مرتب کردن کمد مواد غذایی آشپزخانه در 4 قدم
مرتب کردن کمد مواد غذایی آشپزخانه در 4 قدم : تمیز کردن کمد مواد غذایی آشپزخانه کمی زمان می برد، اما می توانید آن را تنها با چهار مرحله آسان انجام دهید. یک ساعت زمان بگذارید و از اینکه ظرف خانه شما چقدر می تواند ظاهر و عملکرد خوبی داشته باشد شگفت زده خواهید شد.
فهرست مطالب این صفحه
قفسه های کمد مواد غذایی را خالی کنید
همه چیز را از کمد مواد غذایی بردارید. اگر فضای پیشخوان نزدیک ندارید، روی میز بیاورید یا جعبه های مقوایی را روی زمین قرار دهید تا همه چیز را در خود جای دهید.
فضای کمد مواد غذایی را تمیز کنید
از جاروبرقی با شلنگ و برس یا جاروبرقی دستی برای مکش خرده ها و تارهای عنکبوت استفاده کنید.
مقداری آب گرم و یک قاشق غذاخوری پاک کننده همه منظوره را در یک سطل یا کاسه کوچک مخلوط کنید. یک پارچه میکروفیبر را در محلول آغشته کنید و آنقدر بپیچید که چکه نکند. با شروع از بالای انبار، هر قفسه و دیوارها را پاک کنید. کف را فراموش نکنید!
در صورت مشاهده یا مشکوک شدن به کپک، محل را با محلول ضدعفونی کننده تمیز کنید (دستورالعمل های برچسب را دنبال کنید) یا از دستمال مرطوب ضد عفونی کننده استفاده کنید.
در حین دسته بندی مواد غذایی که باید به قفسه ها برگردانده شوند، اجازه دهید منطقه در هوا خشک شود.
بیشتر بخوانید: ترفندهایی برای مقاله با کپک در برخی از لوازم و خوراکی ها
اقلام موجود در کمد مواد غذایی را مرتب کنید
اقلامی که متعلق به مکان های دیگر هستند را بردارید و در جای مناسب خود قرار دهید. این ایده خوبی نیست که لوازم تمیز کردن را در کنار محصولات غذایی ذخیره کنید.
قبل از شروع مرتب سازی، جعبه های مقوایی یا کیسه های خرید و کیسه های زباله را جمع آوری کنید.
تاریخ انقضای هر محصول را بررسی کنید و سپس تصمیم بگیرید که کجا باید برود. اقلامی را که تاریخ مصرف آنها تمام شده است، هر غذایی که نشان دهنده هجوم حشرات است، قوطی های نشتی یا برآمده، و غذاهای باز که کهنه هستند را پرتاب کنید. غذاهایی را که خانوادهتان دوست ندارند یا اقلامی را که بیش از حد خریدهاید به یک انبار غذای محلی اهدا کنید. بقیه را نگه دارید.
کمد مواد غذایی را سازماندهی و دوباره بچینید
اکنون که فقط اقلامی که قابل نگهداری هستند را نگه داشته اید، کمی زمان بگذارید تا انباری خود را سازماندهی کنید.
اگر بطری یا شیشه چسبناک به نظر می رسد، قبل از بازگرداندن آن به انبار، آن را با یک پارچه میکروفیبر مرطوب پاک کنید.
اقلامی را که روزانه استفاده می شود مانند غلات و تنقلات در دسترس قرار دهید.
مانند اقلام (مغذیهای اسنک، کیسههای آبمیوه، فویلها و کیسههای ذخیرهسازی) را با هم در سطلها یا سبدها برای دسترسی آسان نگهداری کنید. حتما روی سطل ها برچسب بزنید.
موارد مشابه را با هم گروه بندی کنید تا بتوانید آنها را به راحتی پیدا کنید. همه اقلام پخت، همه کنسروها یا همه ادویه ها و طعم دهنده ها را در کنار هم قرار دهید.
غذاهای باز را در ظروف نگهداری شفاف و قابل مهر و موم قرار دهید و در صورت امکان، بسته بندی تجاری را بازیافت کنید.
غذاهایی با طولانی ترین تاریخ انقضا در پشت قفسه و تاریخ انقضای کوتاه در جلوی آن قرار دهید تا ابتدا از آنها استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: برنامه ریزی کامل برای تمیز کردن آشپزخانه
نکاتی برای تمیز نگه داشتن انباری شما
فهرستی از چیزهایی که در دست دارید را در انبار خود نگه دارید. آنچه را که برای جلوگیری از خرید بیش از حد نیاز دارید، یادداشت کنید.
فضای ذخیره سازی خود را با بالابرهای قفسه، قفسه های روی در، میزهای گردان و ظروف ذخیره سازی قابل استفاده مجدد به حداکثر برسانید.
برای ایجاد فضای بیشتر، بسته بندی های اضافی را از سازنده جدا کنید.