آموزش استفاده از فرنچ پرس برای تهیه اسپرسو

آموزش استفاده از فرنچ پرس برای تهیه اسپرسو

آموزش استفاده از فرنچ پرس برای تهیه اسپرسو : عنوان این مقاله ممکن است کمی گمراه کننده باشد. شایان ذکر است که از نظر فنی نمی توانید یک اسپرسوی واقعی را در فرنچ پرس درست کنید. دلیل این امر این است: اسپرسو قهوه ای است که با وارد کردن مقدار کمی آب با فشار بسیار داغ به دانه های ریز آسیاب شده اسپرسو دم می شود. این روش یک کرم در بالا ایجاد می کند (یک کف خامه ای و غلیظ). بازسازی آن بدون دستگاه اسپرسوساز غیرممکن است. با این حال، این بدان معنا نیست که نمی‌توانید دانه‌های اسپرسو آسیاب شده را در فرنچ پرس دم کنید تا قهوه‌ای صاف، غلیظ و خوشمزه داشته باشید. و یک راه مناسب برای انجام آن وجود دارد. با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: طریقه کاشت بذر قهوه در خانه | کاشت در گلدان و باغ

چیزهایی که نیاز دارید:

فرنچ پرس
دانه های اسپرسو تازه آسیاب شده
1 یا 2 قاشق غذاخوری پیمانه اندازه گیری
آب داغ

مرحله 1: مواد و ابزار خود را جمع آوری کنید.

بدیهی است که شما به یک فرنچ پرس نیاز دارید. می‌توانید دانه‌های اسپرسو را از قبل آسیاب شده خریداری کنید یا خودتان آن‌ها را درست قبل از دم کردن آسیاب کنید. از 3 تا 4 قاشق غذاخوری اسپرسو در هر 1 فنجان آب استفاده کنید (بسته به میزان غلظتی که می خواهید). برای آب گرم، از یک کتری برقی، یک کتری چای قدیمی یا یک قابلمه کوچک استفاده کنید.

آموزش استفاده از فرنچ پرس برای تهیه اسپرسو

مرحله 2: آب را گرم کنید و اسپرسو را اندازه بگیرید.

در حالی که آب در حال گرم شدن است، اسپرسوی آسیاب شده را در فرنچ پرس اندازه بگیرید. شما می خواهید که آب دقیقاً زیر جوش باشد، تقریباً 200 درجه فارنهایت. اگر آب کامل به جوش آمد، اجازه دهید 30 ثانیه از روی حرارت بماند. این باید آن را به دمای مناسب برساند.

آموزش استفاده از فرنچ پرس برای تهیه اسپرسو

مرحله 3: 1/4 فنجان آب داغ را به فرنچ پرس اضافه کنید.

پس از اضافه کردن تقریباً 1/4 فنجان آب، اجازه دهید 15 تا 30 ثانیه بماند تا قهوه شکوفا شود. این اجازه می دهد تا برخی از گازهای طبیعی آزاد شده و طعم نرم تری را به همراه داشته باشد.

آموزش استفاده از فرنچ پرس برای تهیه اسپرسو

مرحله 4: آب باقیمانده را اضافه کنید

3/4 فنجان آب باقیمانده را اضافه کنید و اجازه دهید 60 ثانیه بماند.

آموزش استفاده از فرنچ پرس برای تهیه اسپرسو

مرحله 5: قهوه را پرس کنید.

درب فرنچ پرس را بگذارید و به آرامی فشار دهید و آسیاب ها را از مایع جدا کنید.

آموزش استفاده از فرنچ پرس برای تهیه اسپرسو

مرحله 6: بریزید و سرو کنید.

لذت ببرید.

آموزش استفاده از فرنچ پرس برای تهیه اسپرسو

سخن پایانی:

امیدواریم از این روش بسیار ساده استفاده کنید و اسپرسوی ساده و خوشمزه ای برای خود دم کرده و بنوشید. تجربه خود را با ما در میان بگذارید. همچنین بخوانید:آموزش روش دم کردن قهوه ترک در خانه

 

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *