ترک شکر بر اساس روانشناسی شخصیت

ترک شکر بر اساس روانشناسی شخصیت

ترک شکر بر اساس روانشناسی شخصیت: همانطور که میدانید ترک کردن شکر و خوراکی های شیرین کار بسیار سختی است که نیازمند اراده ی بالاست. اما اگر بدانیم بر اساس شخصیت خودمان چطور ان را ترک کنیم این کار ساده خواهد شد. با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: دلیل موهای زیر پوستی چیست ؟ | پیشگیری از موهای زیر پوستی

به میل خود به شکر بیاندیشید.

اجازه دادن به عوامل خارجی در انتخاب های غذایی شما برای بسیاری از ما اتفاق می افتد، حتی پزشکان. سوزان بیالی هاس، مربی سلامتی و زندگی، متوجه شد که اغلب هوس کیک هویج می کند حتی زمانی که گرسنه نیست. هنگامی که او مکث کرد تا بررسی کند که چرا این خوراکی شیرین را می‌خواهد، متوجه شد که خرید یک برش بیشتر واکنشی در پاسخ به استرس است – و تشخیص این نکته کلیدی برای کمک به او برای قطع رابطه استرس و قند است.

ترک شکر بر اساس روانشناسی شخصیت

وقتی هوس کردید کوکی بخرید، اولین قدم شما باید متوقف کردن آن باشد. سپس از خود بپرسید چرا من این را می خواهم؟ او می‌گوید: «در مورد هوس‌های خود به شکر کنجکاو شوید و سعی کنید بفهمید که آنها از کجا می‌آیند و می‌خواهند چه چیزی را حل کنند.

آگاهی از این که این میل از گرسنگی ناشی نمی شود می تواند به شما در برنامه ریزی راه های بهتر برای مقابله با ولع غذا کمک کند. چند استراتژی مقابله ای آماده داشته باشید، مانند اینکه بدانید زمانی که نیاز به تخلیه دارید یا یک مجله به راحتی در دسترس دارید، می توانید با چه کسی تماس بگیرید.

برنامه ریزی کنید.

کنار گذاشتن شکر می‌تواند امری دشوار باشد، زیرا می‌تواند تحت بیش از 60 نام، از واضح (کارامل، شکر قهوه‌ای) گرفته تا مخرب (دکستران، سورگوم) ظاهر شود. ایو شاوب، نویسنده کتاب Year of No Sugar، می‌گوید تشخیص اینکه چه چیزی می‌توانید بخورید و چه چیزی نمی‌توانید بخورید، سخت است، به خصوص اگر در حال حرکت هستید. اینجاست که استفاده از ماهیت برنامه‌ریز شما وارد می‌شود.

ترک شکر بر اساس روانشناسی شخصیت

Schaub توصیه می‌کند میان‌وعده‌هایی همراه داشته باشید که می‌توانید به محض شروع گرسنگی، آن‌ها را بشناسید. او می گوید: “من از آن دسته افرادی هستم که وقتی گرسنه می شوم، تمام اراده ام را از دست میدهم. برنامه ریزی راز موفقیت من بوده است.” تنقلات بدون قند، موز، تخم مرغ آب پز شده از قبل پوست کنده همراه داشته باشید.

وقتی شرایط سخت می شود، تمایل دارید تسلیم شوید.

ترک شکر در واقع به این معنی نیست که باید آن را برای همیشه کنار بگذارید. بروک آلپرت، RD، نویسنده کتاب سم‌زدایی رژیم غذایی، می‌گوید: «زمان و مکانی برای آن وجود دارد. هفته ای یکبار برنامه ریزی کنید که چیزی را که واقعاً دوست دارید (یک کیک کوچک کوچک، یک پیمانه بستنی) بدون احساس گناه میل کنید.

ترک شکر بر اساس روانشناسی شخصیت

این ریزش‌های برنامه‌ریزی‌شده در واقع می‌توانند به شما کمک کنند که در کل قند کمتری بخورید. وقتی احساس گناه می کنید، اغلب فکر می کنید “روز را خراب کرده اید” و برنامه غذایی سالم خود را با هم کنار می گذارید، که می تواند به معنای نخوردن کلوچه یا آب نبات باشد. (و سپس به خود قول دهید که هفته آینده دوباره شروع کنید.) تحقیقات همچنین نشان می دهد که محدود کردن خود میل به غذاهای غیرمجاز مانند شکلات را افزایش می دهد و همچنین می تواند باعث ایجاد احساس گناه در شما شود – و در واقع ممکن است مانع از کاهش وزن شما شود.

نگرش همه چیز یا هیچ چیز دارید.

اگر چند تا M&M بخورید، کل کیسه را می خواهید؟ اگر بستنی را در فریزر خود نگه دارید، آیا مقاومت در برابر آنها خیلی سخت است؟ اگر دور نگه داشتن خوراکی‌ها از خانه راحت‌تر از داخل خانه است، ممکن است وقتی صحبت از شکر به میان می‌آید، آدم همه یا هیچ باشید. بنابراین در حالی که پاک کردن آشپزخانه از مواد هوشمندانه است، ممکن است مجبور شوید یک قدم جلوتر بروید.

ترک شکر بر اساس روانشناسی شخصیت

آلپرت می گوید در دوره اولیه، ممکن است مجبور شوید میوه را نیز کنار بگذارید. او می‌گوید: «شیرینی موجود در میوه‌ها می‌تواند باعث پرخوری در برخی افراد شود. او می‌گوید: «تا زمانی که اعتیاد به شکر کنترل نشود و ولع شدید به شکر فروکش کند، باید نسبت به غذاهایی که حاوی قند طبیعی یا افزوده‌شده هستند سخت‌گیری کنید.» بیالی هاس خاطرنشان می‌کند، مهم است که اعضای خانواده را با این چالش همراه کنید، زیرا داشتن خوراکی‌هایی برای آنها می‌تواند شما را برای شکست آماده کند.

شاید نمیدانید در همه مواد غذایی شکر وجود دارد.

شکر نه تنها در مکان‌های غیرمنتظره (سس‌های سالاد، سس‌ها، شام‌های یخ‌زده) پنهان می‌شود، بلکه در برخی غذاهای پر کربوهیدرات مانند نان شیرینی‌ها و پیتزا نیز به مقدار غلیظی وجود دارد. آلپرت می گوید: «سیب زمینی سرخ کرده و پیتزا هنوز هم هوس شکر هستند، اما به شکل های خوش طعم.

ترک شکر بر اساس روانشناسی شخصیت

چرا؟ آلپرت می‌گوید: “آنها به سرعت تجزیه شده و جذب می‌شوند و باعث افزایش قند خون می‌شوند. هر چیزی که باعث بالا و پایین شدن آن شود، اعتیاد شما را تغذیه می‌کند.” این اشکال ساده کربوهیدرات را از رژیم غذایی خود حذف کنید. برای موفقیت، باید آگاهی ساده را تمرین کنید. بدانید که کربوهیدرات های تصفیه شده (ماکارونی، کراکر، نان سفید)، و همچنین سیب زمینی سرخ شده در واقع شکر هستند. اگر برای صبحانه هوس خوردن غذاهای پر کربوهیدرات (وافل، پنکیک) دارید، این نشانه دیگری است که ممکن است عادت قند داشته باشید. شناخت آن و سپس محدود کردن این غذاها تنها راه ترک اعتیاد شماست.

کلام آخر:

همانطور که مشاهده کردید ترک شکر و شیرینی کار ساده ای نیست اما با ترفندها و برنامه ریزی ممکن خواهد شد. همچنین بخوانید: برنامه هفتگی منظم برای لاغری شکم را بخوانید!

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *