12 کار مفید برای دوست یابی در محیط کاری

12 کار مفید برای دوست یابی در محیط کاری

12 کار مفید برای دوست یابی در محیط کاری : بسیاری از ما ساعات زیادی از روز خود را در محل کار می گذرانیم ایجاد روابط دوستانه با همکارانمان می تواند روحیه ما را تقویت کند، بهره وری ما را بهبود بخشد و به تعادل بین کار و زندگی کمک کند. در این مقاله به معرفی کارهای موثری می پردازیم که می توانید برای توسعه روابط حرفه ای و دوست یابی در محیط کار انجام دهید. با 12 کار مفید برای دوست یابی در محیط کاری همراه باشید.

12 کار مفید برای دوست یابی در محیط کاری

فواید دوستی با همکاران

1. بهبود خلق و خوی

افرادی که به همکاران خود نزدیک هستند از حس رفاقت در کار لذت می برند زیرا می توانند در مورد دستاوردهای کاری و حتی زندگی شخصی خود صحبت کنند. دوستی با همکارانتان تأثیر شگفت انگیزی بر روحیه شما خواهد داشت.

2. افزایش بهره وری

احساسات مثبت در محل کار به شما تعهد بیشتری نسبت به تیمتان می دهد و در پروژه هایی شرکت می کنید که باعث می شود بیشتر کار کنید و بهره وری شما را افزایش می دهد.

3. پیشرفت شغلی

با وجود همکاران مفید و قابل اعتماد، عملکرد شغلی شما نیز بهبود خواهد یافت. هنگامی که با همکاران خود دوست هستید، احساس اطمینان و راحتی بیشتری می کنید و از کمک و نصیحتی که به پیشرفت شما کمک می کند کمک می خواهید.

12 کار مفید برای دوست یابی در محیط کاری

چگونه در محل کار دوست پیدا کنیم؟

پیدا کردن دوستان در محل کار می تواند راهی آسان برای پیشرفت شغلی و بهبود زندگی شخصی شما باشد. در اینجا چند راه ساده برای دوست یابی در محل کار آورده شده است.

1. خودتان را معرفی کنید

اگر قبلا این کار را نکرده اید باید خودتان را به همکارانتان معرفی کنید. معرفی خود باعث ایجاد رابطه اولیه می شود که می تواند پایه و اساس روابط آینده باشد. اگر با همکاران بخش خود آشنایی دارید زمان آن فرا رسیده است که با همکاران در بخش های دیگر نیز ملاقات کنید. ممکن است در بخش‌های مختلف شرکت خود ارتباطات عالی و افراد با علایق مشترک پیدا کنید.

همچنین بخوانید: چگونه فن بیان خوبی داشته باشیم؟

2. نام همکاران خود را یاد بگیرید

برای یادگیری نام همکاران خود وقت بگذارید و با ذکر نام به آنها سلام کنید استفاده از نام افراد در مکالمات راهی عالی برای نشان دادن اهمیت آنهاست. با گفتن نام همکارتان نشان می دهید که برای شناختن او و ارتباط بیشتر با او وقت گذاشته اید و به او اهمیت می دهید.

12 کار مفید برای دوست یابی در محیط کاری

3. سلام کنید و سوال بپرسید

وقتی شیفت خود را شروع می کنید به همکاران خود سلام کنید و هنگام ترک کار با آنها خداحافظی کنید. می توانید سوالات دوستانه ای در مورد تعطیلات آخر هفته، سرگرمی ها یا موضوعات مشابه بپرسید. پرسیدن سوال نشان می دهد که به آنها اهمیت می دهید هرچه بیشتر با همکاران خود تعامل داشته باشید روابط صمیمانه تری خواهید داشت.

4. مثبت اندیش باشید

داشتن تفکر مثبت در محیط کار بسیار مهم است وقتی شخصیت مثبتی دارید همکارانتان تمایل بیشتری به برقراری ارتباط با شما دارند. علاوه بر این، مثبت اندیشی می تواند مانند آهنربا عمل کند و افراد مثبت و خوش بین دیگر را به سمت خود جذب کند. خوش بینی و طرز فکر مثبت می تواند بسیار مفید باشد و دیگران را به فکر و عمل مثبت تشویق کند.

زبان بدن معمولا نشان دهنده راحتی و علاقه شماست. وقتی با همکاران خود صحبت می کنید، لبخند بزنید و سر خود را تکان دهید تا نشان دهید که به صحبت های آنها علاقه مند هستید.

12 کار مفید برای دوست یابی در محیط کاری

5. فضای کار خود را زیبا کنید

تزییناتی مانند یک گلدان کوچک روی میز شما می تواند محل خوبی برای شروع گفتگو با همکارانتان باشد. از تزئیناتی استفاده کنید که شخصیت و علایق شما را نشان می دهد. صحبت در مورد سرگرمی ها می تواند منجر به یافتن زمینه های مشترک با همکاران و ایجاد یک رابطه دوستانه شود.

6- با همکارانتان قهوه یا ناهار بخورید

به جای غذا خوردن پشت میز، ناهار را در آشپزخانه، کافه تریا یا سالن اتاق کار میل کنید. اگر نزدیک محل کارتان رستوران یا کافه خوبی وجود دارد، از همکارانتان بخواهید برای ناهار به آنجا بروند. دعوت از همکاران برای یک فنجان قهوه یا ناهار می تواند به شما کمک کند تا در خارج از محل کار بیشتر ارتباط برقرار کنید و یکدیگر را بهتر بشناسید.

معیار دوست یابی

7. در مناطق مشترک کار کنید

اگر محل کار شما فضای مشترکی برای همکاری بیشتر دارد، مدتی را در آنجا بگذرانید با انجام این کار، می توانید با همکارانی که در آن منطقه کار می کنند، تعامل داشته باشید با افراد جدید ملاقات کنید یا روابط موجود را توسعه دهید.

معیار دوست یابی

8. پیشنهاد کمک کنید

راه دیگر برای برقراری ارتباط موثر در محل کار، کمک به همکارانتان در شرایط خاص است. حتی اگر خودشان درخواست کمک نمی کنند خوب است گاهی اوقات که احساس می کنید به کمک نیاز دارند به آنها کمک کنید. ایجاد یک جامعه حمایتی و کار تیمی به ایجاد روابط و دوستی در محل کار کمک می کند.

9. در رویدادهای تجاری و غیر تجاری شرکت کنید

برخی از شرکت ها رویدادهای منظمی را برای بهبود عملکرد تیم و هماهنگی بیشتر برگزار می کنند از مدیران خود در مورد این رویدادها بپرسید و اگر چنین رویدادی در شرکت وجود دارد شرکت کنید. به این ترتیب می توانید با سایر کارمندان ملاقات کنید و شانس خود را برای ایجاد روابط افزایش دهید.

10. دیگران را بشناسید و از آنها حمایت کنید

به همکاران خود به خاطر موفقیت هایشان در محل کار تبریک بگویید این دستاورد می تواند چیزی شبیه به تبلیغ اخیر آنها باشد. حمایت از همکارانتان به آنها نشان می دهد که برای آنها ارزش قائل هستید و آنها را بخشی از تیم خود می دانید.

معیار دوست یابی

11. یک گروه ویژه راه اندازی کنید

ایجاد گروه هایی مانند کوهنوردی، مطالعه، آشپزی و پیاده روی می تواند راهی عالی برای شناخت همکاران با علایق مشابه و ایجاد روابط دوستانه در داخل و خارج از محل کار باشد.

12. فعالیت های فوق برنامه را برنامه ریزی کنید

اگر شرکت شما میزبان فعالیت‌های اجتماعی منظم در خارج از محل کار است، داوطلبانه شرکت کنید. استفاده از هر فرصتی برای بحث در مورد موضوعات غیر کاری با همکارانتان می تواند به شما در ایجاد دوستان در محل کار کمک کند. اگر هیچ فعالیت اجتماعی برنامه ریزی شده ای در شرکت شما وجود ندارد، چنین فعالیت هایی را به مدیر خود پیشنهاد دهید یا خودتان برای او برنامه ریزی کنید.

13. یک گروه مجازی ایجاد کنید

اکثر شرکت ها یک گروه مجازی برای بحث در مورد پروژه ها، پرسیدن سوال و به اشتراک گذاری فایل ها دارند. می توانید یک کانال یا گروه برای همکارانی که با آنها علایق مشترک دارید ایجاد کنید.

راه اندازی این گروه راهی عالی برای به اشتراک گذاشتن تجربیات، افکار و ایده ها در مورد علایق مشترک است. درست قبل از تشکیل گروه، قوانین شرکت را بررسی کنید و اجازه ندهید این گروه شما و همکارانتان را از وظایفتان منحرف کند.

معیار دوست یابی

نکاتی برای تعیین حد و مرز در محل کار

ایجاد و تقویت روابط کاری مزایای زیادی دارد اما تعیین مرزها برای حفظ بهره وری و عملکرد کاری به همان اندازه مهم است. در اینجا چند نکته وجود دارد که به شما کمک می کند تا یک رابطه کاری سالم و حرفه ای داشته باشید.

1. به مرزهای دیگران احترام بگذارید

پرسیدن سوالات متداول در مورد خانواده و سرگرمی ها راه خوبی برای شروع یک رابطه دوستانه است اما پرسیدن سوالات شخصی که ممکن است باعث ناراحتی شخصی شود، اصلا راه خوبی نیست. بنابراین اگر می‌خواهید با همکارتان گفت‌وگو کنید، هرگز از او سؤالات شخصی نپرسید.

2. اطلاعات شخصی و خصوصی خود را در اختیار دیگران قرار ندهید

همانطور که نباید سوالات خیلی شخصی از دیگران بپرسید، نباید اطلاعات شخصی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.همچنین میتوانید با کلیک برروی چه سوالاتی را نباید از دیگران بپرسیم؟ | مهارت ارتباطی این مقاله را هم بخوانید.

معیار دوست یابی

3. از صحبت های غیرحرفه ای خودداری کنید

برای حفظ روابط حرفه ای و اخلاقیات در محیط کار، چه در داخل و چه در خارج از شرکت، نباید با همکاران خود در مورد برخی از مسائل حاشیه ای مانند سیاست، مذهب، فعالیت مجرمانه، مسائل پزشکی یا مالی صحبت کنید. اکثر این مسائل چالش برانگیز و محرمانه هستند و می توانند کار تیمی را مختل کنند.

موضوعات مختلف مانند خانواده، حیوانات خانگی، فیلم، پادکست، موسیقی، ورزش و کتاب موضوعات خوبی هستند که می توانید با همکاران خود در مورد آنها صحبت کنید.

آن ها صحبت می کنند. این عناوین به شما کمک می کند تا بدون ایجاد اختلال در مورد شخصیت، سرگرمی ها و علایق یکدیگر بیشتر بدانید.

سخن پایانی:

آیا تجربه ای در مورد قرار ملاقات در محل کار دارید؟ به نظر شما کدام راه حل نقش بیشتری در ایجاد روابط دوستانه در محیط کار دارد؟ لطفا تجربیات و نظرات ارزشمند خود را با ما و مخاطبان عزیز در میان بگذارید.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *