نشانه های خفیف فرسودگی روانی
نشانه های خفیف فرسودگی روانی: افسردگی و اضطراب تبعات فرسودگی روانی هستن که این روزها بشدت در بین بیشتر افراد دیده میشه. تمرکز نداشتن روی کارها، زود عصبی شدن، بیحوصله بودن، به تعویق انداختن کارها نوسان خلق و احساس خستگی، همه گویای این قضیه ست! بخاطر همین اگه شما هم توی این وضعیت هستین، توصیه میکنم شیوهی زندگی خودتون رو عوض کنین.
فهرست مطالب این صفحه
فرسودگی روانی چیست؟
فرسودگی روانی در همه جا وجود داره و همه از اون رنج میبرن. فرسودگی روانی اشاره به احساس ناتوانی برای کنار آمدن به دلیل فشار کاری داره. فرسودگی روانی درماندگی طولانی مدت و کاهش علاقه نسبت به کاره، این حالت در اثر کار زیاد برای مدت زمان طولانی یا استرس فراوان و همیشگی ایجاد میشه. به عبارت دیگه بعضی افراد حتی با وجود فشار زیادی که بر روی آنها قرار داره دچار حالت فرسودگی نمیشن در حالیکه بعضی از مردم بدون چیزی که فشار مازاد نامیده میشه، به این حالت می رسن.
نشانه های فرسودگی روانی
با کوچترین مسیله ای که در حالت عادی ممکنه چیز خاصی نباشه برآشفته میشید.
مدارم در تلاشی تا انگیزه ی انجام کارهایی که زمانی بصورت خودکار انجام میدادی در خود ایجاد کنی.
صبرت کم شده و تاب و تحمل ناملایمات بیشتر رو نداری.
حوصله ی حرف زدن نداری و ارتباطت با دیگران رو محدود میکنی.
وضعیت خوابت بهم ریخته و سخت به خواب میری و چند بار تا صبح از خواب بیدار میشی.
کارهایی که یک زمان برات لذت بخش بود در حال مشقت آور میشه.
مدام در اتمسفر دلشوره و نگرانی هست.
حس میکنی روی لبه هستی و نمیتونی برای آیندت برنامه ریزی کنی.
راه درمان چیه؟
بستگی به شدت علائم داره، اگه با مدیتیشن، فعالیتهای جانبی مورد علاقه و ورزش و تغییر شیوههای زندگی تغییر نکنه،حتما باید از نظر افسردگی بررسی بشه و درمان دارویی داده بشه. بخصوص اگه سابقه خانوادگی داشته باشین.
سخن پایانی: امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را برده باشید و اگر دچار این مشگل هستید با اشاره به روانشناس و طی کردن دوره درمان اون رو حل کنید. همینطور اگر مضطرب هستید میتونید آرام سازی ذهن مضطرب | روش های آرام سازی ذهن و افزایش طول عمر را بخونید و نظر خودتون رو با ما در میون بگذارید.