روش جلوگیری مصرف شیریی جات و راه های مقابله با آن

روش جلوگیری مصرف شیریی جات و راه های مقابله با آن

روش جلوگیری مصرف شیریی جات و راه های مقابله با آن : غذاهای شیرین و نشاسته ای برای سیستم ایمنی بدن مفید نیستند. اما این روزها سیستم ایمنی بدن بیش از هر زمان دیگری باید تقویت شود. اگر استراتژی های مورد بحث را دنبال می کنید ، اما وضعیت خواب شما بدتر شده است ، قطعاً باید با یک متخصص بهداشت مشورت کنید.

روش جلوگیری مصرف شیریی جات و راه های مقابله با آن

مصرف شیریی جات و راه های مقابله با آن

یک دلیل علمی در پشت این میل شدید وجود دارد. کمبود خواب عملکرد سیستم اجدادی اندوکانابینوئید را که وظیفه تنظیم ترشحات داخلی ، اشتها ، متابولیسم و ​​غیره را دارد ، مختل می کند. در این شرایط ، با میل شدید به غذاهای چرب و نشاسته ای و همچنین اشتیاق شدید به شیرینی روبرو هستیم.

برعکس شما میل شدید به شیرینی، شوری و انواع نشاسته‌ها پیدا می‌کنید. دلتان چیپس، کوکی و آبنبات می‌خواهد.

استرس مزمن و مداومی که ما را احاطه کرده می تواند منجر به یک مشکل بزرگ خواب شود. شما کم می خوابید ، خواب شما کیفیت خوبی ندارد و اغلب بیدار می شوید. این نکات بیانگر این واقعیت است که خواب شما عمیق تر می شود. خواب عمیق نوعی از خواب است که بدن و مغز شما برای احیای مجدد خود بدان نیازمند است.

انسان می‌تواند با تزریق ترشحات غدد درونی به قسمت‌های خاصی از مغز حیوانات آن‌ها را مجبور به خوردن خوراکی‌های خوشمزه خاصی بکند. در این شرایط حیوانات ساکارز را بیشتر از ساخارین انتخاب می‌کنند.

بیشتر بخوانید” عوارض حذف شام برای بدن 

موارد زیر برخی از راه حل های پیشنهاد شده توسط محققان است:

مواردی که باید رعایت کنید:

  • یک برنامه خواب منظم داشته باشید ، ساعت مشخصی به رختخواب بروید و هر روز در یک ساعت مشخص بیدار شوید. این مغز شما را آماده می کند تا برای خواب آماده باشد.
  • اگر منعی وجود ندارد ، هر روز به مدت 15-20 دقیقه از خانه خارج شوید. زیرا نور روز به تنظیم ساعت بدن یا ریتم شبانه روزی کمک می کند.
  • ورزش حتی سبک (پیاده روی) به بهبود کیفیت خواب کمک می کند. اما نزدیک به خواب نباید ورزش های سنگین انجام دهید.
  • بعد از ساعت 3 بعد از ظهر از نوشیدنی های کافئین دار مانند قهوه ، چای سیاه و سبز استفاده نکنید. چای بابونه جایگزین مناسبی برای زمان خواب است. علاوه بر این برخی از گیاهان تسکین دهنده هستند.
  • قبل از خواب مرتباً قدم بردارید. به عنوان مثال ، دوش آب گرم بگیرید و کمی کتاب بخوانید . از تبلت ، تلفن همراه ، تلویزیون و لپ تاپ استفاده نکنید. نور آبی که از صفحه نمایش این دستگاه ها ساطع می شود ممکن است تنظیم ساعت بدن شما را مختل کند.
  • اطمینان حاصل کنید که اتاق خواب شما تاریک و خنک است. زیرا دانشمندان معتقدند که ما در هوای خنک بهتر می خوابیم. (15-20 درجه سانتیگراد)
  • چند حرکت کششی انجام دهید. در سال 2019 ، تحقیق در مورد بی خوابی انجام شد. نتایج نشان می دهد افرادی که ورزش های کششی انجام می دهند خواب بهتری دارند.
  • تمرینات شل سازی عضلات را امتحان کنید و هر بار به آن عمق بیشتری بدهید. در این تمرینات ، شما گروهی از عضلات را منقبض و گسترش می دهید. به عنوان مثال ، شما برخی
  • از عضلات را به مدت 20 ثانیه منقبض می کنید و سپس به سرعت این عضلات را شل می کنید در حالی که اجازه می دهید امواج آرامش به آن مناطق وارد شود. این روند را از شصت پا شروع کنید و سپس به آرامی بالاتر بروید.
  • بنیاد ملی خواب راهکارهای تفکر آرامش بخشی را پیشنهاد می کند. دم و بازدم عمیق داشته باشید. قبل از خواب یوگا و مدیتیشن انجام دهید. از آنجا که یوگا شامل تنفس ، مراقبه و تمرینات مقاومتی است ، برای خواب مناسب است.

روش جلوگیری مصرف شیریی جات و راه های مقابله با آن

علت میل به شیرینی 

سخن آخر:

سرانجام ، باید بدانیم که غذاهای شیرین و نشاسته ای برای سیستم ایمنی بدن مفید نیستند. اما این روزها سیستم ایمنی بدن بیش از هر زمان دیگری باید تقویت شود. اگر استراتژی های مورد بحث را دنبال می کنید ، اما وضعیت خواب شما بدتر شده است ، قطعاً باید با یک متخصص بهداشت روان مشورت کنید. این روزها همه ما می توانیم و باید از پشتیبانی و مشاوره تخصصی استفاده کنیم.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *