طرز تهیه سوپ شلغم برای فصل زمستان
طرز تهیه سوپ شلغم برای فصل زمستان : ما می دانیم که پیش غذاها غذاهای سبک و اشتها آوری هستند که همیشه لذت بخش و دوست داشتنی هستند و انواع مختلفی از آنها وجود دارد. از پیش غذاهای گیاهی گرفته تا پیش غذاهای گوشتی.
سوپ ها یکی از ساده ترین و محبوب ترین انواع پیش غذا هستند که اساساً با مواد ساده و غنی تهیه می شوند و برای بسیاری از آنها بهترین پیش غذا محسوب می شوند. انواع مختلفی از سوپ وجود دارد مانند سوپ ورمیشل ، سوپ جو ، سوپ شیر ، سوپ کدو ، سوپ پیاز ، سوپ تره فرنگی و سوپ شلغم که حتماً بیشتر آنها را امتحان کرده اید.
فهرست مطالب این صفحه
مواد لازم برای سوپ شلغم
شلغم متوسط 5 عدد
سیب زمینی بزرگ 1 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
برگ آویشن 1 قاشق چایخوری
آب مرغ 1 پیمانه
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
کره 25 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
اگر شما یکی از دوستداران سوپ هستید می دانید که برای تهیه سوپ نیازی به محدود شدن به مواد خاصی ندارید و در کوتاه ترین زمان و با کمترین و ساده ترین مواد می توانید یک سوپ خوشمزه درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
سوپ شلغم یک سوپ زمستانی است زیرا شلغم یک سبزی زمستانی است و می توان گفت مناسب ترین سوپ در فصل سرما است زیرا شلغم به دلیل خواص بی شمار می تواند از سرماخوردگی از جمله کویید 19 که یک بیماری شایع است مفید است. و حتی سرماخوردگی درمان شود.
حالا می خواهیم این سوپ خوشمزه را به شما آموزش دهیم تا بتوانید در فصول سرد سال به راحتی آن را تهیه کنید و در وعده های غذایی مختلف سرو شود و اگر سرماخوردگی بدی ندارید می توانید بیماری خود را از طریق طبیعی بهبود دهید. بنابراین با ما تا آخر این مقاله همراه باشبد تا طرز تهیه سوپ شلغم را بیاموزید.
طرز تهیه سوپ شلغم
مرحله اول:
پیاز، شلغم، سیب زمینی را به شکل و اندازه دلخواه خرد کنید.
مرحله دوم:
پیاز را درظرف مناسب بریزید و همراه روغن و کره تفت دهید تا کمی سرخ و سبک شود.
مرحله سوم:
شلغم و سیب زمینی و برگ آویشن را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. البته، در صورتی که سوپ شلغم برای سرماخوردگی تهیه میشود بهتر است از مرحله تفت دادن به کلی صرفه نظر کنید و از ابتدا سبزیجات را با آب بپزید.
مرحله چهارم:
پس از تفت دادن شلغم و سیب زمینی آب را به آن اضافه کنید تا سبزیجات به خوبی بپزد و آب سوپ شلغم تا حدودی کشیده شود.
مخلوط کردن سوپ شلغم (اختیاری):
اگر سوپ شلغم نرم می خواهید ، در این مرحله سبزیجات پخته شده را با همزن برقی یا چرخ گوشت مخلوط کنید.
مرحله 5:
آب مرغ ، نمک و فلفل را به سبزیجات مخلوط شده اضافه کنید و مواد سوپ را دوباره در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بجوشانید.
در آخر سوپ شلغم را از روی حرارت بردارید و آب لیمو را اضافه کنید سپس آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با سیر خرد شده یا هر سبزی دیگری که دوست دارید تزئین کنید
.
نکات کلیدی تهیه سوپ شلغم
-برای تهیه این سوپ مخصوص زمستان از هر سبزی دیگری مانند هویج، تره فرنگی، کلم، کرفس و … می توان استفاده کرد.
-اگر دوست دارید می توانید پس از میکس کردن سبزیجات مقداری خامه و شیر به مواد سوپ اضافه کنید تا سوپ شلغم خامه ای داشته باشید.
-استفاده از آب مرکباتی مثل آب نارنج، آب پرتقال هم طعم خوبی به سوپ می دهد.
-اگر سوپ مخصوص سرماخوردگی تهیه می کنید می توانید این سوپ را به صورت آب پز تهیه کنید، یعنی پیاز و سبزیجات را تفت ندهید.
-اگر مایلید سوپ گیاهی داشته باشید به جای آب مرغ از آب سبزیجان استفاده کنید.
-برای دادن طعم بیشتر به سوپ میتوانید از عصاره فشرده مرغ یا سبزیجات هم استفاده کنید. اما در این صورت نمک را حذف کنید.
-در این سوپ می توان از گوشت هم استفاده کرد.
-میکس کردن سبزیجات اختیاری است. اگر دوست دارید تکه های شلغم در آش دیده شود میتوانید آن را میکس نکنید.
سخن آخر»
امیدواریم این مقاله مورد پسند شما قرار گرفته باشد همانطور که میدانید شلغم خاصیت فوق العاده ای در سرما خوردگی و بیماری های ویروسی دارد سعی کنید در زمستان بیشتر از این گیاه سرشار از ویتامین استفاده کنید شما همچنین میتوانید با کلیک برروی طرز تهیه سوپ جو همراه با گوشت این مقاله را هم بخوانید.