فریلنسر کیست؟ چگونه به عنوان یک فریلنسر کار کنیم؟
فریلنسر کیست؟ چگونه به عنوان یک فریلنسر کار کنیم؟ واژه فریلنسر به معنای آزادکار است نویسندگی، طراح مستقل، بازیگر، برنامه نویس مستقل و به طور کلی به معنای هر شغل آزاد و مستقلی است که فرد می تواند بدون وابستگی به شخص یا سازمان دیگری داشته باشد.
فهرست مطالب این صفحه
فریلنسر چیست؟ چگونه به عنوان یک فریلنسر کار کنیم؟
فریلنسر کسی است که خدمات خود را در ازای دریافت هزینه و معمولاً بدون هیچ انتظاری از مشتری ارائه می دهد و تعهدات بلندمدتی نسبت به شخص یا شرکتی ندارد. اگرچه روابط کاری می تواند مداوم باشد.
فریلنسر کیست؟
به زبان ساده، فریلنسر به معنای کار کردن به عنوان یک فرد مستقل به جای استخدام شدن توسط شخص دیگری است.
کار آزاد چیست؟ فریلنسرها به طور مستقل کار می کنند و اغلب به عنوان پیمانکاران مستقل شناخته می شوند.
فریلنسرها به صورت پاره وقت یا کوتاه مدت توسط شرکت ها یا افراد نیازمند به خدمات استخدام می شوند، اما مانند سایر کارمندان از مزایای کارمندی برخوردار نیستند. یا تعهد یکسانی نسبت به هر شرکت ندارند.
فریلنسرها معمولاً برای انجام کار به قراردادهای امضا شده نیاز دارند و بر اساس زمان و سختی کار با هزینه از پیش تعیین شده موافقت می کنند. این هزینه ممکن است هزینه ثابت یا ساعتی، روزانه، هزینه پروژه یا موارد مشابه باشد.
فریلنسرها در واقع افرادی آزاد در زمینه کاری خود هستند که هر زمان و هر کجا که بخواهند کار می کنند. این شغل نیز مانند سایر مشاغل مزایا و معایب خاص خود را دارد.
بیشتر بخوانید: روش کسب درآمد از اینترنت | راه عالی برای درآمدزایی
مزایا و معایب فریلنسر چیست؟
سوالی که ممکن است برای شما پیش بیاید این است که آیا فریلنسر درآمدزایی دارد؟ اگر بتوانید خود را به درستی معرفی و برند کنید، می توانید از فریلنسر به درآمد ایده آل برسید. در ادامه در مورد مزایا و معایب فریلنسر بودن صحبت خواهیم کرد تا بتوانید تصمیم درستی بگیرید.
مزایا :
فریلنسر بودن شامل آزادی کار از خانه یا سایر فضاهای کاری غیر سنتی است و لازم نیست در یک مکان به عنوان محل کار باشید و می توانید در هر جایی کار کنید، از جمله کافه، فضاهای مشترک و هر جای دیگری که بتوانید تمرکز کنید.
با انجام کارهای آزاد، برنامه کاری منعطف تری خواهید داشت و دیگر نیازی به مرخصی نخواهید داشت، اما می توانید هر زمان که بخواهید به دیدار دوستان خود بروید.
وقتی به عنوان فریلنسر کار می کنید، دیگر درگیر کاغذبازی ها و قوانین دست و پا گیر شرکت ها نیستید و در واقع رئیس خود هستید.
درآمد یک فریلنسر بسیار بیشتر از یک کارمند است و هر چه بیشتر تخصص داشته باشید درآمد شما بیشتر می شود.
بیشتر بخوانید: روش های کسب درآمد از خانه
معایب فریلنسری:
عدم اطمینان در مورد درآمد آینده یکی از بزرگترین معایب فریلنسر است ممکن است یکی از کارفرمایان امروز مایل به همکاری با شما نباشد. یا قراردادش را تمدید نمی کند!
عدم ثبات شغلی و ادغام کار با زندگی شخصی. درست است که زمان شما انعطاف پذیر است اما گاهی اوقات کار و زندگی با هم ادغام می شوند و نمی توانید زمان کار خود را کنترل کنید.
عدم برخورداری از مزایایی مانند بیمه، مستمری و بعضاً نرخ کمتر نسبت به حقوق افراد شاغل.
مشاغل آزاد نیز مشمول بیمه بیکاری نمی شوند.
درآمد فریلنسری چقدر است؟
فریلنسر کیست؟ چگونه به عنوان یک فریلنسر کار کنیم؟ درآمد یک فریلنسر کاملاً به مهارت های تخصصی و مهارت های نرم او بستگی دارد هرچه یک فریلنسر تجربه بیشتری داشته باشد و سبد با ارزش بیشتری داشته باشد، می تواند هزینه بیشتری برای خدمات ارائه شده دریافت کند.
از طرف دیگر، یک فریلنسر باید مهارت های نرمی مانند هنر مذاکره را نیز داشته باشد تا بتواند از آن برای تأثیرگذاری بر مخاطب استفاده کند یکی از هنرها و علوم مورد نیاز یک فریلنسر هم هنر بازاریابی است که نتواند مشتریان خوبی پیدا کند و آنها را به خوبی متقاعد کند، خبری از درآمد نیست!
بیشتر بخوانید: معرفی 48 شغل اینترنتی که پولدار می شوید!
برای فریلنسر شدن چه شرایط و امکاناتی لازم است؟
✅ برای تبدیل شدن به یک فریلنسر باید مهارتی داشته باشید که بتوانید به مشتریان بالقوه ارائه دهید. اکثر افراد از تجربیات و مهارت های خود استفاده می کنند و با استفاده از استعدادهایی که دارند خدمات ارائه می دهند. علاوه بر این موارد، مواردی که برای شروع کار به عنوان فریلنسر نیاز دارید عبارتند از:
✅ شما نیاز به برنامه ای دارید که در آن خدمات، بازار هدف و استراتژی های بازاریابی خود را تعریف کنید.
✅برای اینکه یک فریلنسر موفق باشید، به یک وب سایت نیاز دارید. وب سایتی که در مورد شما و خدمات شما صحبت می کند. همچنین مجموعه ای از کارهای خود را نمایش دهید. همانطور که می دانید داشتن یک وب سایت برای خرید دامنه و هاست مناسب ضروری است که باید آن را از یک شرکت معتبر خریداری کنید.
✅ارتباط با دیگران و شبکه سازی در فریلنسر مهم است با این حال، همه رسانه های اجتماعی می توانند منبع خوبی برای شبکه های آزاد باشند.
✅یک شماره تلفن همراه اختصاصی که مشتریان بالقوه می توانند با شما تماس بگیرند.
✅کامپیوتر یا لپ تاپ یا هر وسیله کاری دیگری که در کار خود نیاز دارید.
✅دسترسی به منابع آموزشی در کسب و کار شما برای به روز ماندن و زنده ماندن از سایر رقبا بسیار مهم است.
مشاغل آزاد
کار آزاد تقریباً شامل هر نوع خدماتی است که می تواند به طور مستقل ارائه شود. برخی از مشاغل رایج عبارتند از:
✅ نوشتن و تولید محتوا
✅ویرایش
✅یک مترجم
✅آموزش آنلاین
✅طراحی وب سایت
✅برنامه نويسي
✅تولید محتوای ویدیویی یا وبلاگ
✅فیلمبرداری
✅و بسیاری از مشاغل دیگر که پتانسیل کار آزاد را دارند.
معرفی سایت های فریلنسری
در این قسمت به معرفی بهترین سایت های فریلنسر خارجی می پردازیم. همچنین برای اطمینان از قابلیت اطمینان آنها، عوامل مختلفی از جمله شرایط و ضوابط، پشتیبانی مشتری و روش های پرداخت و برداشت مورد بررسی قرار گرفته است.
وب سایت های فریلنسری برجسته دارای شرایط و ضوابط مستندی هستند که از فریلنسرها و کارفرمایان در پلتفرم های فهرست شده محافظت می کند.
بهترین سایت های فریلنسری خارجی
1. Fiverr
این سایت پلتفرمی است که فریلنسرها را با صاحبان مشاغلی که به دنبال خدمات در پروژه های دیجیتالی مختلف از جمله طراحی وب سایت، نوشتن محتوا و صداگذاری هستند، متصل می کند. این وب سایت فریلنسری روشی ساده برای تعامل فریلنسرها و صاحبان مشاغل با یکدیگر ارائه می دهد. توجه داشته باشید که در وب سایت به فریلنسرها فروشنده گفته می شود.
صاحبان مشاغل خریدار هستند. به جای ارسال پیشنهادات، فروشندگان می توانند به صورت رایگان ثبت نام کنند، برنامه های خود را فهرست کرده و قیمت های خود را تعیین کنند.
در همین حال، خریداران می توانند به سادگی از طریق دسته های مختلف برای خرید مرور کنند. بسته به سطح فروشنده هر فریلنسر، حداکثر 14 روز طول می کشد تا درآمد آنها برداشت شود. چندین گزینه برای برداشت از پرداخت وجود دارد، از جمله کارت اعتباری، پی پال و حواله سیمی.
2. UPWORK
Upwork یک وب سایت مستقل است که مشتریان و فریلنسرها را از سراسر جهان به هم متصل می کند. این سایت طیف گسترده ای از دسته بندی ها را ارائه می دهد، از طراحی وب و توسعه نرم افزار گرفته تا خدمات مشتری و حسابداری. مشتریان و فریلنسرها راه های مختلفی برای برقراری ارتباط دارند.
مشتریان می توانند انتخاب کنند که شغل ارسال کنند و استعدادها را استخدام کنند یا خدمات از پیش تعریف شده را از لیست پروژه خریداری کنند. به همین ترتیب، فریلنسرها می توانند به صفحه کار دسترسی داشته باشند و خدمات فروش ارائه دهند.
برای شروع کار آزاد با Upwork، با ایجاد یک نمایه شروع کنید. اطمینان حاصل کنید که جزئیات مربوط به خود، تخصص و تجربه کاری خود را درج کنید.
Upwork دارای مقیاس کشویی است، به این معنی که هر چه بیشتر کار کنید، کمتر حقوق دریافت می کنید. به عنوان مثال، کارمزد کارمزد برای اولین قبض 500 دلاری از 20% شروع می شود و با دریافت پول بیشتر به تدریج کاهش می یابد. چندین گزینه برداشت وجود دارد، از جمله انتقال مستقیم، پی پال و انتقال سیمی.
3. Toptal
Toptal یک وب سایت مستقل است که افراد حرفه ای را به شرکت ها متصل می کند. از توسعه دهندگان وب و طراحان وب تا مشاوران مالی و مدیران محصول. درخواست برای Toptal به عنوان یک فریلنسر مستلزم گذراندن یک فرآیند ارزیابی پنج مرحله ای است. از ارزیابی جامع تا ارزیابی پروژه. این فرآیند تضمین می کند که تنها 3 درصد برتر به پلت فرم می رسند.
پس از گذراندن تمام مراحل، به آگهی های شغلی مختلف از مشتریان و شرکت های برتر مانند Motorola و Airbnb دسترسی خواهید داشت. با این حال، رد شدن در آزمون، روند درخواست شما را چندین ماه به تاخیر می اندازد.
Toptal یک سرویس اختصاصی برای پیگیری زمان و صورتحساب به نام TopTracker دارد. با استفاده از این سرویس، فریلنسرها قیمت کامل پیشنهادی را دریافت می کنند و از طریق Payoneer، Paypal یا انتقال مستقیم بانکی محلی، پرداخت ها را دریافت می کنند.
4. Linkedln
این سایت یکی از محبوب ترین سایت های کاریابی است که راهی آسان برای یافتن شغل در زمینه های مختلف را ارائه می دهد. همچنین یک پلت فرم شبکه اجتماعی است که در آن متخصصان می توانند با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و با یکدیگر تعامل داشته باشند. برای شروع، فقط ثبت نام کنید و یک پروفایل ایجاد کنید. تا آنجا که ممکن است اطلاعاتی مانند مهارت ها، تحصیلات و تجربه کاری خود را وارد کنید.
یک پروفایل جامع لینکدین می تواند فرصت های شغلی بیشتری را ایجاد کند. افزودن یک پست جدید همچنین می تواند نمایه شما را بیشتر در معرض دید قرار دهد.
به عنوان مثال اگر شما یک نویسنده آزاد هستید، پستی ایجاد کنید که تخصص شما را شرح دهد و نمونه کارها را پیوست کنید. کارفرمایان بالقوه ممکن است نمایه شما را پیدا کنند و به شما پیشنهاد دهند.
مرور پست های شغلی لینکدین نیز راهی عالی برای یافتن فرصت های شغلی آزاد است. برای یافتن شغل آزاد مورد نظر خود، مطمئن شوید که از کلمات کلیدی مرتبط استفاده کرده و نتایج را بر اساس جدیدترین آنها مرتب کنید.
پونیشا
یکی از سایت های معروف ایرانی که برای یافتن کار آزاد یا استفاده از خدمات فریلنسری مناسب است سایت ستاد پونیشا است.
یکی دیگر از سایت های فریلنسری ایرانی کارلنسر است در این سایت فریلنسرها رتبه بندی شده اند تا کارفرما بتواند به راحتی نیروی کار مورد نظر را پیدا کند.
وب سایت پارسکدرز
این سایت نیز یکی از قدیمی ترین سایت ها در این زمینه است. در پارسکادرز می توانید خدماتی مانند تایپ، ترجمه، تولید محتوا، سئو، ویرایش و برنامه نویسی را ارائه دهید.