کنترل و حذف کپک در خانه های خالی

کنترل و حذف کپک در خانه های خالی

کنترل و حذف کپک در خانه های خالی: کپک قارچی است که هم در داخل خانه و هم در فضای باز یافت می شود. آنها می توانند باعث ایجاد حساسیت های نامطلوب در افراد شوند، از علائم خفیف مانند سوزش چشم، خس خس سینه، تحریک پوست و گرفتگی بینی تا واکنش های شدید مانند تنگی نفس و تب.

اکثر مردم می توانند با از بین بردن کپک در اولین ظاهر و جلوگیری از تبدیل شدن به یک خطر جدی در خانه هایشان، آن را کنترل کنند. اما در خانه های خالی، کنترل کپک می تواند دشوارتر باشد زیرا هیچ حضور دائمی انسانی برای تشخیص آن وجود ندارد. همراه ما باشید تا بگوییم چگونه از به وجود آمدن کپک در خانه تان جلوگیری کنید.

بیشتر بخوانید:علت کپک زدن کمد دیواری و راه حلی برای کپک نزدن

چگونه در یک خانه خالی از کپک جلوگیری کنیم؟

مرحله 1

هرگونه نشتی و نشت را در داخل و خارج برطرف کنید، زیرا مهمترین عنصر برای رشد کپک، محیط های مرطوب است. با بستن شیر اصلی آب بیرون، نشت های سینک و دوش را از بین ببرید.

کنترل و حذف کپک در خانه های خالی

گام 2

خانه را تهویه کنید. اگر احساس می کنید انجام این کار بی خطر است، برخی از پنجره ها را باز بگذارید.

کنترل و حذف کپک در خانه های خالی

مرحله 3

زباله ها را از خانه خارج کنید، از جمله لباس ها یا سایر وسایلی که مستاجران به جا گذاشته اند. لباس ها و سایر بقایای زندگی انسان ممکن است مرطوب شوند و محیطی مهمان نواز برای رشد کپک ایجاد کنند.

کنترل و حذف کپک در خانه های خالی

مرحله 4

هر گونه گیاهی را از خانه حذف کنید. کپک می تواند در خاک گیاه رشد کند.

کنترل و حذف کپک در خانه های خالی

مرحله 5

یخچال را تمیز کنید، مواد غذایی باقیمانده یا زباله را دور بریزید. اگر آن را از برق جدا کرده اید، آن را با محصولات ضد قارچ، سرکه یا سفید کننده و آب کاملاً بشویید.

کنترل و حذف کپک در خانه های خالی

بیشتر بخوانید: ترفندهایی برای مقاله با کپک در برخی از لوازم و خوراکی ها

مرحله 6

با استفاده از یک محصول قالب گیری از شر هر قالب موجود خلاص شوید. به دوش‌ها یا وان‌ها که اغلب کپک‌ها رشد می‌کنند، توجه ویژه داشته باشید.

مرحله 7

آب توالت را ببندید و تمام آب کاسه را از بین ببرید. در صورت وجود آب، کپک در داخل کاسه توالت و زیر صندلی توالت رشد می کند.

کنترل و حذف کپک در خانه های خالی

مرحله 8

پلاستیک را روی خاک در فضاهای خزنده و در زیرزمین قرار دهید تا از رشد کپک جلوگیری کنید. همچنین مطمئن شوید که فضاهای خزیدن و زیرزمین به خوبی تهویه می شوند.

کلام آخر:

امیدواریم از این مطلب خوشتان آمده باشد و بتوانید با این چند روش ساده از بوجود آمدن کپک در خانه تان جلوگیری کنید. همچنین پیشنهاد می کنیم بخوانید: روش های جلوگیری از کپک زدن آبغوره + راهکار

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *