چطور از آجیل به مدت طولانی تر نگهداری کنیم؟

چطور از آجیل به مدت طولانی تر نگهداری کنیم؟

چطور از آجیل به مدت طولانی تر نگهداری کنیم؟ جشن ها و عیدها همیشه آجیل و خشکبار زیاد خریده می شود و با گذشت تعطیلات تعداد زیادی از آنها اضافه می ماند. با کمک چند راه حل ساده و کاربردی می توانید مدت زمان بیشتری از این تنقلات استفاده کنید. فقط لازم است عمر آجیل را بدانیم و با روشی اصولی از آن ها نگهداری کنیم.

آجیل یکی از تنقلات خوشمزه و مفید است که برای حفظ سلامتی بسیار توصیه می شود، استفاده از این نوع تنقلات به عنوان میان وعده تاثیر زیادی در سلامتی دارد و چربی های سالم و پروتئین مورد نیاز بدن را تامین می کند. اما اگر به درستی نگهداری نشوند، به دلیل چربی زیاد موجود در آن، به سرعت اکسید می شوند و یا کیفیت اولیه خود را از دست می دهند. بنابراین لازم است بدانید که چگونه آجیل را برای مدت طولانی نگهداری کنید.

اگر می خواهید مقداری آجیل را برای مدت طولانی نگهداری کنید، باید نکات مهم در این زمینه را بدانید تا بتوانید آجیل ها را با حفظ طعم و ارزش غذایی اولیه، برای مدت دلخواه نگهداری کنید.

چطور از آجیل به مدت طولانی تر نگهداری کنیم؟

نگهداری از آجیل

نگهداری آجیل و تخمه، میوه های خشک و دانه هایی که به آنها خشکبار می گویند کار بسیار آسانی است و با رعایت چند نکته می توانید بدون نگرانی به مدت طولانی در منزل نگهداری کنید.

بدون تغییر طعم آنها وقتی از فواید خوردن آجیل برای کودکان مطلع هستید، باید در نگهداری آجیل دقت بیشتری داشته باشید تا کودکان بتوانند مدت زمان بیشتری از آن استفاده کنند.

نکات مهم در خرید آجیل

بعد از تعطیلات و جشن ها همیشه مقداری آجیل اضافی وجود دارد و ممکن است برای نگهداری آنها مشکل داشته باشید، با دانستن این نکات مهم علمی می توانید حتی برای هفته ها یا شاید چند سال از آجیل لذت ببرید. در خانه نگه دارید.

لازم است انواع آجیل را برای مدت طولانی نگهداری کنید، این میان وعده خوشمزه را با رعایت نکاتی ساده خریداری کنید و با رعایت این نکات، آجیل سالم بخرید تا مدتی آن را در خانه نگهداری کنید به همین دلیل از خرید نخود، پسته و فندق سوراخ دار خودداری کنید، زیرا آلوده هستند.

برای اطمینان از سالم بودن آجیل و نگهداری طولانی مدت آجیل، آجیل را به صورت بسته بندی و با گواهی سلامت از فروشگاه های معروف تهیه کنید. از آنجایی که هسته بذر با قرار گرفتن در معرض هوا خیلی زودتر از بقیه هسته ها کیفیت اولیه خود را از دست می دهد، در صورت امکان آن را با سایر اجزای مغز مخلوط نکنید.

پسته هایی که پوسته خیلی شل دارند و به اصطلاح خندان هستند چندان مناسب نیستند، زیرا برای ایجاد این حالت، پسته ها را ابتدا در آب جوش و سپس در آب سرد قرار می دهند تا شوکه شوند و پوست آن باز شود که این کار باعث کاهش کیفیت طبیعی پسته دارد و باعث مرطوب و پوسیده شدن آن می شود.

پس از خرید آجیل، برای از بین بردن آفاتی که در دمای اتاق رشد می کنند، بهتر است دو روز اول در یخچال نگهداری شوند. دمای 18 درجه سانتیگراد دمای مناسبی برای نگهداری آجیل در فریزر است و تمام آفات آجیل را از بین می برد، اما اگر آجیل را به صورت بسته بندی تهیه کرده اید، نیازی به این کار نیست، زیرا قبل از بسته بندی آنها استریل می شوند.

چطور از آجیل به مدت طولانی تر نگهداری کنیم؟

ظرف مناسب را انتخاب کنید

برای نگهداری آجیل باید ظرف مناسبی انتخاب کنید تا بتوانید طعم و کیفیت آن را برای مدت طولانی تری حفظ کنید. اگر می خواهید آجیل را در دمای اتاق نگهداری کنید باید آجیل و میوه های خشک را در ظرفی قرار دهید که هوا در آن باشد. در صورت عدم تماس، استفاده از ظروف شیشه ای و پلاستیکی بسیار مناسب تر از کیسه های پلاستیکی است.

بهترین روش برای نگهداری آجیل

نگهداری آجیل در فریزر یا کیسه های پلاستیکی زیپ دار، ممکن است باعث نفوذ هوا به داخل آن شود و بر طعم آجیل تأثیر بگذارد. خروجی و جلوگیری از ورود هوا به آن و گزینه مناسبی برای این کار می باشد.

بهترین روش برای نگهداری آجیل

نور و دما

اگر می خواهید آجیل و خشکبار را به مدت دو تا چهار ماه در دمای اتاق نگهداری کنید جای تاریک و خنک را انتخاب کنید، زیرا تماس با نور خورشید باعث می شود آجیل ها رطوبت خود را سریعتر از دست بدهند. از دست دادن و احتمالاً خراب کردن ماندگاری برخی از انواع آجیل و خشکبار در دمای اتاق محدود است پس بهتر است مدت زمان ماندگاری آجیل را بدانید و زودتر از غذاهایی که ماندگاری کوتاهی دارند استفاده کنید.

در یخچال نگهداری شود

برای محافظت از فاسد شدن آجیل و میوه های خشک می توانید آن ها را در یخچال نگهداری کنید، استفاده از ظروف درب دار و کیسه های پلاستیکی زیپ دار گزینه های خوبی برای این کار هستند. گاهی اوقات از میوه های خشکی مانند انجیر قند تولید می شود که طعمی لطیف و ترد دارد و با شستن از بین می رود. اگر به مدت طولانی در جای گرم نگهداری شود، طعم و بوی ترش پیدا می کند. 

در فریزر نگهداری شود

این به نگهداری آجیل به صورت انجمادی کمک می کند تا بتوانید آنها را برای مدت طولانی تری نگهداری کنید. برای یخ زدن میوه های خشک باید به یک نکته توجه کرد و آن بسته بندی در ظرف خشک و تمیز است. میوه های خشک را به هیچ عنوان با نایلون در فریزر قرار ندهید. پس از قرار دادن مغزها در ظرف، می توانید آنها را در فریزر نگهداری کنید. بسته بندی میوه های خشک در پلاستیک فریزر باعث می شود که نایلون رطوبت را به شکل یخ جمع کند که منجر به تغییر طعم میوه خشک می شود.

در فریزر نگهداری شود

آجیل رنگ شده

آجیل های رنگی عوارض زیادی برای مصرف کننده دارند که باید از آن اجتناب کرد. برخی از فروشگاه ها و فروشندگان مدت هاست که آجیل را احتکار می کنند و پس از مدت ها با استفاده از رنگ های غیر مجاز آجیل را روشن و رنگی می کنند تا مشتریان به خرید آن ترغیب شوند.

لازم به ذکر است که این آجیل های قدیمی پس از مدت کوتاهی به سرعت پوسیده و خراب می شوند، همچنین رنگ های براق آن سرطان زا بوده و منجر به آسیب کبدی می شود، با توجه به این نکات باید از تهیه آجیل خودداری کنید. رنگ آمیزی شده اجتناب شد. آشنایی با تست سلامت کبد و علائم رایج اختلالات کبدی به شما این امکان را می دهد که از سلامت کبد خود اطمینان حاصل کنید.

طول عمر آجیل

با دانستن طول عمر انواع آجیل می توانید تاریخ را روی بسته بندی آنها بنویسید تا بتوانید به موقع آنها را مصرف کنید و از ماندگاری آجیل های مختلف مطلع شوید.

پسته: سه ماه در دمای اتاق، یک سال در یخچال و سه سال در فریزر.

فندق: فندق چهار تا شش ماه در دمای اتاق، یک سال در یخچال و یک سال در فریزر ماندگاری دارد.

بادام زمینی: در دمای اتاق شش تا نه ماه در یخچال به مدت یک سال و در فریزر به مدت دو سال ماندگاری دارد.

گردوی آمریکایی: در دمای اتاق کمتر از شش ماه سالم می ماند و یک سال در یخچال و دو سال در فریزر سالم می ماند.

گردو: شش ماه در دمای اتاق، یک سال در یخچال و یک تا دو سال در فریزر.

نکته:

برای نگهداری آجیل بهتر است این نکات را در نظر داشته باشید تا بتوانید طعم و کیفیت آجیل و خشکبار را برای مدت طولانی حفظ کنید و از خراب شدن آنها جلوگیری کنید.

طول عمر آجیل

تاثیر قرار ندادن آجیل در معرض هوا و نگهداری طولانی مدت

توصیه می شود آجیل را در ظروف شیشه ای نگهداری کنید، زیرا ممکن است غذا نسبت به ظروف پلاستیکی زودتر از حد انتظار واکنش نشان داده و فاسد شود. برای ضدعفونی آجیل می توانید آنها را گرم کنید، زیرا حرارت دادن بهترین روش برای این کار است، آجیل های سالم و بدون پوست را می توان برای مدت طولانی تری در خانه نگهداری کرد و ماندگاری آجیل خام بیشتر از آجیل بوداده است. و شور است.

آجیل ها بوها را جذب می کنند، بنابراین محلی را برای نگهداری آنها انتخاب کنید که بوی تند با سایر غذاها نداشته باشد. نور، گرما و رطوبت سه عاملی هستند که در فساد زود هنگام آجیل نقش دارند.

قبل از نگهداری آجیل از خشک بودن آن ها اطمینان حاصل کنید، پس از قرار گرفتن در هوای آزاد میوه های خشک کمی مرطوب می شوند و باید این رطوبت از بین برود تا کپک نزنند.

سخن پایانی:

روی ظروف آجیل برچسب بزنید تا تاریخ مصرف آن مشخص باشد. آجیل هایی که نگهداری می کنید کهنه هستند می توانید به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 350 درجه قرار دهید تا برشته شوند و طعم آنها برگردد، البته این روش برای آجیل ترش جواب نمی دهد.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *