10 چیزی که بهتر است در یخچال نگهداری نشود!

10 چیزی که بهتر است در یخچال نگهداری نشود!

10 چیزی که بهتر است در یخچال نگهداری نشود! اگرچه بسیاری از مردم فکر می کنند که یخچال جای همه منظوره برای نگهداری انواع مختلف مواد غذایی است اما واقعاً اینطور نیست.

این فضا معمولاً برای نگهداری سبزیجات، لبنیات و میوه جات در نظر گرفته شده است اما هنوز برخی سبزیجات و چاشنی ها هستند که در دمای بالاتر از یخچال عمر بیشتری دارند و نگهداری آنها در یخچال می تواند عمر مفید آنها را کاهش دهد و حتی کیفیت آنها را بدتر کند. غذا. آهسته. تدریجی

بعضی چیزها هستند که بهتر است در دمای اتاق گذاشته شوند و در یخچال نگهداری نشوند.

10 چیزی که بهتر است در یخچال نگهداری نشود!

1- سس تند

سس تند به راحتی تا سه سال در کابینت و انبار می ماند و نیازی به نگهداری در انبار نیست.

2- سیب زمینی

زمانی که سیب زمینی در یخچال نگهداری شود طعم آن تغییر می کند بهتر است سیب زمینی را در یک کیسه کاغذی نگهداری کنید.

کیسه های پلاستیکی رطوبت را به دام می اندازند و پوسیدگی سیب زمینی را تسریع می کنند. اکثر انواع سیب زمینی با این روش تا سه هفته دوام خواهند داشت.

10 چیزی که بهتر است در یخچال نگهداری نشود!

3- نان

یخچال نان را به سرعت خشک می کند. هر چیزی که در چهار روز خورده می شود را در دمای اتاق نگه دارید و بقیه را فریز کنید.

4- پیاز

پیازها را در همان کیسه توری یا کیسه هوادار نگهداری کنید مراقب باشید پیاز را از سیب زمینی دور نگه دارید زیرا باعث پوسیدگی پیاز می شود.

10 چیزی که بهتر است در یخچال نگهداری نشود!

5- باتری

برخی از افراد باتری را در یخچال نگهداری می کنند، اما این بسیار اشتباه است. باتری را در یک کشو در دمای اتاق نگهداری کنید. سرمای شدید (یا گرما) می تواند عملکرد باتری را کاهش دهد.

6- سیر

بهترین مکان برای نگهداری سیر به مدت دو ماه، انبار و جای خشک و خنک است. جریان هوا برای ماندگاری سیر کافی است.

سیر

7- گوجه فرنگی

بهترین مکان برای گوجه فرنگی که نرم نمی شود، روی آشپزخانه اپن و بیرون نایلون است. گوجه فرنگی رسیده می تواند سه روز دوام بیاورد.

8- قهوه

یخچال طعم قهوه آسیاب شده و دانه های قهوه را تغییر می دهد. قهوه ای که در ظرف دربسته و در جای خشک و تاریک نگهداری می شود بهترین کیفیت را دارد.

قهوه

9- لاک ناخن

بدیهی است که نگهداری لاک ناخن در یخچال می تواند باعث غلیظ شدن آن شود. لاک ناخن را در دمای اتاق و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.

10- کدو حلوایی

می توانید کدو تنبل و انواع آن را برای حدود یک ماه یا بیشتر نگهداری کنید.

سخن پایانی:

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در انتهای همین مطلب با ما به اشتراک بگذارید. شما همچین میتوانید با کلیک برروی 20 چیزی که هرگز نباید در یخچال قرار داد این مقاله را هم بخوانید.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *