نکات مهم برای نگهداری ظروف چینی
نکات مهم برای نگهداری ظروف چینی: ظروف چینی یکی از عناصر مهم آشپزخانه ایرانی است که از قدیم الایام برای سرو غذا از این ظروف استفاده میشده است. این ظروف بسیار حساس هستند و دغدغه ی اکثر افراد این است که چطور از این ظروف نگهداری کنند. در این پست همراه ما باشید تا به شما چگونگی نگهداری ظروغ چینی را آموزش دهیم .
فهرست مطالب این صفحه
مواد شوینده
همواره از مواد شوینده مناسب و به میزان مشخص شده استفاده نمایید. همچنین استفاده از مواد مضر سلامتی مانند وایتکس توصیه نمیشود در صورت نیاز به صورت محلول رقیق شده و در زمان کوتاه استفاده کنید.
چیدمان
طراحی ظروغ چینی به صورتی است که قابلیت چینش برروی یکدیگر را دارند . از انجا که پایه ی ظروف چینی بنا بر ضرورت های فنی فاقد لعاب است علیرغم صیغل داده شدن به دلیل سختی بالا میتواند برروی سطوح دیگر چینی ها خط ایجاد کند لذت پیشنهاد میشود در هنگام جابجایی از یک پلاستیک استفاده کنید تا در اثر قرارگرفتن چینی ها برروی هم به مدت زیاد کدر نشوند.
شستشو
اگر از ماشین لباسشویی استفاده میکنید به یاد داشته باشید که رعایت فاصله بین چینی ها بسیار مهم است تا ضمن شست و شوی بهینه از برخورد قطعات به هم و آسیب جلوگیری شود.
قطعات فلزی
قاسق و چنگال یا سیخ های فلزی که از مواد نامرغوب ساخته شده اند به راحتی توسط چینی دچار خوردگی میشوند. سعی کنید از کارد و چنگال مرغوب استفاده کنید. همچنین از کشیدن سیخ به لبه ظروف جلوگیری کنید تا فلز برروی ظروف باقی نماند و باعث سیاهی ظروف نشود.