آموزش طرز تهیه شیرینی نارگیلی | ویدئو

آموزش طرز تهیه شیرینی نارگیلی

آموزش طرز تهیه شیرینی نارگیلی : شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی های سنتی و قدیمی ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مجالس استفاده می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نارگیلی ساده با سایت کاردستون در بخش پخت شیرنی همراه باشید.
شیرینی نارگیلی

مواد لازم شیرینی نازگیلی

پودر نارگیل چرب ۶۰ گرم (۱ پیمانه)
شکر ۱۷۰ گرم (۱ پیمانه)
روغن مایع ۱۰۰ گرم (⅔ پیمانه)
سفیده تخم مرغ ۶۰ تا ۹۰ گرم (۲ تا ۳ عدد)
آب لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی نارگیلی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی نارگیلی ساده ابتدا پودر نارگیل، شکر، نصف روغن مایع و نصف سفیده تخم مرغ را در مخلوط کن یا همزن بریزید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

شیرینی نارگیلی

مرحله دوم

اگر همزن در دسترس نداریم، می توانیم مواد را دو بار آسیاب کنیم. غلظت مواد پس از مخلوط شدن در محلول پوسته باید زرد شود، اگر مواد سفت بود مقداری سفیده و روغن اضافه کنید.

مرحله سوم

و دوباره مواد را با هم مخلوط می کنیم تا به غلظت مناسب برسیم. بعد یک قابلمه را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا آب شروع به جوشیدن کند. حالا مخلوط را در یک کاسه فلزی بریزید.

مطالب بیشتر: آموزش طرز تهیه پخت شیرینی برای عید نوروز 

مرحله چهارم

کاسه حاوی مواد را روی درب قابلمه می گذاریم تا با بخار داغ شود. حالا شروع به گرم کردن مواد می کنیم. گرم کردن یعنی هم زدن مداوم مواد با قاشق چوبی یا پلاستیکی.

مرحله پنجم

باید به حرارت دادن مواد ادامه دهیم تا زمانی که کمی از مواد را بین انگشتان خود لمس کنیم دانه های شکر را احساس کنیم. بعد روغن و سفیده تخم مرغ باقی مانده را به مواد اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.

آموزش طرز تهیه شیرینی نارگیلی | ویدئو

مرحله ششم

حالا دوباره مواد رو حرارت میدیم تا کاملا یکدست بشه، وقتی شیرینی با هم ترکیب شد، آبلیمو و وانیل رو اضافه میکنیم، کاسه رو از روی بخار آب میکشیم. بعد فر را با دمای 140 درجه سانتی گراد روشن می کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه مایه شیرینی آماده شد، آنرا درون قیف می ریزیم، سپس درون سینی فر را با کاغذ روغنی نسوز و با کیفیت پوشش می دهیم. حالا مایه شیرینی را با چند سانتی متر فاصله روی سینی فر قیف می زنیم.

مرحله هشتم

برای اینکه روی کلوچه ها گنبدی درست نشود دستمان را چرب کرده و روی شیرینی ها را صاف می کنیم سپس در فر می گذاریم تا بپزند. برای تهیه این دسر خوشمزه حدود 10 تا 12 دقیقه زمان لازم است.

مرحله نهم

اگر بخواهیم کلوچه ها ترک بخورند، مانند کوکی نارگیلی، در پایان پخت، گریل را برای چند دقیقه روشن کنید. در آخر شیرینی ها را از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا خنک شوند سپس در ظرف مورد نظرمان می گذاریم.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *