نحوه پوست کندن نارگیل به چهار روش

نحوه پوست کندن نارگیل به چهار روش

نحوه پوست کندن نارگیل به چهار روش : نارگیل نسبت به سایر میوه ها ماندگاری طولانی دارد، بنابراین پس از جداسازی گوشته از پوسته حدود یک هفته در دمای اتاق، حدود دو تا سه هفته در یخچال و شش تا هشت ماه در فریزر قابل نگهداری است.

نحوه پوست کندن نارگیل به چهار روش

نحوه پوست کندن نارگیل به چهار روش

معمولا هنگام کندن پوست نارگیل با چالش بزرگی روبرو می شویم و به این فکر می کنیم که چگونه بدون دردسر این کار را انجام دهیم؟

همانطور که می دانید میوه نارگیل توسط یک پوسته سخت احاطه شده است که پوست کندن آن نیاز به یک سری ترفندها دارد. با خواندن این مقاله متوجه خواهید شد که با اجرای چند تکنیک ساده می توانید به راحتی نحوه پوست کندن نارگیل را یاد بگیرید.

نارگیل سرشار از مواد مغذی و تقویت کننده است که بسیاری از نیازهای بدن ما را تامین می کند، اما بسیاری از مردم به دلیل سختی پوست گرفتن از خرید نارگیل منصرف می شوند.

در اینجا چند روش اساسی و کاربردی را به شما آموزش می دهیم تا با خیال راحت پوست نارگیل را بگیرید و از خوردن آن لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: 10 کاربرد مهم روغن نارگیل

نحوه پوست کندن نارگیل به چهار روش

1. پوست نارگیل را با استفاده از سرما جدا کنید

این روش برای لایه برداری پوست نارگیل بسیار ساده و کاربردی است اگر می خواهید پوسته داخلی نارگیل را بردارید، انجماد بهترین روش است. برای استفاده از این روش باید مراحل زیر را به دقت دنبال کنید:

✅الیاف نارگیل را بردارید و نارگیل را در کیسه فریزر قرار دهید و درب آن را ببندید.

✅کیسه را به مدت 12 ساعت در فریزر قرار دهید.

✅بعد از 12 ساعت با چکش یا گوشتکوب به تمام نقاط نارگیل ضربه بزنید.

✅هر زمان که پوسته نارگیل ترک برداشت با استفاده از یک چاقوی کند یا پیچ گوشتی تخت پوسته آن را جدا کنید. خواهید دید که پوسته قهوه‌ای داخلی نارگیل هم جدا شده و به لایه سفید نارگیل می‌رسید.

نحوه پوست کندن نارگیل به چهار روش

2. پوست نارگیل را با استفاده از حرارت جدا کنید

استفاده از حرارت برای پوست کندن نارگیل یک روش ایمن و راحت است اگر توستر، فر یا مایکروویو دارید توصیه می کنیم حتما از این روش استفاده کنید مراحل لایه برداری پوست نارگیل با استفاده از حرارت به شرح زیر است:

ابتدا الیاف نارگیل را جدا کرده و آب آن را با سوراخ کردن یکی از نقاط چشم مانند نارگیل در ظرفی بریزید.
چند دقیقه قبل از اینکه نارگیل را در فر قرار دهید، آن را روشن کنید تا گرم شود.

دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و نارگیل را به مدت پنج دقیقه در فر قرار دهید خواهید دید که پوسته نارگیل شروع به ترک خوردن می کند در فر را باز کنید و نارگیل را در یک حوله یا پارچه ضخیم بپیچید.

نارگیل را روی سطح سفت بکوبید تا بشکند سپس با استفاده از یک پیچ گوشتی یا یک چاقوی کدر، پوست پوسته نارگیل را جدا کنید.

پوست نارگیل را با استفاده از حرارت جدا کنید

3. نارگیل را با چکش جدا کنید

می توانید پوست نارگیل را با کمترین ابزار و در مدت زمان کوتاهی جدا کنید و از خوردن میوه آن لذت ببرید فقط با استفاده از چکش می توانید پوسته نارگیل سخت را به صورت زیر جدا کنید:

مانند بقیه روش ها، باید الیاف نارگیل را از آن جدا کنید.

با استفاده از چکش به تمام نقاط نارگیل ضربات ممتد وارد کنید خواهید دید که پوسته نارگیل پس از چند ضربه می شکند.

پوست نارگیل را جدا کرده و لایه نازک قهوه ای نارگیل را با استفاده از لایه بردار جدا کنید.
نارگیل را بصورت عمد قرار داده، بخش بالایی نارگیل را با چاقو بریده و آب نارگیل را در ظرفی بریزید.

بقیه نارگیل را با چاقو به شکل دلخواه برش دهید.

این روش پوست کندن نارگیل برای پذیرایی از مهمانان بسیار مناسب است زیرا لوکس و شیک به نظر می رسد.

نارگیل را با چکش جدا کنید

4. لایه برداری پوست نارگیل از آب

بله درست است که می توانید به راحتی پوست نارگیل را با استفاده از آب پاک کنید. برای استفاده از این روش مراحل زیر را انجام دهید:

ابتدا الیاف نارگیل را جدا کرده و با پیچ گوشتی یکی از نقاطی که مانند چشم روی نارگیل است را سوراخ کرده و آب نارگیل را داخل لیوان بریزید.

یک نوار نارگیل را با آب خیس کنید و اجازه دهید آب به داخل بافت پوسته نارگیل نفوذ کند.
نارگیل را محکم روی یک سطح سخت بکوبید خواهید دید که نارگیل شکافته و می شکند.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *