طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه با برنج

طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه با برنج

طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه با برنج : ران مرغ پر از برنج یک غذای کامل ، خوشمزه و سالم است که با کمی حوصله بسیار جذاب به نظر می رسد. این غذا هم برای سرو در مهمانی ها مناسب است و هم آنقدر ساده است که می توانید آن را برای یک شب جمعه خوب و دلپذیر در کنار خانواده آماده کنید.پس با کاردستون در بخش آشپزی با طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه با برنج همراه باشید.

طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه با برنج

مواد لازم برای طرز مرغ پر شده از برنج

✅برنج خام 1 پیمانه

✅آب 1 و 3/4 پیمانه

✅نمک و فلفل به مقدار کافی

✅روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری + کمی بیشتر

✅کره 2 قاشق غذاخوری

✅هویج رنده شده 2 عدد

✅پیاز 1 عدد

✅پنیر چدار رنده شده 100 گرم

✅ران مرغ بدون استخوان 6-8 عدد

✅گل کلم 1 دسته

این مرغ پر شده با برنج یکی از آن غذاهایی است که اگر باقی مانده باشد ، به همان اندازه خوشمزه است. بنابراین می توانید مرغ باقیمانده را در یخچال بگذارید و یک روز دیگر آن را گرم بخورید.

ما ایرانی ها اغلب مرغ را با برنج می خوریم و مرغ پر شده با برنج این امکان را فراهم می کند که هم غذاهای جدید و متنوع را امتحان کرده و هم مرغ و برنج را با هم میل کنیم. بنابراین در تهیه این غذا شک نکنید و دست به کار شوید.

طرز تهیه: ابتدا برنج را بپزید و آماده کنید 1 و 3/4 فنجان آب را در یک قابلمه متوسط ​​بریزید و روی شعله بجوشانید سپس نصف قاشق چایخوری نمک و 1 فنجان برنج شسته شده را اضافه کنید.

طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه با برنج

حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. بگذارید حدود 15 دقیقه روی همان شعله بماند تا آب برنج را جذب کند سپس قابلمه را از روی گاز بردارید و درب بسته را کنار بگذارید.

در حین پخت برنج ،یک تابه بزرگ را روی شعله بگذارید تا داغ شود. 2 قاشق غذاخوری کره و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در آن بریزید. سپس هویج رنده شده و پیاز خرد شده را به همراه نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. حدود 10 دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه با برنج

پنیر رنده شده را با برنج داغ مخلوط کنید. سپس هویج و پیاز سرخ شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. این مواد را کنار بگذارید تا مرغ آماده شود.

 مرغ شکم پر

پوست ران مرغ بدون استخوان را جدا کنید. ران‌ها را بین دو لایه پلاستیکی روی تخته گوشت قرار دهید و با بیفتک‌زن یا گوشت‌کوب بکوبید تا تا جای ممکن نازک شوند اما پاره نشوند.

مرغ شکم پر

لایه پلاستیکی روی جوجه ها را بردارید. از هر دو طرف کمی نمک و فلفل بپاشید. روی هر کدام یک توپ مخلوط برنج قرار دهید. مرغ را دور برنج بپیچید و هر کدام را با دو خلال دندان محکم کنید. نیازی به پوشش کامل برنج نیست.

مرغ شکم پر

گل کلم را خرد کرده و روی سینی فر بگذارید. روغن زیتون ، نمک و فلفل روی آن بریزید و آنها را زیر و رو کنید سپس گل کلم را دور سینی بگذارید و وسط آن را برای مرغ خالی کنید. ران مرغ را در وسط سینی قرار دهید.

مرغ شکم پر

کمی روغن زیتون روی آنها بریزید و به مدت 45 دقیقه در وسط فر با دمای 175 درجه سانتی گراد بپزید.

نکته: برای تهیه سریعتر مرغ پر شده با برنج می توانید تمام مراحل را قبل از پخت در فر انجام دهید  سپس هر مرغ را در یک کیسه پلاستیکی جداگانه بپیچید و در فریزر نگهداری کنید اگر مرغ را منجمد در فر قرار دادید ، زمان پخت را کمی افزایش دهید.

سخن آخر»

امیدواریم این مقاله مورد پسند شما عزیران قرار گرفته باشد همانطور که دیدید تهیه این غذا کار سختی نیست و با کمی حوصله و تمرین میتوانید یک مرغ شکم پر خوشمزه همراه با هویج رنده شده بپزید

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *