راهکارهایی برای جلوگیری از حشره زدن حبوبات

راههایی برای جلوگیری از حشره زدن حبوبات

راههایی برای جلوگیری از حشره زدن حبوبات” چگونه از حشره زدن حبوبات جلوگیری کنیم؟ این سوال بسیاری از افراد ، به ویژه خانم های خانه دار است. پاسخ این است که راه حل های بسیار ساده ای برای این منظور وجود دارد.

از آنجا که حبوبات یکی از مهمترین منابع غذایی است که حاوی مقادیر زیادی پروتئین ، آهن ، کلسیم و مواد معدنی است ، در رژیم غذایی سالم جایگاه ویژه ای دارند. بنابراین بسیار مهم است که بدانید چگونه این غذاهای ارزشمند را ذخیره کرده و از آنها در برابر حشرات محافظت کنید. در این مقاله ، ما در مورد راه های جلوگیری از تخریب لوبیا از حشرات و ترفندهای از بین بردن آنها صحبت خواهیم کرد.

راهکارهایی برای جلوگیری از حشره زدن حبوبات

بیشتر بخوانید: راهکارهای رفع نم و رطوبت دیوار+علت

 

یکی از مشکلات اساسی در بین خانم های خانه دار نگهداری حبوبات خانگی و ماندگاری آنها طی مدت زمان معین است از این رو گاهی میبینیم حبوبات بشدت در معرض حشرات و باکتری ها قرار گرفته است و دیکر قابل استفاده نخواهد بود به همین دلیل ما چند راهکار موثر برای شما معرفی میکنیم که با کمک آنها میتوانید از شر این حشرات خلاص شوید پس با ما تا انتهای این مقاله از کاردستون همراه باشید.

جلوگیری از حشره زدن حبوبات:

روشهای زیادی برای ردیابی آفات حشرات وجود دارد که برخی از مهمترین آنها عبارتند از:

  • ﺣﺒﻮﺑﺎت داﺧﻞ ﮔﻮنی را در ظروف درب‌دار ریخته و ﺳﭙﺲ در اﻧﺒﺎر ﻧﮕﻬﺪاری نمایید.
  • ﻣﺤﻞ ﻧﮕﻬﺪاری ﺣﺒﻮﺑﺎت ﺑﺎﻳد خشک و خنک ﺑﺎﺷﺪ. قرار دادن حبوبات در محیط مرطوب، باعث رشد کپک روی آن‌ها می‌شود.
  • روش دیگر برای جلوگیری از حمله حشرات به حبوبات ، قرار دادن چند برگ گردو در کنار آنها است.
  • ریختن نمک زیاد در کنار لوبیا می تواند از آلوده شدن لوبیا جلوگیری کرده و از خراب شدن سریع آن جلوگیری کند.

راهکارهایی برای جلوگیری از حشره زدن حبوباتبیشتر بخوانید: چگونه لاک را از روی لباس پاک کنیم

  • قرار دادن حبوبات به مدت 4 تا 7 روز در فریزر در دمای زیر صفر تخم های حشرات را از بین می برد و از آلوده شدن حبوبات جلوگیری می کند. بعد از این مدت می توانید حبوبات را در ظروف دارای ظرف بریزید و در کابینت ها نگهداری کنید.
  • روش دیگر برای جلوگیری از حشره زدن حبوبات این است که آن‌ها را در سینی فر پهن کرده و به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۴۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا تخم حشره‌ها از بین بروند، سپس حبوبات را در ظروف دردار نگهداری کنید.
  • قرار دادن چند عدد میخک در ظرف حبوبات مانع از نفوذ حشرات به آن می‌شود، حتی اگر درب ظرف باز بماند، در ضمن هیچ تاثیری در طعم حبوبات نخواهد داشت.
  • در قدیم برای آنکه حبوبات حشره نزنند آن‌ها را می‌جوشاندند. برای این منظور آب را جوش آورده، حبوبات را داخل آب جوش بریزید تا یک جوش بزند، سپس آن را داخل آبکش ریخته و پس از اینکه آب آن گرفته شد، پهن کنید تا خشک شود.
  • روش دیگر برای جلوگیری از حمله حشرات ، شستن آنها و سپس گذاشتن آنها در معرض آفتاب به مدت 48 ساعت است تا خشک شوند.
  • علاوه بر روش‌های فوق تحقیقی در نشریه پژوهش‌های حبوبات ایران به چاپ رسید که نشان داد، اسانس‌های تغلیظ شده گیاهان اسطوخودوس و آویشن شیرازی می‌تواند سوسک چهار نقطه‌ای حبوبات را از بین ببرد و مانع از حشره زدن حبوبات شوند.
  • همچنین نتایج مطالعات دیگری که در نشریه حافظت گیاهان منتشر شد، نشان داد که امواج مایکروویو با فرکانس 2450 مگاهرتز در توان بالا می‌تواند سوسک چهار نقطه‌ای حبوبات را از بین ببرد. البته این روش عمدتا برای سیلوهای حبوبات کاربرد دارد.

راهکارهایی برای جلوگیری از حشره زدن حبوباتبیشتر بخوانید: از بین بردن رسوب کتری ساده و برقی

نحوه از بین بردن حشرات داخل حبوبات:

با خرید مراحل حبوبات می توانید از حشرات جلوگیری کنید ، اما اگر این اتفاق افتاد ، یکی از موارد زیر را انجام دهید تا از شر آنها خلاص شوید:

  1. حبوبات را داخل پلاستیک بریزید و سپس آنها را در فریزر قرار دهید تا حشرات کاملا از بین بروند.
  2. لوبیاها را روی یک سینی پهن کرده و در معرض نور آفتاب قرار دهید تا حشرات را از بین ببرد ، سپس آنها را در ظرف در بسته و در مکانی خنک نگهداری کنید.

سخن آخر

بهترین راه برای نگهداری حبوبات به مدت طولانی ، قرار دادن آنها در ظروف در بسته یا کیسه های فریزر و در یخچال است. با این حال بهتر است بیش از 6 ماه از نگهداری غذا خودداری کرده و حبوبات را به میزان مورد نیاز و مصرف ماهیانه خریداری کنید. حبوبات منبع غذایی خوبی است زیرا کالری کمی و مواد مغذی زیادی دارد ،امیدواریم این مطالب مورد استفاده شما عزیزان قرار گرفته باشد.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *