8 سبزی سرشار از منیزیم برای سلامت شما!

8 سبزی سرشار از منیزیم برای سلامت شما!

8 سبزی سرشار از منیزیم برای سلامت شما! این روزها با مطالعات جدید در مورد فواید منیزیم برای سلامتی، ممکن است این سوال پیش بیاید که منیزیم چه کارهایی نمی‌تواند برای ما انجام دهد؟ از کاهش خطر دیابت نوع ۲ و سطح فشار خون گرفته تا پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی و حمایت از سلامت مغز ، منیزیم به خودی خود به عنوان یک غذای فوق‌العاده شناخته می‌شود.

اگر رژیم غذایی متعادل و متنوعی داشته باشید معمولاً دریافت منیزیم کافی دشوار نیست اما اگر رژیم غذایی محدودی دارید یا شرایطی دارید که توانایی شما را در جذب صحیح مواد مغذی محدود می‌کند ممکن است در معرض خطر کمبود منیزیم باشید و ممکن است نیاز به مصرف مکمل منیزیم داشته باشید .

همچنین لازم به ذکر است که منیزیم به تنهایی کار نمی‌کند یکی از دوستان منیزیم، ویتامین D است که به افزایش جذب روده‌ای منیزیم کمک می‌کند. به طور مشابه، منیزیم برای به حداکثر رساندن جذب کلسیم ضروری است. پتاسیم نقش کلیدی در تنظیم فشار خون و حمایت از عملکرد سالم عضلات دارد.

برای حفظ یک رژیم غذایی متعادل که سطح منیزیم سالم را افزایش می‌دهد علاوه بر سبزیجات برگ‌دار، روی سایر غذاهای غنی از منیزیم مانند غلات کامل، حبوبات، آجیل و دانه‌ها و غذاهای غنی‌شده نیز تمرکز کنید.

یکی از وعده‌های غذایی مورد علاقه او، یک کاسه غلات با پایه غنی از مواد مغذی مانند کینوا یا گندم سیاه است و انواع سبزیجات، لوبیا، آجیل و دانه‌های غنی از منیزیم را به صورت چرخشی در آن قرار می‌دهد.

1.برگ چغندر سوئیسی

نصف فنجان چغندر سوئیسی آب‌پز حاوی ۱۵۰ میلی‌گرم منیزیم است و جالب اینجاست که قسمت‌های مختلف این گیاه فواید سلامتی متفاوتی دارند . برگ‌های چغندر سوئیسی بخش عمده‌ای از فیبر، سدیم، منیزیم و فلاونوئیدهای این گیاه را تشکیل می‌دهند، در حالی که ساقه‌های آن سرشار از پتاسیم هستند.

8 سبزی سرشار از منیزیم برای سلامت شما!

2.اسفناج

نصف فنجان اسفناج آب‌پز، ۷۸.۵ میلی‌گرم منیزیم فراهم می‌کند و منبع عالی ویتامین A، C، K و فولات (ویتامین B9) است. اسفناج همچنین به دلیل داشتن مقادیر بالای آنتی‌اکسیدان‌ها و پلی‌فنول‌ها شناخته شده است و مشخص شده است که اثرات محافظتی در برابر بیماری‌های کبدی دارد.

پاپای وقتی یک قوطی اسفناج را پیشنهاد داد، اشتباه نمی‌کرد  اسفناج سرشار از اکسید نیترات است و تحقیقات نشان می‌دهد که به عنوان یک مکمل عالی برای ورزشکارانی که به دنبال افزایش عملکرد بدنی خود هستند، عمل می‌کند.

مطالب بیشتر: چگونه میوه و سبزیجات تازه را تشخیص بدیم؟

8 سبزی سرشار از منیزیم برای سلامت شما!

3.آرتیشو

نصف فنجان مغز کنگر فرنگی آب‌پز، ۳۵.۳ میلی‌گرم منیزیم ارائه می‌دهد و منبع غنی فولات و ویتامین C است. طبق یک مطالعه اخیر یکی از اجزای مهم کنگر فرنگی، اینولین است که با تحریک رشد باکتری‌های سالم در روده، اثر پری‌بیوتیک دارد.

4.پارسنیپ

نصف فنجان برش‌های هویج وحشی آب‌پز، ۲۲.۶ میلی‌گرم منیزیم ارائه می‌دهد. این سبزی ریشه‌ای همچنین سرشار از ویتامین C، ویتامین K، فولات و پتاسیم است. اعتقاد بر این است که یکی از مهمترین فواید هویج وحشی برای سلامتی، فلاونوئیدها و پلی‌استیلن‌های آن است که به هویج خواص ضد التهابی و ضد قارچی نسبی می‌دهد اسپاسم را تسکین می‌دهد، جریان خون را افزایش می‌دهد و جالب اینجاست که به عنوان یک داروی ضد افسردگی عمل می‌کند.

8 سبزی سرشار از منیزیم برای سلامت شما!

5.کلم سبز

نصف فنجان کلم برگ پخته شده با روغن حاوی ۱۸.۹ میلی‌گرم منیزیم است و این برگ‌های محکم به همین جا ختم نمی‌شوند. آن‌ها همچنین حاوی ویتامین‌های A، C و K هستند و منابع خوبی از آهن و کلسیم می‌باشند کلم برگ سرشار از فیبر است و راهی عالی برای کمک به کاهش فشار خون بالا و سطح کلسترول LDL ناسالم است.

بیشتر بخوانید: 10 گیاه آپارتمانی که در آشپزخانه شما رشد می‌کنند!

کلم سبز

6.سیب‌زمینی

نصف فنجان سیب‌زمینی آب‌پز با پوست، ۱۷.۲ میلی‌گرم منیزیم دارد سیب‌زمینی همچنین منبع خوبی از ویتامین C و پتاسیم است. این سبزیجات مقوی سرشار از نشاسته مقاوم هستند که تحقیقات نشان داده است می‌تواند به کاهش خطر دیابت، چاقی و کلسترول بالا و همچنین بهبود سلامت روده کمک کند.

سیب‌زمینی

7.آرگولای خام

نصف فنجان آرگولای خام ۴.۷ میلی‌گرم منیزیم دارد و همچنین ویتامین‌های A، C و K را نیز ارائه می‌دهد. این سبزی برگ‌دار خوشمزه، آنتی‌اکسیدان‌ها و گلوکوزینولات‌های فراوانی نیز دارد که نشان داده شده است که می‌توانند شروع بیماری‌های مزمن و برخی سرطان‌ها را به تأخیر بیندازند و احتمالاً از آنها جلوگیری کنند.

آرگولای خام

سبزیجات غنی از نیترات، مانند آرگولا، به دلیل پتانسیل خود در حمایت از سلامت دهان و دندان با ترویج باکتری‌های مفید کاهنده نیترات، مورد توجه قرار گرفته‌اند. این امر به جلوگیری از عدم تعادلی که می‌تواند به مشکلات مختلف سلامت دهان و دندان مانند پوسیدگی، بیماری لثه و بوی بد دهان منجر شود، کمک می‌کند.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *