چطور میوه را به راحتی فریز کنیم؟ فریز کردن میوه به
چطور میوه را به راحتی فریز کنیم؟ فریز کردن میوه به: فریز کردن میوه به آنقدرها هم که به نظر میرسد دشوار نیست و هنگامی که در بهار هوس به کردید میتوانید به راحتی به میوه به تازه دسترسی داشتهباشید
«به» میوهای از خانواده گلابی و سیب است که ظاهری شبیه به سیب، با جنس و بافتی شبیه گلابی؛ اما متراکمتر دارد. به در اصل یک میوه خاص پاییزی با فصل برداشت کوتاه است و این مسئله به این معنی است که اگر میخواهید از این میوه حداکثر استفاده را ببرید، باید سریع دست به کار شده و آن را فریز کنید تا پلاسیده نشده.
خوشبختانه در بیشتر کاربردهای میوه به در دنیای آشپزی مانند دمنوش به، غذا با به، مربای به و حتی چای به، از به پخته شده استفاده میشود که خواص زیاد به پخته شده باعث میشود ارزش نگهداری داشته باشد و فریز کردن یکی از بهترین راههای نگهداری از این میوه پر خاصیت است. در این مطلب با راهکار فریز کردن میوه به همراه شما هستیم.
فهرست مطالب این صفحه
مرحله اول: شستن و خرد کردن به
اولین کاری که باید انجام دهید این است که به را خوب تمیز کنید و سپس پوست میوه را جدا کنید. شما میتوانید به همان روشی که پوست سیب را میکنید پوست میوه به را جدا کنید و سپس هستهها را جدا کنید. اندازهای که میوه به را برش میدهید کاملا به نظر و سلیقه شما بستگی دارد، اما بهتر است که طوری برش بزنید که نکههای به، به یک اندازه باشند.
نکته: اگر میخواهید میوههای متنوع و فصلی مانند هلوی تابستانی،را فریز کنید، حتما دقت کنید که بهتر است همیشه پوست این میوهها گرفته شود و این مرحله را نباید فراموش کنید.
مرحله دوم: پختن به
در مرحله بعد، به باید تا حدی پخته شود. جوشاندن یا بخارپز کردن میوه به بهترین روش انجام این کار است که برای شما هر دو این راهها را شرح میدهیم:
جوشاندن به
برای جوشاندن آنقدر آب به قابلمه اضافه کنید تا روی تکه های میوه را بپوشاند. حرارت را روی متوسط قرار دهید و بپزید تا میوه ها شروع به نرم شدن کنند.
اگر قصد دارید میوه را به روش خاصی مانند شیرین شده با شکر یا چاشنی آن با سایر ادویه ها استفاده کنید، می توانید این کار را در حین پخت انجام دهید.
به عنوان یک پیشنهاد کلی به ازای هر 1/2 فنجان میوه تقریباً 1/2 فنجان شکر اضافه کنید و البته می توانید این مقدار را کم کنید یا به ذائقه خود شکر بیشتری اضافه کنید اما این مقدار مناسب و کافی است. است
تکههای میوه به را در آبکش بریزید و با قرار دادن آنها در یک بشقاب، آنها را خنک کنید. مایع باقیمانده در قابلمه را میتوانید به همان شکلی که هست نگهدارید یا با اضافه کردن شکر و پخت بیشتر، به شربت تبدیل کنید. دقت کنید که جوشاندن به را فقط تا زمانی که به نرمی دلخواه شما برسد ادامه دهید.
میوه به
اگر به دنبال راه سالم تری برای نگهداری میوه خود هستید، یا اگر قصد دارید از آن برای یک غذای خوشمزه استفاده کنید، بخارپز کردن می تواند گزینه بهتری باشد.
برای این روش به یک قابلمه بخارپز درب دار نیاز دارید. ته آن مقدار زیادی آب اضافه کنید و بگذارید بجوشد. در حالی که آب گرم می شود، میوه ها را طبق روش جوشاندن پوست کنده و برش دهید. میوه ها را روی قابلمه قرار دهید و دوباره درب قابلمه را ببندید.
حدود 15 تا 20 دقیقه بگذارید میوه دم بکشد و بررسی کنید تا به مرحله ای برسد که نرم شود اما له نشود. وقتی بخار پز تمام شد، میوه ها را از بخارپز خارج کنید و بگذارید خنک شوند.
مرحله سوم: فریز کردن میوه به
برای یخ زدن آن را در کیسه یا ظرف فریزر (بعد از سرد شدن کامل) قرار دهید و حتماً روی میوه ها برچسب و تاریخ بزنید. توت ها را می توان تا یک سال منجمد نگه داشت.
وقتی می خواهید از میوه های یخ زده خود استفاده کنید، ظرف فریزر را از فریزر خارج کرده و در یخچال یا در دمای معمولی آشپزخانه بگذارید تا کاملاً آب شوند.