تمیز کردن انباری در 4 گام

  • توسط مریم
  • ۲ سال پیش
  • 0
تمیز کردن انباری در 4 گام

تمیز کردن انباری در 4 گام

تمیز کردن انباری در 4 گام : مهم نیست که یک انبار اختصاصی دارید یا فقط چند قفسه در یک کابینت برای نگهداری مواد غذایی، تمیز و منظم نگه داشتن آن مهم است. با یک انباری سازماندهی شده، می توانید به محافظت از غذای خود در برابر هجوم حشرات کمک کنید، با استفاده از محصولات قبل از انقضای آنها در هزینه خود صرفه جویی کنید و در طول آماده سازی غذا به سرعت به مواد اولیه دسترسی پیدا کنید.

تمیز کردن انبار کمی زمان می برد، اما می توانید آن را تنها با چهار مرحله آسان انجام دهید. یک ساعت یا بیشتر را کنار بگذارید و از اینکه ظرف خانه شما چقدر می تواند ظاهر و عملکرد خوبی داشته باشد شگفت زده خواهید شد.

هر چند وقت یکبار باید انباری خود را تمیز کنید

در حالت ایده آل، شما باید حداقل چهار بار در سال با تغییر فصل، انباری خود را تمیز کنید. با این حال، دو بار در سال شروع خوبی است.

ریختن اقلام مرطوب یا خشک باید فوراً تمیز شود. در صورت مشاهده هجوم حشرات، انبار باید فوراً تمیز شود تا از انتشار بیشتر به بقیه آشپزخانه یا خانه جلوگیری شود.

لوارم مورد نیاز:

تجهیزات / ابزار
1 جارو برقی
1 عدد پارچه میکروفیبر
1 سطل کوچک
4 تا 10 ظرف شفاف
4 تا 10 سطل یا سبد پلاستیکی
1 خودکار
مواد
1 بطری پاک کننده همه منظوره
1 بطری ضد عفونی کننده یا دستمال مرطوب ضد عفونی کننده
1 کیسه زباله
2 تا 10 جعبه مقوایی یا کیسه خرید
4 تا 10 برچسب

دستورالعمل ها

چگونه انبار خود را تمیز کنیم

قفسه های انباری را خالی کنید

همه چیز را از انباری بردارید. اگر فضای پیشخوان نزدیک ندارید، روی میز بیاورید یا جعبه های مقوایی را روی زمین قرار دهید تا همه چیز را در خود جای دهید.

تمیز کردن انباری در 4 گام

فضای انبار انبار را تمیز کنید

از جاروبرقی با شلنگ و برس یا جاروبرقی دستی برای مکش خرده ها و تارهای عنکبوت استفاده کنید.
مقداری آب گرم و یک قاشق غذاخوری پاک کننده همه منظوره را در یک سطل یا کاسه کوچک مخلوط کنید. یک پارچه میکروفیبر را در محلول آغشته کنید و آنقدر بپیچید که چکه نکند. با شروع از بالای انبار، هر قفسه و دیوارها را پاک کنید. کف را فراموش نکنید!
در صورت مشاهده یا مشکوک شدن به کپک، محل را با محلول ضدعفونی کننده تمیز کنید (دستورالعمل های برچسب را دنبال کنید) یا از دستمال مرطوب ضد عفونی کننده استفاده کنید.
در حین دسته بندی مواد غذایی که باید به قفسه ها برگردانده شوند، اجازه دهید منطقه در هوا خشک شود.

تمیز کردن انباری در 4 گام

اقلام موجود در انبار را مرتب کنید

اقلامی که متعلق به مکان های دیگر هستند را بردارید و در جای مناسب خود قرار دهید. این ایده خوبی نیست که لوازم تمیز کردن را در کنار محصولات غذایی ذخیره کنید.
قبل از شروع مرتب سازی، جعبه های مقوایی یا کیسه های خرید و کیسه های زباله را جمع آوری کنید.
تاریخ انقضای هر محصول را بررسی کنید و سپس تصمیم بگیرید که کجا باید برود. اقلامی را که تاریخ مصرف آنها تمام شده است، هر غذایی که نشان دهنده هجوم حشرات است، قوطی های نشتی یا برآمده، و غذاهای باز که کهنه هستند را پرتاب کنید. غذاهایی را که خانواده‌تان دوست ندارند یا اقلامی را که بیش از حد خریده‌اید به یک انبار غذای محلی اهدا کنید. بقیه را نگه دارید.

تمیز کردن انباری در 4 گام

بیشتر بخوانید: چگونه از شر حشره زدن برنج خلاص شویم؟

انباری را سازماندهی و دوباره مرتب کنید

اکنون که فقط اقلام مورد نیاز خود را برای رسیدگی دارید، کمی زمان بگذارید تا انباری خود را سازماندهی کنید.
اگر بطری یا شیشه چسبناک به نظر می رسد، قبل از بازگرداندن آن به انبار، آن را با یک پارچه میکروفیبر مرطوب پاک کنید.
اقلامی را که روزانه استفاده می شود مانند غلات و تنقلات در دسترس قرار دهید.
مانند اقلام (مغذی‌های اسنک، کیسه‌های آبمیوه، فویل‌ها و کیسه‌های ذخیره‌سازی) را با هم در سطل‌ها یا سبدها برای دسترسی آسان نگهداری کنید. حتما روی سطل ها برچسب بزنید.
موارد مشابه را با هم گروه بندی کنید تا بتوانید آنها را به راحتی پیدا کنید. همه اقلام پخت، همه کنسروها یا همه ادویه ها و طعم دهنده ها را در کنار هم قرار دهید.
غذاهای باز را در ظروف نگهداری شفاف و قابل مهر و موم قرار دهید و در صورت امکان، بسته بندی تجاری را بازیافت کنید.
غذاهایی با طولانی ترین تاریخ انقضا در پشت قفسه و تاریخ انقضای کوتاه در جلوی آن قرار دهید تا ابتدا از آنها استفاده کنید.

تمیز کردن انباری در 4 گام

 

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *