آموزش طرز تهیه نان پاسکا حرفه ای در خانه

آموزش طرز تهیه نان پاسکا حرفه ای در خانه

آموزش طرز تهیه نان پاسکا حرفه ای در خانه : اگر به نان خانگی علاقه دارید در این قسمت می توانید طرز تهیه این نوع نان خاص و خوشمزه را یاد بگیرید و دستور پخت مخصوص آن را بخوانید.

طرز تهیه نان پاسکا که یکی از نان های سنتی است و بسیار پرطرفدار است در این قسمت برای علاقه مندان قرار داده شده است تا آن را مطالعه کنند. این نان ها را می توانید به عنوان میان وعده یا صبحانه میل کنید.

اگر یک نان خانگی خوشمزه با طعم عالی می خواهید طرز تهیه نان را در این قسمت یاد خواهید گرفت. طرز تهیه نان بالشی و نان انجیر را با دستور پخت های مختلف در کاردستون ببینید.

آموزش طرز تهیه نان پاسکا حرفه ای در خانه

دستور پخت نان پاسکا

مواد اولیه:

شیر ولرم: ۱ پیمانه
شکر: ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
رنده پوست لیمو: ۱ قاشق چای خوری
آرد نان فانتزی: ۴ پیمانه
کره ذوب شده: ۵۰ گرم
کشمش پلویی: ۱ پیمانه

مواد خمیر:

آب ولرم: ۱ پیمانه
شکر: ۲ قاشق چای خوری
مایه خمیر فوری: ۲ قاشق چای خوری

مواد رومال:

زرده تخم مرغ: ۱ عدد
آب: ۱ قاشق غذاخوری

آموزش طرز تهیه نان پاسکا حرفه ای در خانه

طرز تهیه نان پاسکا:

این نان خاص و خوشمزه عالی است و می توانید آن را به عنوان یک میان وعده عالی میل کنید. ابتدا کشمش ها را تمیز کرده و در ظرفی بریزید. کشمش ها را کمی خیس کنید و در ظرف دیگری آب ولرم، مایه خمیر و شکر را اضافه کنید تا مخلوط یکدست شود.

مواد را به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید و تخم مرغ، شکر، کره، رنده پوست لیمو را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید. شیر را به خمیر مایه اضافه کنید و کمی با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

آرد را چند بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیری به دست آید. آرد را در چند مرحله اضافه کنید تا خمیر نچسبد. سپس کشمش را اضافه کرده و مخلوط کنید. دقت کنید که مواد خوب ورزیده شوند.

یک کاسه را کمی چرب کنید و خمیر را داخل کاسه بریزید. روی خمیر را سلفون بپوشانید و زمان دهید تا غلیظ شود. در این مرحله از طرز تهیه نان پاسکا، پس از دو برابر شدن حجم خمیرتان، خمیر را روی سطح آردپاشی شده پهن کرده و خوب ورز دهید تا هوای اضافی گرفته شود.

نان پاسکا

در این مرحله از طرز تهیه این نان اوکراینی باید فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. قالبی به قطر 25 سانتی متر انتخاب کنید و خمیر را در قالب خود پهن کنید. این نان را می توانید با اشکال دلخواه تزیین کنید.

می توانید این خمیر را به شکل های دلخواه بپیچید برای پوشاندن این خمیر می توانید از دستمال هم استفاده کنید. خمیر را به مدت 35 دقیقه در فر قرار دهید و پس از کباب شدن می توانید آن را از فر خارج کرده و با عسل و چای سرو کنید.

این نوع نان را می توانید با انواع مغزها تهیه کنید به عنوان مثال، استفاده از مقداری تخمه یا تخمه کدو تنبل روی نان ایده جذابی است و حتما باید این کار را انجام دهید. می توانید از این نوع آجیل در نان نیز استفاده کنید.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *