طرز تهیه ترامیسو در خانه | دستور پخت تیرامیسو

طرز تهیه ترامیسو در خانه | دستور پخت تیرامیسو

طرز تهیه ترامیسو در خانه | دستور پخت تیرامیسو : این دستور پخت تیرامیسو آسان را به اشتراک می‌گذارم که برای من یادآور بسیاری از غذاهای رستورانی شیک است. این یک تیرامیسو خانگی بی‌نظیر است زیرا تهیه آن فوق‌العاده آسان است و حاوی زرده تخم مرغ خام نیست. در حالی که یک دستور پخت سنتی تیرامیسو احتمالاً حاوی زرده تخم مرغ در لایه‌های کاستارد است من آن را ضروری نمی‌دانم و این نسخه هنوز هم فوق‌العاده خامه‌ای و خوش طعم است.

تیرامیسو گاهی اوقات «ترایفل توسکانی» نامیده می‌شود، زیرا در دهه‌های ۱۹۶۰ یا ۱۹۷۰ در ایتالیا اختراع شد. در زبان ایتالیایی، تیرامیسو به معنای «من را شاد کن» است، که این دسر قطعاً همین معنی را می‌دهد! این دسر از لایه‌های کیک خیس شده در قهوه و رام با لایه‌های خامه‌ای و کاستارد مانند در بین آنها تشکیل شده است این دسر بدون نیاز به پخت، بسیار شناخته شده و محبوب است.

مواد لازم

✅خامه غلیظ زده شده
✅پودر مرنگ
✅شکر سفید دانه بندی شده
✅عصاره وانیل
✅پنیر خامه‌ای
✅اسپرسو
✅آب
✅پودر کاکائو

اگر می‌خواهید از کافئین اجتناب کنید یا نمی‌توانید مواد خاصی را در فروشگاه مواد غذایی محلی خود پیدا کنید بخش نکات و جایگزینی‌ها را برای ایده‌هایی در مورد موادی که می‌توانید جایگزین یا تغییر دهید، بررسی کنید.

مسیرها

اجازه دهید ماسکارپونه به دمای اتاق برسد. در ماه‌های زمستان (زمانی که از این دستور غذا عکس گرفتم)، آن را یک شب روی پیشخوان آشپزخانه‌ام گذاشتم.

در یک همزن ایستاده یا با همزن برقی، خامه فرم گرفته غلیظ و پودر مرنگ را بزنید تا زمانی که فرم بگیرد. سپس هنگام مخلوط کردن، شکر سفید دانه‌ریز و عصاره وانیل را اضافه کنید تا زمانی که فرم بگیرد. این تقریباً فرآیند تهیه خامه فرم گرفته خانگی است .

با استفاده از یک کفگیر لاستیکی، پنیر ماسکارپونه نرم شده را اضافه کرده و هم بزنید تا با خامه فرم گرفته مخلوط شود.

در یک قالب پای یا بشقاب با لبه بزرگ، اسپرسو، آب  را با هم مخلوط کنید.  سپس به صورت یک لایه یکنواخت در یک قالب مربعی ۸×۸ قرار دهید. وقتی لایه زیرین آماده شد، یک لایه از کرم فیلینگ اضافه کنید و آن را صاف کنید تا یک لایه یکنواخت ایجاد شود. یک لایه دیگر لیدی فینگر روی آن بریزید سپس لایه باقی مانده کرم فیلینگ را اضافه کنید.

روی تیرامیسو را با پودر کاکائو بپوشانید. روی آن را بپوشانید و حداقل دو ساعت، اما تا دو روز قبل از سرو، در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه ترامیسو در خانه | دستور پخت تیرامیسو

نکات و جایگزین‌ها

اگر می‌خواهید این را در یک قالب ۹×۱۳ درست کنید می‌توانید به راحتی این دستور را دو برابر کنید.

به نظر من «سخت‌ترین» بخش تیرامیسو، درآوردن آن از ماهیتابه برای سرو کردن است. اگر این موضوع شما را آزار می‌دهد می‌توانید دسر را در ظرف‌های رامکین تک نفره یا حتی لیوان‌های شراب برای سرو کردن درست کنید.

✅پودر مرنگ – جایگزین خوبی برای این ماده وجود ندارد، اما اگر نتوانستید آن را پیدا کنید، می‌توانید از آن صرف نظر کنید و این دستور غذا همچنان بسیار خوب خواهد بود. فقط کمی به خامه فرم گرفته حجم و حجم می‌دهد.

✅ماسکارپونه – اگر این پنیر نرم را پیدا نکردید، می‌توانید پنیر خامه‌ای را جایگزین کنید.

✅اسپرسو – به جای اسپرسو و آب می‌توانید از ۱ و ۱/۴ فنجان قهوه یا قهوه بدون کافئین استفاده کنید.

✅لیدی فینگر – پیدا کردن این نوع ویفر در بعضی از فروشگاه‌های مواد غذایی کمی سخت است؛ در فروشگاه من، معمولاً در فریزر بخش نانوایی‌ها هستند. اگر نمی‌توانید آنها را پیدا کنید، من به جای آنها از ویفر وانیلی استفاده می‌کنم که مقاوم‌تر و تردتر هستند، بنابراین می‌توانید کمی بیشتر آنها را خیس کنید تا نرم شوند.

اگرچه این ایده‌های جایگزینی، دستور غذا را کمی غیراصیل می‌کنند، اما به شما کمک می‌کنند تا در تهیه یک دسر خوشمزه و خوش‌طعم بدون پخت، موفق شوید.

مطالب مرتبط: طرز تهیه تیرامیسوی توت فرنگی با بیسکویت + ویدیو

دستورالعمل‌ها

✅اجازه دهید ماسکارپونه شما به دمای اتاق برسد.
✅در یک همزن ایستاده یا با همزن برقی، خامه غلیظ و پودر مرنگ را بزنید تا فرم بگیرد و به شکل قله‌های نرم درآید.
✅سپس، هنگام مخلوط کردن، شکر سفید دانه‌ریز و عصاره وانیل را اضافه کنید تا زمانی که قله‌های سفت تشکیل شوند.
✅با استفاده از یک کفگیر لاستیکی، پنیر ماسکارپونه نرم شده را اضافه کرده و هم بزنید تا با خامه فرم گرفته مخلوط شود.
✅در یک قالب پای یا بشقاب با لبه بزرگ، اسپرسو، آب و لیکور قهوه را با هم مخلوط کنید.
✅لیدی فینگرها را سریع در مخلوط فرو کنید و سپس به صورت یک لایه یکنواخت در یک قالب مربعی ۸×۸ قرار دهید.
✅وقتی لایه زیرین آماده شد، یک لایه از کرم فیلینگ اضافه کنید و آن را صاف کنید تا یک لایه یکدست ایجاد شود.
✅یک لایه دیگر از خمیر لیدی فینگر را روی آن تکرار کنید. سپس لایه باقی مانده از کرم فیلینگ را اضافه کنید.
✅روی تیرامیسو را با پودر کاکائو بپوشانید.
✅روی آن را بپوشانید و حداقل دو ساعت، اما تا دو روز قبل از سرو، در یخچال قرار دهید.

ترامیسو در خانه

مطالب دیگر: آموزش طرز تهیه شیرینی نارگیلی

یادداشت‌ها

اگر می‌خواهید این را در یک قالب ۹×۱۳ درست کنید، می‌توانید به راحتی این دستور را دو برابر کنید.

به نظر من «سخت‌ترین» بخش تیرامیسو، درآوردن آن از ماهیتابه برای سرو کردن است. اگر این موضوع شما را آزار می‌دهد، می‌توانید دسر را در ظرف‌های رامکین تک نفره یا حتی لیوان‌های شراب برای سرو کردن درست کنید.

پودر مرنگ – جایگزین خوبی برای این ماده وجود ندارد، اما اگر نتوانستید آن را پیدا کنید، می‌توانید از آن صرف نظر کنید و این دستور غذا همچنان بسیار خوب خواهد بود. فقط کمی به خامه فرم گرفته حجم و حجم می‌دهد.

ماسکارپونه – اگر این پنیر نرم را پیدا نکردید، می‌توانید پنیر خامه‌ای را جایگزین کنید.

اسپرسو – به جای اسپرسو و آب می‌توانید از ۱ و ۱/۴ فنجان قهوه یا قهوه بدون کافئین استفاده کنید.

لیدی فینگر – پیدا کردن این نوع ویفر در بعضی از فروشگاه‌های مواد غذایی کمی سخت است؛ در فروشگاه من، معمولاً در فریزر بخش نانوایی‌ها هستند. اگر نمی‌توانید آنها را پیدا کنید، من به جای آنها از ویفر وانیلی استفاده می‌کنم که مقاوم‌تر و تردتر هستند، بنابراین می‌توانید کمی بیشتر آنها را خیس کنید تا نرم شوند.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *