دوخت شلوار راحتی

آموزش دوخت شلوار راحتی نخی به روش ساده : دوختن شلوار راحتی ، بازهم یک سورپرایز مورد علاقه در زمینه خیاطی برای شما بانوان هنرمند و هنر دوست توسط کاردستون است که در این مقاله ارائه شده است ؛ روش دوخت را از بین دو روش بیان شده با شما عزیزان انتخاب کنید.

آموزش دوخت شلوار راحتی نخی به روش سادهآموزش دوخت شلوار راحتی نخی به روش ساده

شلوار نوعی لباس است که برای پوشاندن پایین تنه استفاده می شود. انواع مختلفی از شلوارها وجود دارد که می توان متناسب با هدف آنها را انتخاب یا دوخت. شلوار هم برای خانم ها و آقایان و هم برای کودکان موجود است.

شلوار ممکن است از نظر جنس، نوع و مدل دوخت ، راحتی برای خانه یا بازار و خانه ، کوتاه یا بلند متفاوت باشد. در این مقاله دوخت دوخت شلوار راحت را به دو روش ساده و بدون الگو به شما آموزش می دهیم.

شلوار راحتی یکی از پرکاربردترین شلوار در میان شلوار است که هم خانم ها و هم آقایان از آن استفاده می کنند ، همانطور که از اسم آن پیداست ، این شلوار برای راحتی بیشتر در خانه است و این راحتی به دلیل دوخت آنهاست در نتیجه شما خانم های خوش سلیقه می توانید با استفاده از هنر و سلیقه خود این شلوار را بدوزید. با ما همراه باشید تا با دو روش خیاطی ساده و در عین حال زیبا و راحت شلوار راحت آشنا شوید.

بیشتر بخوانید: آموزش دوخت کیف تبلت نمدی ساده

آموزش دوخت شلوار راحتی با الگو

  1. مرحله ی نخست: اندازه گیری
  2. دور کمر
  3. دور باسن
  4. قد شلوار
  5. الگوی مورد نظر را بر اساس اندازه ها رسم کنید.

آموزش دوخت شلوار راحتی نخی به روش ساده

پارچه مورد نیاز

برای قد حد وسط ۲ متر عرض آن ۹۰ سانتی متر و طول آن ۱۵۰ سانتی متر

مرحله برش

ابتدا پارچه را تا کرده و چهار قسمت کنید. در طول پارچه ، قد شلوار را مشخص می کنید. در بالای پارچه تقریباً 45 سانتی متر مشخص می کنید (این اندازه مخصوص افراد قد متوسط است).

از قسمت مشخص شده 35 سانتی متر پایین بروید و خط فاق شلوار را به شکل نیم دایره و مایل بکشید.

پهنای دم پای شلوار را تقریبا ۲۵ سانتی متر مشخص کرده و برش می زنید؛ باید پس از برش ۲ تکه داشته باشید که هر کدام مربوط به یک قسمت شلوار می باشد. این اندازه معمولا ۲۵ سانتی متر است، اما متناسب با افراد کمی تغییر می کند.

دوخت شلوار:

نخست دو قطعه را از قسمت فاق به یکدیگر بدوزید، سپس شکاف دو قطعه ( دو پا) را به یکدیگر بدوزید, در نهایت هم کمر را کش دوزی می کنید.همچنین می توانید از روش دیگری برای این کار استفاده کنید؛ نخست شکاف بین دو پا را دوخته و سپس فاق ها را بدوزید، در نهایت هم که کش دوزی کمر می باشد.

بیشتر بخوانید: آموزش دوخت جامدادی پارچه ای ساده

آموزش دوخت شلوار راحتی نخی به روش ساده

روش دوم

  • وسایل مورد نیاز
  • برابر با قد شلوار پارچه عرض ۱۵۰
  • نخ مناسب با رنگ شلوار
  • برابر با اندازه دور کمر – ۵

مرحله برش

نخست ترکی های پارچه را بر روی یکیدگر قرار داده و پارچه را از وسط تا می کنید، سپس یک تای دیگر می زنید تا چهار لا شود.

یکی از شلوارهای خود را که در حال حاضر می پوشید را می توانید به عنوان الگو مورد استفاده قرار دهید، به این صورت که بر روی پارچه چهار لا شده قرار می دهید و با در نظر گرفتن جای دوخت( ۲ سانتی متر) بخش بالایی شلوار را برش می زنید.

سپس کناره های شلوار را با استفاده از قیچی از یکدیگر بریده و ۲ پاچه ی آن را از یکدیگر جدا می کنید.

دوخت شلوار راحتی

بیشتر بخوانید: طرز دوخت توربان مجلسی

دوخت شلوار راحتی

حالا شکاف کناره های شلوار را با دوخت گشاد و گشاد بدوزید. و سپس با چرخ خیاطی محکم بدوزید.

شکاف زیر فاق را تا انتها بدوزید.

اکنون زمان دوخت فاق شلوار است. شلوار را به سمت راست و از سمت چپ شلوار می چرخانیم ، شکاف فاق را روی خیاطی می گذاریم و آن را با چرخ خیاطی می دوزیم.

برای دوختن کمر شلوار ، آن را 1 تا 4/3 سانتی متر از پارچه کمر شلوار را به داخل تا کرده و بدوزید. به جز چند سانتی متر آخر دور آن را نخوزید. این درز نقطه عبور شلوار است. پس از عبور از حافظه نهان ، محل مورد نظر را بدوزید و آن را محکم کنید.

در مرحله آخر ، پایین شلوار راحت را به داخل تا کرده و با چرخ خیاطی بدوزید.

به این ترتیب می توانید شلوار راحتی مختلفی را برای استفاده شخصی و همچنین مردان و کودکان دلبندتان بدوزید ، فقط الگوی شما تغییر می کند. به این ترتیب باید الگوی شلوار آنها باشد.

دوخت شلوار راحتی

ویدیو آموزشی دوخت شلوار ساده

سخن آخر:

در این مطلب آموزش دوخت شلوار راحتی را با بیانی ساده و جالب شرح داده ایم، شما خانم های هنرمند و خوش سلیقه ای که می خواهید خودتان در منزل با کمترین هزینه و به شکل دلخواه شلوار تهیه کنید؛ به همین سادگی صاحب آن خواهید شد. همچنین برای آشنایی بیشتر با مطالب دوخت و بافت  بر روی آن کلیک کنید.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *