آموزش تمیز کردن قهوه ساز کلاسیک
آموزش تمیز کردن قهوه ساز کلاسیک : اگر عاشق قهوه هستید، احتمالاً همه انواع قهوهسازها را امتحان کردهاید – کیوریگ تک فنجانی، فرنچ پرس، موکا پات – حتی از آسیاب برای تفالههای تازه استفاده کردهاید. اگر مانند بسیاری از قهوه خورها هستید، به قهوه جوش کلاسیک بازگشته اید، زیرا قهوه کافی برای سرو یک میز از نوشیدنی ها درست می کند و به سرعت یک قوری دیگر برای چند ثانیه درست می کند.
اکثر قهوه سازهای کلاسیک با پمپاژ آب گرم از طریق یک سبد فیلتر شده از تفاله قهوه به داخل یک قافی شیشه ای کار می کنند. این سازندگان قابل اعتماد هستند، اغلب دارای صفحه گرم کننده هستند و استفاده از آنها ساده است. همچنین باید مرتباً تمیز شوند تا مواد معدنی چسبیده به سازنده از آب مصرفی و روغنهای قهوه که به اجزای آن میچسبند، فاسد میشوند و طعم قهوه را خراب میکنند، حذف شوند.
زمانی که از دستگاه استفاده نمی شود چند دقیقه وقت بگذارید و قهوه جوش کلاسیک خود را تمیز کنید.
فهرست مطالب این صفحه
نحوه تمیز کردن روزانه یک قهوه جوش
قهوه جوش را از برق بکشید
ابتدا ایمنی: قوری قهوه را از برق بکشید و قبل از جدا کردن و تمیز کردن آن از خنک بودن آن اطمینان حاصل کنید.
زمین های قهوه را خالی کنید
تفاله قهوه و هر فیلتر یکبار مصرف را در سطل زباله یا سطل کمپوست خالی کنید. راههای زیادی برای استفاده از تفالههای قهوه باقیمانده در خانه و باغ وجود دارد، اما تنها جایی که هرگز نباید به آنها بروند پایین سینک یا زبالهدان است.
یک محلول تمیز کننده ایجاد کنید
از یک ظرف یا سینک برای مخلوط کردن آب داغ و مایع ظرفشویی برای ایجاد محلول صابونی استفاده کنید.
اجزاء را بشویید
سبد دم کرده و فیلتر دائمی را در صورت وجود خارج کنید. آنها را به خوبی در آب گرم و صابون با استفاده از یک اسفنج بشویید تا روغن ها و باقی مانده ها را پاک کنید. قهوه جوش شیشه ای یا فلزی را از داخل و خارج بشویید.
بشویید و خشک کنید
هر جزء را در آب داغ بشویید و با یک حوله میکروفیبر خشک کنید که پرز باقی نماند. قابلمه قهوه را دوباره جمع کنید.
بیشتر بخوانید: 8 کاربرد شگفت انگیز قهوه
نحوه رسوب زدایی و تمیز کردن کامل ظرف قهوه
سرکه سفید مقطر را اضافه کنید
پس از خالی کردن قهوه ساز از تفاله و هر قهوه ای که در قفسه وجود دارد. مخزن آب را با حداقل سه فنجان سرکه سفید مقطر پر کنید. اگر از سرکه پاک کننده استفاده می کنید، آن را با آب رقیق کنید: دو فنجان سرکه و یک فنجان آب.
اجازه دهید سرکه کار کند
اجازه دهید محلول سرکه یا سرکه و آب حداقل یک ساعت در مخزن بماند تا به حل شدن رسوبات معدنی چسبیده به قهوه ساز کمک کند. سپس، یک چرخه دم کردن را اجرا کنید. زمانی که سرکه از قهوه ساز رد شد، اجازه دهید یک ساعت دیگر در قهوه جوش بماند. اگر سرکه یک شب در قهوه جوش بماند خوب است.
بیشتر بخوانید: آموزش استفاده از فرنچ پرس برای تهیه اسپرسو
دو چرخه شستشو را اجرا کنید
بعد از اینکه سرکه به کار آمد، آن را در آبکش سینک آشپزخانه خالی کنید. قهوه ساز را با آب تا بالای مخزن پر کنید (بدون تفاله قهوه) و یک چرخه کامل دم کردن را اجرا کنید. آب را دور بریزید و با یک چرخه آبکشی دیگر تکرار کنید.
نمای بیرونی قهوه ساز را تمیز کنید
یک پارچه میکروفیبر را با آب مرطوب کنید و سطوح بیرونی قهوه ساز را پاک کنید تا لکه ها و لکه های آن پاک شود. قهوه ساز شما آماده استفاده است.
سخن آخر:
امیدواریم از این مطلب استفاده کرده و بتوانید قهوه ساز خود را به درستی تمیز کنید. نظر خود را برای ما بنویسید. پیشنهاد می کنیم بخوانید: چگونه قهوه را از روی فرش پاک کنیم؟