آموزش طرز تهیه ژله در پوست هندوانه
آموزش طرز تهیه ژله در پوست هندوانه : ژله یکی از ساده ترین دسرها برای پذیرایی از مهمانان است. البته تنوع زیاد آنها احتمالاً انتخاب را برای شما مشکل خواهد کرد. به همین دلیل ما در این متن یک پیشنهاد بسیار خلاقانه برای شما داریم که با یک روش سرو ساده پیشنهاد می شود!
ژله هندوانه که تا حدودی مانند ژله بطری نوشابه سرو می شود ، بیشتر برای مهمانی های تابستانی یا شب یلدا مناسب است. این ژله در ظرف سرو نمی شود اما در پوست هندوانه تهیه می شود! ژله در پوست هندوانه یکی از ایده های جذاب و جدید برای سرو ژله است که می تواند جلوه خاصی به میز پذیرایی شما ببخشد.
فهرست مطالب این صفحه
مواد لازم برای تهیه ژله در پوست هندوانه
✅دستمال کاغذی
✅دو کاسه بزرگ (برای مخلوط ژله، آب و هندوانهای که از پوسته خارج میکنید)
✅دو سینی کوچک (هر یک باید بهاندازه کافی بزرگ باشد تا نصف هندوانه در آن جا شود)
✅لیوان اندازهگیری
✅کتری (میتوانید آب را بهشکل دیگری نیز بجوشانید)
✅تخته برش
✅ملاقه
✅همزن دستی
✅چاقوی آشپزخانه
✅هندوانه
✅پودر ژله ( هر نوع ژله میتونه باشه و بهتره از رنگ دانه قرمز مثل انار .توت فرنگی . یا خود ژله هندوانه )
مراحل تهیه و سرو ژله روی پوست هندوانه
این ژله در هفت مرحله تهیه می شود. اگر مراحل را مرحله به مرحله دنبال کنید ، می توانید این ژله را بدون مشکل تهیه کنید.
1. هندوانه را تقسیم کنید
در مرحله اول ، هندوانه را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. ترجیحاً برای ژله هندوانه ای انتخاب کنید که شیرین و قرمز باشد. مهم نیست که هندوانه را به صورت افقی یا عمودی برش دهید. تنها نکته مهم صاف و یکدست شدن است.
بیشتر بخوانید» آیا از خواص طالبی چیزی میدانید؟ همه چیز درباره فواید طالبی
2. پوست هندوانه را برای سرو ژله آماده کنید
دور تا دور هندوانه را با چاقو ببرید تا بتوانید قسمت خوراکی هندوانه را به راحتی خالی کنید. این مرحله یکی از وقت گیرترین قسمت ها است. شما باید هندوانه را با چاقو تکهتکه کنید تا پوست آن راحت تر شود.
3. پوست هندوانه را خالی کنید
در این مرحله گوشت هندوانه یا قسمت خوراکی را از پوست جدا کنید. یک قاشق یا قاشق ساده مناسب ترین ابزار برای از برداشتن گوشت هندوانه است. این کار را ادامه دهید تا حدود نیم سانت رنگ قرمز روی پوسته باقی بماند. به خاطر داشته باشید که برای ژله روی پوست هندوانه ، نباید پوست را خیلی نازک کنید.
بیشتر بخوانید» میوه ها و سبزیجات مفید در روزهای کرونایی
4. کف سینی ها را بپوشانید
پیشنهاد می کنیم کف سینی ها را با دستمال کاغذی بپوشانید. این کار برای جمع آوری آبی است که از هندوانه جاری می شود. این امر باعث می شود فرآیند تهیه ژله روی پوست هندوانه تمیزتر شود. این کار همچنین از سر خوردن پوست هندوانه روی سینی جلوگیری می کند.
5. پودر ژله هندوانه را رقیق کنید
پودر ژله را بریزید تا ژله روی پوست هندوانه در یک کاسه آماده شود. سپس مقدار آب نوشته شده روی جعبه پودر ژله را بجوشانید و در یک کاسه بریزید. معمولاً یک لیوان آب جوش با یک لیوان آب سرد برای تهیه ژله کافی است. مخلوط پودر ژله و آب را به مدت دو دقیقه هم بزنید تا ذرات ژلاتین کاملاً حل شوند.
6.ریختن مایع ژله هندوانه در پوستهها
در این مرحله از سرو ژله هندوانه روی پوست ، باید به سراغ توزیع صحیح مایع ژله هندوانه در پوسته ها برویم. هر دو پوسته را تا لبه با مایع پر کنید. سپس ژله هندوانه را به مدت چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
بیشتر بخوانید» میوه ها و سبزیجات مفید در روزهای کرونایی
7. ژله را در پوست هندوانه برش دهید
درنهایت فقط کافی است هندوانه ژلهای را ببُرید. ابتدا هر نیمه را بهشکل عمودی یا بهاصطلاح خودمانی شتری برش دهید. سپس هر برش را به تکههای کوچکتر تقسیم و آن را برای مهمانها سرو کنید.
نکات کاربردی برای سرو مرحله به مرحله ژله هندوانه
- سعی کنید هندوانه را بهصورت دقیق ببرید تا لبههای پوسته هندوانه صاف باشد.
- باید مراقب باشید پوست هندوانه سوراخ نشود؛ بههمین دلیل قسمتی از گوشت هندوانه را باقی بگذارید. (حدود دو سانت)
- در دستور سرو این دسر پیشنهاد استفاده از تکههای میوه هم آمده که این به علاقه خود شما بستگی دارد. اگر به سرو هندوانه یا میوههای دیگر علاقهمند هستید، در مرحله شش پس از ریختن مایع ژله در پوستهها، تکههای هندوانه یا هر میوه دیگر را به مایع اضافه کنید.
- اگر پیشاز بریدن ژلهها، کمی چاقویتان را حرارت دهید، ژلهها راحتتر بریده میشوند.
- این نوع از ژله انواع مختلف و دستورهای متفاوتی دارند. البته بسیاری از تغییرات هم متناسب با سلیقه افراد است. تاکنون ژله هندوانه را در پوست هندوانه سرو کردهاید؟ دراینصورت نظر و تجربه خود را با کاغذرنگی بهاشتراک بگذارید.
ویدیو طرز درست كردن ژله هندوانه در پوست هندوانه
سخن آخر»
امیدواریم این مقاله مورد پسند شما قرار گرفته باشد ژله که جزو دسر خوشمزه و بعد مصرف شام و یا ناهار خیلی در مهمانی های ایرانی طرفدار دارد حالا چه بهتر که خلاقیت بخرج بدید و یا حتی در شب یلدا ژله را در پوست هندوانه سرو کنید.