چه نکاتی را قبل خرید سرخکن باید در نظر داشته باشید؟

چه نکاتی را قبل خرید سرخکن باید در نظر داشته باشید؟

چه نکاتی را قبل خرید سرخکن باید در نظر داشته باشید؟ سرخ کن روغنی بیشتر از سرخکن استفاده می شود، اما اگر به تغذیه سالم علاقه دارید یا قصد کاهش وزن دارید، سرخ کن سرخکن گزینه خوبی است. با انجام ترفندهای ساده می توانید با سرخ کن غذاهای ترد و خوشمزه تهیه کنید.

چه نکاتی را قبل خرید سرخکن باید در نظر داشته باشید؟

دانستن این نکات برای خرید سرخ کن ضروری است

سرخ کن وسیله ای کاربردی است که در اکثر خانه ها وجود دارد. از سرخ کردن سیب زمینی گرفته تا تهیه بادمجان سرخ شده برای نگهداری در فریزر می توانید به راحتی با این دستگاه تهیه کنید. اما پخت و پز با سرخ کن مانند هر وسیله دیگری ترفندهای خاص خود را دارد که با یادگیری آنها می توانید کارایی دستگاه را افزایش دهید. در این مطلب می خواهیم ترفندهایی برای آشپزی با سرخ کن را به شما آموزش دهیم.

قبل از اینکه به سراغ ترفندهای آشپزی با سرخ کن برویم، بهتر است با انواع آن آشنا شویم.

چه نکاتی را قبل خرید سرخکن باید در نظر داشته باشید؟

سرخ کن ها به دو دسته کلی تقسیم می شوند:

سرخ کن هایی که بدون روغن کار می کنند

سرخ‌کن‌های دسته‌ اول برقی هستند و پرکاربردترین نوع در بازار به حساب می‌آیند. در اکثر خانه‌ها از این مدل سرخ کن به چشم می‌خورد و در مقایسه با سرخ کن‌های پروپان (سرخ کن‌هایی که باید در فضای باز استفاده شوند) ایمن‌تر هستند.

دانستن این نکات برای خرید سرخ کن ضروری است

دسته دوم که به سرخ کن های هوا معروف هستند، غذا را بدون استفاده از روغن و با کمک حرارت زیاد برشته می کنند. تهیه غذا در این مدل سالم تر است. پس اگر به فکر تغییر سبک تغذیه خود هستید و می خواهید از یک رژیم غذایی سالم پیروی کنید، بهتر است این مدل را انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید: چطور از بخاری برقی نگهداری و استفاده کنیم؟

ترفندهای پخت و پز در سرخ کن

ترفندهایی وجود دارد که در این قسمت یاد خواهید گرفت تا غذای سرخ کن را خوشمزه تر کنید.

چه نکاتی را قبل خرید سرخکن باید در نظر داشته باشید؟

از روغن با کیفیت استفاده کنید

روغن مرغوب به معنای روغن مخصوص سرخ کردن و تهیه شده از مواد مرغوب است. روغن بادام زمینی بهترین روغن برای سرخ کردن عمیق است زیرا می تواند حرارت را تا 450 درجه فارنهایت تحمل کند. نکته جالب این است که این روغن اصلا طعم بادام زمینی به غذا نمی دهد.

اما اگر این روغن در دسترس نیست یا به بادام زمینی حساسیت دارید، می توانید از روغن آفتابگردان برای سرخ کردن، روغن هسته انگور، روغن آووکادو یا روغن کانولا با اولئیک بالا استفاده کنید. زمانی که روغن شما ویژگی های یک روغن با کیفیت را دارد، می توانید بارها از آن استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: کاربردهای جالب پودر بچه برای سلامتی و خانه داری

روغن را به موقع عوض کنید

اگر روغن در دمای پایین دود می‌کند، رنگ آن تیره شده است یا بافتی مانند کف دارد، به این معنی است که باید روغن را تعویض کنید. تمام روغن را دور بریزید، تمام قسمت هایی که با روغن تماس داشتند را کاملا بشویید، تابه را خشک کنید و سپس روغن جدید را داخل سرخ کن بریزید.

غذا را برای سرخ کردن آماده کنید

برای اینکه غذا در سرخ کن روغنی یا سرخ کن بادی خوب سرخ شود باید نکات زیر را رعایت کنید:

غذا را به قطعات مساوی تقسیم کنید تا به طور یکنواخت بپزند.
آب اضافی داخل مواد را با دستمال کاغذی بردارید.
غذای منجمد را ابتدا یخ زده و سپس آب اضافی آن را خارج کرده و در سرخ کن قرار دهید.

غذا را برای سرخ کردن آماده کنید

چگونه غذا را در سرخ کن روغنی سرخ کنیم؟

پخت و پز با سرخ کن بسیار ساده است. در ادامه کار با آن دستگاه را در چند مرحله ساده به شما آموزش می دهیم.

داخل سرخ کن روغن بریزید. دقت کنید که مقدار روغن سرخ کن نباید بیشتر از خط حداکثر باشد.
سرخ کن را روشن کنید و دما را تنظیم کنید. با توجه به غذایی که قرار است سرخ شود، دمای مناسب را تنظیم کنید.

غذا را در سبد بریزید و سبد را در روغن آغشته کنید. بهتر است مواد را به مقدار کم سرخ کنید تا ترد شود و روغن کمتری برای سرخ کردن مصرف شود.
در سرخ کن را ببندید و صبر کنید تا غذا آماده شود. اگر می دانید چقدر طول می کشد تا غذای مورد نظرتان سرخ شود، تایمر را تنظیم کنید و به کارهای دیگر بروید.

غذای سرخ شده را پس از آماده شدن از سبد خارج کرده و در آبکش یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

چگونه غذا را در سرخ کن روغنی سرخ کنیم؟

سخن پایانی:

استفاده از سرخکن بسیار آسان است. مواد غذایی را خرد کرده و در مخزن مربوطه بچینید. بهتر است مواد غذایی را با مقدار کم و در چند مرحله سرخ کنیم تا حسابی ترد و خوش طعم شود. تایمر را تنظیم کنید و منتظر بمانید تا غذا آماده شود. آشپزی با سرخ کن به همین سادگی!

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *