آموزش ساخت ظروف خمیری به شکل برگ انجیری

آموزش ساخت ظروف خمیری به شکل برگ انجیری

آموزش ساخت ظروف خمیری به شکل برگ انجیری : برای درست کردن سفال برگ انجیری نگه داشتن تمام حلقه‌ها، گردنبندها و گوشواره‌های خود، از ظرف ریز سفالی استفاده کنید. این آموزش به شما کمک میکند یک ایده جذاب از برگ انجیری برای جای اکسسوری داشته باشید.

برای تهیه یک هدیه برای دوستان و خانواده خود از ظرف کوچک سفال استفاده کنید.
این کاردستی آسان تر و الهام گرفتن از آن ساده است پس نگران نباشید شما میتوانید یک ایده جذاب و منحصر به فرد داشته باشید.

آموزش ساخت ظروف خمیری به شکل برگ انجیری

وسایل مورد نیاز:

خاک رس پلیمری 57 گرم به رنگ سبز برگ
پوست پخت نچسب
وردنه نچسب
موکت بر
کاغذ سنباده مرطوب و خشک 
لاک براق 
ظرف سفالی کم عمق
ابزار مورد نیاز
آرد ذرت
حوله آشپزخانه

زمان کل:
یک بعدازظهر

مرحله 1

با استفاده از الگوی برگ انجیر شکل برگ را روی یک ورق نسوز آشپزخانه ترسیم کنید و آن را با دقت برش دهید.

آموزش ساخت ظروف خمیری به شکل برگ انجیری

بیشتر بخوانید: ایده های جدید و جذاب با سیخ چوبی در خانه

گام 2

خاک رس پلیمری را در دستان خود برای یک یا دو دقیقه گرم کنید تا استفاده از آن راحت تر شود. خاک رس را به طور یکنواخت بغلتانید تا قالب برگ به راحتی روی آن قرار گیرد. طرح برگ را با استفاده از یک چاقوی کاردستی برش دهید.

آموزش ساخت ظروف خمیری به شکل برگ انجیری

مرحله 3

لبه های ناهموار را با ابزار کاردستی صاف کنید سپس با استفاده از تصویر به عنوان راهنما، یک رگبرگ مرکزی را روی برگ و جزئیات رگبرگ کوچکتر از روی آن علامت بزنید.

آموزش ساخت ظروف خمیری به شکل برگ انجیری

بیشتر بخوانید: چگونه یک رول جواهرات درست کنیم؟

مرحله 4

مقداری خمیر را در کف یک ظرف یا کاسه کوچک و کم عمق فر بریزید. برگ را در ظرف قرار دهید، مطمئن شوید که هر لبه برگ، طرفین را به هم می پیچد تا حالت انحنا داشته باشد.

سفال

مرحله 5

پس از اینکه کاملا از شکل آن راضی بودید، در فر با دمای 110oC/225oF/Gas Mark 1⁄4 به مدت 30 دقیقه یا طبق دستورالعمل سازنده بپزید. از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.

برگ انجیری

مرحله 6

برگ را از ظرف خارج کرده و باقی مانده آرد ذرت را با آب سرد بشویید. برگ را با حوله آشپزخانه یا یک پارچه تمیز با احتیاط خشک کنید. مقداری درجه 800 خیس و خشک را در آب سرد خیس کنید و لبه های زبر باقی مانده را با سنباده بردارید با رعایت دستورالعمل های سازنده، ظرف سفالی را با چند لایه لاک براق تمام کنید بگذارید تا خشک شود.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *