیه خمیر پیتزا
پس از این مدت دوباره خمیر را به مدت 3 دقیقه ورز دهید تا از حالت خشک خارج شود. سپس آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را مانند چانه خمیر نان گرد کنید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و با دستمال مرطوب پاک کنید. چانه ها را باید 3 تا 4 ساعت در دمای اتاق یا 8 تا 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید. انتخاب فضای نگهداری به شما شرایط آشپزخانه و سلیقه شما بستگی دارد و محدودیتی برای آن وجود ندارد.
اگر خمیر را در یخچال قرار دادید، 30 دقیقه قبل از پخت پیتزا، آن را از یخچال خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا از خشکی و سفت شدن خمیر کاسته شود.
4. شکل دادن به خمیر
در این مرحله از تهیه خمیر پیتزا خانگی روبرتا، باید هر خمیر را جداگانه روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و با دست پهن کنید. می توانید با وردنه یا با دست خمیر را به شکل گرد یا مربع در آورید.
انتخاب طرز تهیه و پخت خمیر پیتزا با انتخاب شماست.
خمیر پیتزا سه مرحله ای
اگر برای درست کردن خمیر پیتزا عجله دارید و می خواهید غذای خود را سریعتر تهیه و آماده کنید این یک پیشنهاد عالی است. فقط کافی است مواد را با هم مخلوط کنید و بگذارید خمیر به مدت 5 دقیقه استراحت کند تا آماده شود پیشنهاد می کنیم برای این روش از آرد مخصوص نان استفاده کنید.
اما اگر این آرد را در دسترس ندارید می توانید از آرد همه منظوره برای این روش استفاده کنید.
مواد مورد نیاز
✅مخمر خشک فعال: 7 گرم
✅شکر سفید: 1 قاشق چایخوری
✅آب گرم: 1 فنجان (45 درجه سانتیگراد)
✅آرد نان: 2 فنجان
✅روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
✅نمک: 1 قاشق چایخوری
مراحل تهیه خمیر پیتزا سریع
اگر می خواهید این خمیر پیتزا فوری را سریع درست کنید، باید مراحل زیر را مرحله به مرحله انجام دهید.
1.آماده کردن فر و مایه خمیر
فر را با دمای 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتیگراد) قرار دهید سپس در یک کاسه متوسط آب داغ بریزید و مایه خمیر و شکر را اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
2. آرد و نمک را اضافه کنید
در این مرحله از طرز تهیه خمیر پیتزا باید آرد، نمک و روغن را به ظرف حاوی آب، مایه و شکر که در مرحله قبل آماده کردید اضافه کنید و دوباره همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
بعد از انجام این کار اجازه دهید خمیر آماده شده حدود 5 دقیقه روی کابینت بماند تا کمی گیر کند.
3. پهن کردن خمیر در طرز تهیه خمیر پیتزا
خمیر را روی سطحی آغشته به آرد گذاشته و تا حد موردنظرتان آن را پهن کنید. بهتر است خمیر نه خیلی ضخیم و نه خیلی نازک باشد. حالا کمی روغن یا آرد ذرت کف تابه بریزید. شما باید خمیر پهن شده را به آرامی بلند کنید و آن را کف تابه قرار دهید. احتمالا در این مرحله خمیر کمی چینوچروک پیدا کند.
باید آنقدر صبور باشید که خمیر روی تابه کاملا صاف شود. سپس مواد پیتزا را روی خمیر بریزید و پس از آماده شدن پیتزا را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.
سخن پایانی»
می توانید از این روش های آسان برای تهیه خمیر پیتزا، یک پیتزای سریع و 100% خانگی استفاده کنید. اگر از این مطلب برای تهیه خمیر استفاده کرده اید، نظرات خود را با ما در میان بگذارید. همچنین اگر روش دیگری برای تهیه خمیر پیتزا خانگی سراغ دارید، می توانید آن را به مخاطبان کاردستون معرفی کنید.