20 چیزی که هرگز نباید در یخچال قرار داد
20 چیزی که هرگز نباید در یخچال قرار داد » یخچال یکی از بزرگترین اختراعات تمام دوران است. مکانی امن و راحت برای نگهداری مواد غذایی فراهم می کند و نوشیدنی های سرد را در دسترس شما قرار می دهد. قبلاً میدانید که یخچال شما برای نگهداری باقی ماندهها و محصولات لبنی عالی است، اما ممکن است ندانید که برخی از مواد غذایی در دمای سرد نگهداری میشوند. به خواندن مقاله دهید تا متوجه شوید 20 چیزی که هرگز نباید در یخچال قرار داد.
فهرست مطالب این صفحه
خربزه را در یخچال قرار ندهید
خنک کردن خربزه کامل هندوانه، طالبی یا عسل فضای زیادی را در یخچال اشغال می کند. مهمتر از آن نگه داشتن این میوه های بزرگ در جعبه یخ، فرآیند رسیدن را متوقف می کند، به این معنی که آنها به اندازه ای که در دمای اتاق نگهداری می شوند خوش طعم نخواهند بود.
دمای سرد همچنین آنتی اکسیدان های سالم موجود در خربزه را کاهش می دهد. این میوه ها را روی میز نگه دارید تا زمانی که آماده خوردن شوند. اگر باقیمانده آن باقی مانده است، آنها را تا سه روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
سیب زمینی را در یخچال قرار ندهید
دمای سرد کربوهیدراتهای پیچیده نشاستهای موجود در سیبزمینی خام را تغییر میدهد و در هنگام پخت طعم شیرین را به طعمی تلخ میدهد. برای داشتن بهترین طعم و بافت، سیب زمینی خام را در یک سبد یا کشو با تهویه مناسب و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.
عسل را در یخچال قرار ندهید
عسل که یک نگهدارنده طبیعی است به دلیل داشتن قند زیاد، نیازی به نگهداری در یخچال ندارد.
زمانی که عسل در یخچال قرار می گیرد سفت می شود و متبلور می شود بنابراین آن را در قفسه ای نگهداری کنید اگر قبلاً اشتباه کرده اید که آن را در یخچال قرار داده اید آن را دور نیندازید. بطری عسل را در ظرف آب داغ (نه در حال جوش) قرار دهید تا به حالت مایع خود برگردد.
قهوه را در یخچال قرار ندهید
اگر می خواهید فنجان قهوه معطر خود را در صبح میل کنید، دانه های آن را در یخچال نگهداری نکنید. بسته باز قهوه در دمای سرد یخچال متراکم می شود که طعم را از بین می برد.
علاوه بر این تفالههای تازه بوی سایر غذاهای یخچالی را جذب میکنند و طعم قهوهتان را از بین میبرند. برای داشتن بهترین طعم از فنجان قهوه خود را در یک ظرف دربسته در دمای اتاق و در مکانی تاریک، مانند داخل کابینت نگهداری کنید.
گوجه فرنگی را در یخچال قرار ندهید
اگر می خواهید گوجه فرنگی تازه طعم شما را از دست ندهد، آنها را در یخچال قرار ندهید پس از برداشت، گوجه فرنگی به رسیدن و ایجاد طعم ادامه می دهد، اما تنها زمانی که در دمای اتاق نگهداری شود.
سرمای شدید فرآیند رسیدن را متوقف می کند و طعم را بد می کند. گوجه فرنگی های تازه را روی میز و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید. اگر خودتان گوجه فرنگی می کارید، هنگام برداشت مقداری از انگور را جدا کنید. انگور متصل به گوجه فرنگی برای مدت طولانی تری تازه نگه داشته و طعم بهتری به آن می دهد.
پیاز را در یخچال نگذارید
هوای سرد و رطوبت زیاد یخچال پیازها را خراب میکند، ساختار فیبری آنها را میشکند و آنها را نرم و مستعد رشد کپک میکند. برای داشتن بهترین طعم و بافت پیاز را در مکانی با تهویه مناسب تاریک و خنک (نه سرد) نگهداری کنید. یک سبد با بافت باز در انبار بهینه است.
نان را در یخچال قرار ندهید
نان خود را در جعبه نان یا در قفسه کابینت نگهداری کنید، اما نه در یخچال. نگهداری نان در یخچال رشد کپک را کند می کند اما نان را سفت و کهنه می کند. اگر میدانید که قبل از خراب شدن از کل نان استفاده نمیکنید مقدار اضافی آن را در کاغذ فریزر بپیچید و تا یک ماه در فریزر نگهداری کنید.
آووکادو را در یخچال قرار ندهید
بسیاری از آووکادوهای موجود در خواربار فروشی سبز و سفت هستند و قبل از آماده شدن برای خوردن به چند روز زمان نیاز دارند تا برسند. آنها فقط در صورتی می رسند که آنها را بیرون از یخچال نگه دارید. تنها زمانی که باید آووکادو را در یخچال بگذارید زمانی است که کاملا رسیده باشد اما آماده استفاده از آن نیستید.
توت فرنگی را در یخچال قرار ندهید
نگهداری توت فرنگی در یخچال طعم شیرین آن را کاهش می دهد و بافتی لطیف به آن می دهد. برای طعم بهتر، توت فرنگی های تازه را دور از تابش مستقیم آفتاب روی میز قرار دهید و ظرف یک یا دو روز پس از چیدن یا خرید از آن استفاده کنید. و تا زمانی که آماده خوردن آنها نیستید آنها را نشویید. توت فرنگی ها بعد از شستن زودتر خراب می شوند.
بیشتر بخوانید: 4 ترفند مهم در هنگام خرید میوه
سیر را در یخچال قرار ندهید
هیچ چیز مانند سیر تازه به غذا طعم نمی بخشد اما اگر سیر ها را در یخچال نگهداری می کنید تعجب نکنید اگر جوانه های سبز تلخ جوانه بزنند. خطر دیگر این است که سیرها در شرایط مرطوب یخچال مستعد رشد کپک هستند.
برای بهترین طعم، سیر تازه را در مکانی تاریک و دارای تهویه مناسب نگهداری کنید. می توانید باقیمانده سیر خرد شده را برای یک یا دو روز در یخچال نگهداری کنید اما طعم آن با حبه های تازه خرد شده قابل مقایسه نیست.
محصولات کنسرو شده را در یخچال قرار ندهید
پس از باز شدن قوطی مواد غذایی نیمه پر شده را در یخچال نگهداری نکنید. در حالی که دمای سرد محصول را برای مدتی از فاسد شدن جلوگیری می کند، غذا می تواند طعم بدی داشته باشد به دلیل اسیدهایی که از خود قوطی به داخل غذا نفوذ می کند. بهترین راه برای نگهداری کنسروهای استفاده نشده این است که آن را به ظرف پلاستیکی مخصوص غذا منتقل کرده و سپس در یخچال قرار دهید.
موز را در یخچال قرار ندهید
مانند سایر میوههای این فهرست موز در دمای اتاق به رسیدن خود ادامه میدهد – اما وقتی در یخچال قرار میگیرد فرآیند رسیدن متوقف میشود. موزهای نارس را روی میز و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.
می توانید یک موز کاملا رسیده را برای چند روز در یخچال بگذارید، اما وقتی سیاه شد نگران نباشید. سیاه شدن پوست موز به دلیل محتوای اتیلن پوست موز است که در دمای سرد دچار تغییرات شیمیایی می شود.
بیشتر بخوانید: چگونه میوه و سبزیجات تازه را تشخیص بدیم؟
روغن نارگیل را در یخچال قرار ندهید
روغن نارگیل در دمای اتاق تا دو سال پایدار است، بنابراین نیازی به نگهداری آن در یخچال نیست جایی که خارج کردن آن سخت و عملا غیرممکن است. برخلاف برخی از روغنها که در دمای خنک مایع باقی میمانند، روغن نارگیل حاوی درصد بالایی از چربیهای اشباع شده است که باعث جامد شدن آن در یخچال میشود.
کدوهای زمستانه را در یخچال نگهداری نکنید
قرار دادن کدو حلوایی کدو حلوایی بلوط، کدو تنبل یا انواع دیگر کدوهای زمستانی در یخچال، طعم آنها را کدر کرده و بافتی لطیف به آنها می دهد. برای تازه نگه داشتن این سبزیجات نیازی به یخچال ندارید.
هنگامی که در یک مکان تاریک و خنک (نه سرد) مانند یک زیرزمین گرم نشده نگهداری می شوند، این خوراکی های پاییزی برای دو ماه یا بیشتر زنده می مانند. باقیمانده کدو حلوایی خام زمستانی را می توان به تکه های کوچک خرد کرد و به مدت دو ماه دیگر منجمد کرد.
سیب را در یخچال قرار ندهید
سیب های تازه را روی میز نگه دارید تا بهترین طعم را داشته باشید. در حالی که سیبها برای مدت طولانیتری در یخچال ترد میمانند، محتوای اتیلن موجود در پوست آنها (یک عامل رسیدن) میتواند باعث شود که سایر محصولات مجاور زودتر فاسد شوند.
اگر واقعاً میخواهید سیبها را در یخچال نگهداری کنید، ابتدا آنها را در یک ظرف دربسته قرار دهید تا از فاسد شدن سایر مواد غذایی در یخچال جلوگیری کنید.
چگونه ریحان را تازه نگه داریم
برای تازه نگه داشتن ریحان آن را روی پیشخوان بگذارید و ساقه هایش را در یک فنجان یا گلدان آب غوطه ور کنید، همانطور که با گل های شاخه بریده می کنید. اگر ریحان را در یخچال بچسبانید بوی سایر غذاها را جذب می کند و برگ های آن سیاه می شود.
نحوه نگهداری شکلات
هیچ کس نمی خواهد ببیند که شکلات هدر می رود! نگهداری آن در یخچال آن را غیرقابل خوردن نمی کند، اما بوی سایر غذاها را جذب می کند و قوام آن را تغییر می دهد. برای حداکثر لذیذ آن را روی پیشخوان یا در انبار بگذارید.
نحوه نگهداری خیار
این ضرب المثل ممکن است “خنک مانند خیار” باشد، اما کیک ها در واقع به سرما بسیار حساس هستند. سبزی ترد وقتی در دمای اتاق بماند بهترین نتیجه را دارد.
نحوه نگهداری انبه
بگذارید انبه های کامل و برش نخورده روی میز گذاشته شود تا رسیده شوند. هنگامی که آنها برای برش و خوردن آماده شدند می توانید آنها را در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
نحوه نگهداری هلو
هلوهای نرسیده را باید روی میز بگذارید تا کمی نرم شوند و عطری شیرین داشته باشند. پس از آن می توانید آنها را در یخچال نگهداری کنید اما فقط برای یک یا دو روز. هلوهای آبدار وقتی برای مدت طولانی در یخچال قرار می گیرند آب می شوند.