طرز تهیه پیتزا ترکی | لاهماجون استانبول

طرز تهیه پیتزا ترکی | لاهماجون استانبول

طرز تهیه پیتزا ترکی | لاهماجون استانبول : پیتزا ترکی یا لاهماجون ترکی، یک غذای ترکی بسیار خوشمزه و لذیذ که شباهت هایی به پیده ترکی، یکی دیگر از غذاهای محبوب ترکیه دارد. اگر پیتزای ترکی خورده اید حتما می دانید که با خمیر نازکی تهیه می شود، مخلوط سبزیجات (نوعی سالاد) روی پیتزا می ریزند و رول می کنند.

البته می توان آن را به روش دیگری نیز تهیه کرد و پس از پخت پیتزا، یک عدد تخم مرغ روی آن شکسته . و زمان بیشتری برای پختن و سفت شدن تخم مرغ ها صرف شد. در برخی از رستوران های ترکیه، پیتزای ترکی با تخم مرغ نیز سرو می شود.

طرز تهیه پیتزا ترکی | لاهماجون استانبول

لاهماجون استانبول

مواد تشکیل دهنده پیتزا ترکی معمولا از گوشت گوسفند یا گاو تهیه می شود. اما دوستان گیاهخوار می توانند گوشت را از مواد حذف کنند. کاردستون در این دستور طرز تهیه خمیر پیتزا ترکی را نیز به شما آموزش می دهد.

اما برای پایه این خمیر پیتزا می توانید از هر نوع خمیر یا نان به سلیقه خود استفاده کنید. در این دستور با ما همراه باشید تا طرز تهیه پیتزا ترکی را به صورت مرحله به مرحله ببینید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا ترکی

خمیر پیتزا

آرد نان سفید 1 کیلوگرم

نمک 1 قاشق چایخوری

شکر 1 قاشق غذاخوری

پودر مخمر 14 گرم

روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری

آب(گرم) 600-700 میلی لیتر

مواد پیتزا

گوشت تازه گوسفندی(چرخکرده) 500 گرم

فلفل دلمه ای قرمز(خرد شده) ½

فلفل دلمه ای سبز(خرد شده) ½

پیاز بزرگ(خرد شده) ½

گوجه فرنگی کوچک(خرد شده) 4 عدد

جعفری تازه ریز خرد شده(ریز) 3 قاشق غذاخوری

ساقه کرفس تازه خرد شده(ریز) 3 قاشق غذاخوری

پودر چیلی 1 قاشق چایخوری

نمک ½ قاشق چایخوری

فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم

دارچین 1 قاشق چایخوری

سالاد روی پیتزا (تمام مواد ریز خرد شوند)

خیار ¼

تربچه 10 عدد

گوجه فرنگی 5 عدد

پیازچه 2 عدد

جعفری تازه 1 پیمانه

آبلیموی تازه 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه پیتزا ترکی | لاهماجون استانبول

طرز تهیه پیتزا ترکی

مرحله اول:

ابتدا تمام مواد خشک را در ظرف مناسبی مخلوط کنید تا خمیر پیتزا آماده شود. سپس روغن زیتون را در مواد بریزید. آنها را با دست یا چنگال ترکیب کنید. حالا به تدریج آب را به مواد خشک و روغن اضافه کنید. همزمان هم بزنید تا مواد خمیری شود.

این مقاله را هم بخوانید» طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی به روش ساده

(همه آب را یکجا استفاده نکنید چون ممکن است به آب کم و بیش نیاز داشته باشید) حالا روی سطح صافی آرد بپاشید و خمیر را بگذارید و به مدت 10 دقیقه با دست خوب ورز دهید تا خمیر نرم شود. پیدا کردن در نهایت خمیر را در ظرفی ریخته و روی آن را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند و خوب پف کند.

طرز تهیه پیتزا ترکی | لاهماجون استانبول

طرز تهیه پیتزا ترکی | لاهماجون استانبول

 

طرز تهیه خمیر پیتزا فوری و خونگی

بیشتر بخوانید: آموزش طرز تهیه نان سیمیت اصل ترکیه

مرحله دوم:

در حالی که خمیر در حال استراحت است مواد پیتزا را آماده کنید. در یک کاسه گوشت چرخ کرده تمام مواد خرد شده و ادویه ها را با هم مخلوط کنید. سپس با دست ورز دهید تا مواد خوب مخلوط شوند.

بیشتر بخوانید» سه روش برای طرز تهیه اسپرینگ رول بسیار خوشمزه

مرحله سوم:

پس از 1 ساعت و آماده شدن خمیر روی سطح صافی آرد پاشیده و خمیر را روی آن قرار دهید. توجه داشته باشید (مواد مورد استفاده برای خمیر 4 پیتزا به شما می دهد.

در حالی که مواد داخل پیتزا برای 2 عدد پیتزا مناسب است، سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده، نصف اضافی را در کیسه ای بریزید و برای استفاده بعدی فریز کنید. (نصف این خمیر برای 4 نفر کافی است) البته می توانید مقدار مواد پیتزا را دوبرابر کنید و 4 عدد پیتزا برای 8 نفر تهیه کنید.

مرحله 4:

نصف خمیری که می خواهید برای پیتزا استفاده کنید به دو قسمت تقسیم کنید. حالا هر گلوله خمیر را روی سطح صاف پهن کنید و با وردنه به قطر 2 میلی متر صاف کنید.

سطح خمیر را با برس روغن زیتون بزنید. پس از روغن مالی، خمیر را به مدت 15 دقیقه استراحت دهید. در همین حین فر را روی حالت پیش گرم با دمای 210 درجه سانتی گراد روشن کنید.

مرحله 5:

حالا کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر پیتزا ترکی را به آن منتقل کنید مواد پیتزا را روی سطح خمیر بریزید تا کاملا روی خمیر را بپوشاند.

در نهایت سینی را در فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزد. می توانید در اواخر پخت و برای 2 الی 5 دقیقه، حالت گریل فر را روشن کنید تا روی پیتزا خوب طلایی و خوش رنگ شود.

مرحله 6:

در حالی که پیتزا در فر در حال پختن است، سالاد را آماده کنید. همه مواد را در یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید وقتی پیتزا آماده شد آن را در ظرف مناسب سرو کنید و سالاد را روی پیتزا بریزید. پیتزای ترکی شما آماده است. پیتزای ترکی را حلقه حلقه کنید و با سس دلخواهتان نوش جان کنید.

نکات کلیدی در تهیه پیتزا ترکی:

– همانطور که گفته شد طرز تهیه پیتزا ترکی با گوشت گوسفند یا گوساله است. اما می توانید گوشت را از مواد جدا کنید و برای خود پیتزای ترکی با سبزیجات تهیه کنید.

– در صورت تمایل می توانید یک تخم مرغ روی پیتزا بشکنید و چند دقیقه دیگر در فر بگذارید تا تخم مرغ سفت شود.

– طرز پخت پیتزای ترکی بدون پنیر. اما می توانید هر نوع پنیر را بنا به ذائقه خود به پیتزا اضافه کنید.

– مواد سالاد پیتزا ترکی را نیز می توانید با هر نوع سبزی به ذائقه خود تهیه کنید.

 

ویدیو لاهماجون پیتزای ترکیه ای

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *