طرز تهیه فلافل گوشت چرخ کرده آسان در خانه
طرز تهیه فلافل گوشت چرخ کرده آسان در خانه : فلافل گوشت چرخ کرده یکی از انواع فلافل است که طعمی لذیذ و دلچسب دارد. اگر می خواهید این فلافل فوق العاده را در خانه تهیه کنید، می توانید با آموزش آشپزی طرز تهیه فلافل چرخ کرده همراه ما باشید.
فلافل گوشت چرخ کرده یکی از فلافل های خوش طعم سنتی ایرانی است که برای وعده های ناهار و شام گزینه بسیار خوبی به حساب می آید و دارای انواع مختلفی است.
فلافل گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای لذیذ عربی است که یکی از غذاهای بین المللی و یکی از محبوب ترین غذاهای خاورمیانه به شمار می رود.
البته این موضوع دلایل مختلفی دارد و از آن جمله می توان به سبزی بودن، قیمت پایین، خوش طعم بودن و تنوع آن اشاره کرد. در این مطلب شما را با طرز تهیه فلافل چرخ کرده آشنا می کنیم.
به طور کلی فلافل در ایران بسیار پرطرفدار است و انواع مختلفی دارد. فلافل گوشت چرخ کرده را می توان با دست قالب زد یا شکل داد. همچنین می توان آن را در روغن در تابه سرخ کرد یا در فر قرار داد تا با کالری کمتری پخته شود.
فلافل گوشت در واقع مخلوطی از گوشت چرخ کرده، نخود و سیب زمینی است که با ادویه های مختلف طعم دار می شود. فلافل با نان ساندویچ و سس و سبزیجات خوشمزه تر است.
فهرست مطالب این صفحه
طرز تهیه فلافل گوشت چرخ کرده یکی از انواع فلافل
مواد لازم
✅یک عدد سیب زمینی
✅یک عدد پیاز
✅یک عدد فلفل دلمه
✅دو حبه سیر
✅یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
✅یک مشت سبزی جعفری
✅۱۵۰ گرم گوشت چرخکرده
✅۱۰۰ گرم نخود
✅اندازه کافی و دلخواه ریحان، گوجه فرنگی و خیارشور
✅اندازه کافی و دلخواه سس مایونز و پاپریکا
✅اندازه کافی و به دلخواه زردچوبه، تخم گشنیز، فلفل سیاه و نمک
طرز تهیه فلافل گوشت چرخ کرده خوشمزه در خانه
ابتدا باید نخود را یک شبانه روز قبل از شب قبل در آب خیس کنید تا نفخ آن برطرف شود. در این مدت چند بار آب نخود را عوض کنید و نخود را در آبکش بریزید تا آب زیادی گرفته شود. سپس نخود را مخلوط کرده و پوره کنید، برای این کار از چرخ گوشت یا غذاساز استفاده کنید.
سپس پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید و آب پیاز را نیز بگیرید. همچنین پوست سیب زمینی را بگیرید و درشت رنده کنید. فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده یا رنده کنید. سیر را پوست بگیرید و پوره یا رنده کنید. حالا نخود خرد شده و نرم را با سیر، پیاز، فلفل دلمه و سیب زمینی ترکیب کنید. برای این منظور تمام مواد را از چرخ گوشت رد کنید یا در غذاساز ترکیب کنید.
بیشتر بخوانید: چگونه بفهمیم سوسیس و کالباس خراب شده است؟
در این مرحله گوشت چرخ کرده را به مخلوط اضافه کنید توجه داشته باشید که اندازه گوشت چرخ کرده و نخود باید مساوی باشد تا مزه یکی بر دیگری غالب نشود. سپس تمام ادویه ها و بیکینگ پودر را اضافه کنید و مواد را ورز دهید تا یکدست شود. در آخر جعفری را ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید. حالا مواد را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
در آخرین مرحله از مواد فلافل به هر اندازه ای که می خواهید، جدا کنید و در کف دست خود آن را شکل بدهید. درون یک شیرجوش روغن بریزید تا گرم گردد.
بعد فلافل ها را در آن سرخ نمایید و بر روی دستمال روغن گیر بگذارید. اکنون درون نان باگت گذاشته و همراه گوجه فرنگی، خیارشور، ریحان و سس مورد نظر خود میل نمایید.
نکات کاربردی
✅ به سلیقه خود می توانید از فلفل قرمز نیز استفاده کنید.
✅می توانید از پودر سیر نیز استفاده کنید.
✅خوب است مواد فلافل را به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
✅برای جلوگیری از شل شدن فلافل، آب سیب زمینی و آب پیاز را بگیرید.
سخن پایانی:
فلافل انواع مختلفی دارد از جمله فلافل پنیری، فلافل سبزیجات و فلافل کنجدی. همه فلافل ها خوش طعم و پرطرفدار هستند و بر این اساس طرز تهیه فلافل چرخ کرده را در مطلبی که با شما به پایان رساندیم آموزش دادیم.