دستور تهیه شیر بادام هندی خانگی

دستور تهیه شیر بادام هندی خانگی

دستور تهیه شیر بادام هندی خانگی : شیر بادام هندی فوق العاده و خامه ای است – واقعاً یکی از بهترین گزینه های شیر آجیل موجود است. با این حال، کمی گران است، و به همین دلیل است که درست کردن این خوراکی خوشمزه در خانه عالی است! فرآیند ساده و ساده است: فقط بادام هندی را یک شب خیس کنید، سپس آب اضافه کنید، مخلوط کنید و لذت ببرید. نیازی به صاف کردن بادام هندی نیست و تنها چند مرحله تا زمانی که یک شیر آجیلی خوشمزه خودتان میل کنید، باقی مانده است.

چیزهایی که شما نیاز دارید

1 فنجان بادام هندی خام
3 1/2-4 فنجان آب صاف شده، به علاوه بیشتر برای خیساندن
نمک دریایی ریز خرد کنید
1 1/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل
2-3 قاشق غذاخوری شربت افرا
مخلوط کن، ترجیحا با سرعت بالا
ظرف/شیشه قابل آب بندی

بیشتر بخوانید: آموزش طرز تهیه شربت با دانه چیا 

مرحله 1

بادام هندی را به یک شیشه اضافه کنید و آنقدر با آب صاف شده پر کنید تا بادام هندی کاملاً در آب فرو برود. اجازه دهید بادام هندی حداقل 5 ساعت در دمای اتاق خیس بخورد یا اگر یک شب خیس شد آن را در یخچال قرار دهید.

دستور تهیه شیر بادام هندی خانگی

مرحله 2

بادام هندی را صاف کرده و با آب بشویید. بادام هندی را به همراه 3 1/2 فنجان آب صاف شده، نمک، وانیل و شربت افرا به مخلوط کن اضافه کنید.

دستور تهیه شیر بادام هندی خانگی

مرحله 3

همه چیز را با شروع با سرعت کم و افزایش تا بالا به مدت 1:30 دقیقه تا 2 دقیقه یا تا زمانی که یکدست شود مخلوط کنید. شیر را بچشید و در صورت نیاز هر شیرین کننده اضافی اضافه کنید. همچنین، اگر شیر بادام هندی رقیق‌تر ترجیح داده می‌شود، به سادگی 1/2 فنجان آب اضافه کنید.

دستور تهیه شیر بادام هندی خانگی

مرحله 4

شیر بادام هندی را در ظرفی در بسته بریزید. حداکثر 2-3 روز در یخچال نگهداری شود. قبل از استفاده تکان دهید و لذت ببرید!

دستور تهیه شیر بادام هندی خانگی

سخن آخر: 

امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد و بتوانید به سادگی این نوشیدنی لذیذ را تهیه کنید. همچنین پیشنهاد می کنیم در مطلب بعدی همراه ما باشید: 7 خوردنی خوشمزه با نوشابه

 

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *