5 راه تمیز کردن ماهیتابه و قابلمه
5 راه تمیز کردن ماهیتابه و قابلمه :لازانیای خامه ای، پنیری و کمی ترد. همه غذاها کاملاً خوشمزه هستند. آنها همچنین تضمین می کنند که ظرف های شما را به هم می ریزند. وقتی با قابلمه کثیف مواجه می شوید ممکن است به راه های زیادی برای تمیز کردن آن نیاز داشته باشید. در این مطلب به 6 روش مفید خواهیم پرداخت.
فهرست مطالب این صفحه
1. ورقههای خشککن باعث درخشش قابلمهها و تابهها میشود
تمیز کننده را فراموش کنید – چیزی که قابلمه کثیف شما نیاز دارد یک ورق خشک کن است! این که چرا این کار می کند یک راز است، اما ما مطمئناً خوشحالیم که این کار انجام می شود.
برای امتحان کردن این روش تمیز کردن عجیب تابه، قابلمه خود را با آب داغ و مایع شوینده پر کنید. یک ورقه خشک کن اضافه کنید و بگذارید یک ساعت خیس بخورد. هنگام بازگشت، کثیفی باید به راحتی پاک شود و نیازی به شستشوی کمی از شما ندارد.
2. فویل قلع برای تمیز کردن قابلمه های کثیف بهترین است
فویل قلع بهترین دوست شما برای پاک کردن مواد سوخته از قابلمه های کثیف و سینی های فر است. به ویژه روی شیشه و سینی های برشته بزرگ موثر است.
مطمئن شوید که برای این کار دستکش لاستیکی خود را می پوشید – آنها به شما چسبندگی بیشتری میدهند و همچنین از دستهای شما در برابر لبههای تیز فویل محافظت میکنند.
یک ورق فویل آلومینیومی را جدا کنید، سپس آن را به صورت یک توپ خرد کنید. بعد از اینکه ظرف خود را در آب گرم و صابون خیس کردید، شروع به مالش دادن با فویل آلومینیومی کنید. از بین بردن مواد غذایی و لکه های سوخته راحت تر از هر وسیله شستشوی دیگری که دارید می کند.
3. سرکه و جوش شیرین تابه ها را درخشان می کند
یکی از ترکیبات مورد علاقه ما، جوش شیرین و سرکه، برای تمیز کردن قابلمه ها و تابه های کثیف بسیار موثر است.
این محصولات طبیعی برای علائم سوختگی معجزه میکنند و واقعاً تابهها، قابلمهها و سینیهای فر شما را دوباره شبیه نو میکنند.
سطح ظرف کثیف خود را با جوش شیرین بپاشید، سپس روی محلولی از 1 فنجان آب داغ و 1/3 فنجان سرکه بریزید. اجازه دهید مخلوط دم بکشد و ذرات غذا را تمیز کند و کار شما را بسیار آسان تر کند.
4. تابه ها و قابلمه های کثیف را با حبه های شکر تمیز کنید
این یکی واقعاً عجیب است، اما در واقع کار می کند!
درست مانند فویل آلومینیومی، لبههای سخت و ناهموار حبههای قند به این معنی است که برای شکستن مواد غذایی سخت و چسبیده شده ایدهآل هستند.
قابلمه ها و ماهیتابه های کثیف را به طور معمول خیس کنید، سپس قبل از شروع شستشو، مایع اضافی را بردارید تا از حل شدن مکعب ها جلوگیری کنید.
آنها کار شما را بسیار آسان تر می کنند!
5. ریواس تمیز کردن ماهی تابه ها را آسان می کند!
این روش جدید است – یا باید بگویم قدیمی است؟ شایعه شده است که زنان خانه دار دهه 1940 برای تمیز کردن ظرف های کثیف آشپزخانه خود به ریواس اعتماد می کردند.
به دلیل کمبود محصولات پیشرفته و ابزار تمیز کردن، ریواس را به مدت 10 دقیقه در یک تابه سوخته می جوشانند، سپس خارج می کردند و به طور معمول تمیز می کردند.
سخن آخر:
امیدواریم از این مطلب استفاده کرده و بتوانید با این چند روش به درستی و راحتی قابلمه و ماهیتابه های خود را تمیز کنید. در مطلب بعدی به راه های بیشتری پرداخته ایم. همراه ما باشید: چگونه ماهیتابه سوخته را بشوییم ؟