آموزش طرز تهیه کاپ کیک جذاب برای ولنتاین

آموزش طرز تهیه کاپ کیک جذاب برای ولنتاین

آموزش طرز تهیه کاپ کیک جذاب برای ولنتاین : کاپ کیک ولنتاین یک ایده زیبا و جالب برای روز ولنتاین است تهیه این کاپ کیک را می توان یک کار سرگرم کننده و جالب دانست. در داخل این کاپ کیک از بکینگ پودر استفاده نمی شود زیرا پف بیش از حد روی کیک باعث به هم خوردن طرح روی کاپ کیک می شود.

برای تهیه این کاپ کیک باید دقت و حوصله زیادی به خرج دهید زیرا نکات و نگرانی های خاص خود را دارد که نتیجه را مطمئن می کند علاوه بر طرح قلب برای ولنتاین، می توانید طرح های متنوع دیگری مانند طرح های ببری یا گورخری یا گلدار روی کاپ کیک بسازید که بستگی به سلیقه و انتخاب شما دارد. با ما در کاردستون همراه باشید.

مواد لازم برای کاپ کیک ولنتاین:

تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفید قنادی ۸۵ گرم
روغن مایع ۳۵ گرم
شیر ۳۰ گرم
شکر اول (برای ترکیب با زرده ها) ۲۰ گرم
شکر دوم (برای ترکیب با سفیده ها) ۵۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
نشاسته ذرت  ۱ قاشق سوپ خوری

آموزش طرز تهیه کاپ کیک جذاب برای ولنتاین

مواد لازم کاپ کیک ولنتاینی

برای تهیه کاپ کیک ها باید تمام مواد اولیه به دمای محیط رسیده باشن.

1- برای شروع زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده، زرده ها ابتدا شکر و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود روغن مایع را اضافه کنید.

آموزش طرز تهیه کاپ کیک جذاب برای ولنتاین

2- شیر را به مخلوط زرده اضافه کنید و با همزن دستی دو دقیقه هم بزنید.

آموزش طرز تهیه کاپ کیک جذاب برای ولنتاین

3- آرد را روی مواد الک کنید.

آموزش طرز تهیه کاپ کیک جذاب برای ولنتاین

4- و با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شود سفیده ها را در ظرفی بریزید و با دور تند همزن شروع به هم زدن کنید و 50 گرم شکر دوم را کم کم به سفیده ها اضافه کنید.

طرز تهیه کاپ کیک مرحله به مرحله

5- و به زدن سفیده ها ادامه می دهیم تا کاملا فرم بگیرد و وقتی ظرف را برگردانیدیم از ظرف بیرون نریزد.

سپس یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را روی سفیده ها الک کرده و با دور تند همزن هم بزنید تا مخلوط شوند سفیده های شکل گرفته را در سه مرحله به زرده ها اضافه کنید.

طرز تهیه کاپ کیک مرحله به مرحله

6- و به آرومی با لیسک فولد کنید تا مواد در نهایت یکدست بشن و پف سفیده هم نخوابه. دو تا کاسه کوچیک رو آماده کنید و داخل هر کدوم دو قاشق از مایه کاپ کیک بریزید. به یک قسمت رنگ قرمز اضافه و مخلوط کنید.

طرز تهیه کاپ کیک مرحله به مرحله

7- یک قاشق چایخوری آرد اضافه کنید و هم بزنید تا غلظت مایه قرمز کمی بیشتر شود مایه نباید خیلی شل یا خیلی سفت باشد.

برای رنگ کردن مایه کاپ کیک از رنگ پودری یا رنگ ‌ژله‌ای استفاده کنید رنگ مایع مناسب این کار نیست و غلظت مواد رو کم‌ میکنه.

داخل قسمت دوم مایه کاپ کیک یک قاشق چایخوری پودر کاکائو الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و مقداری رنگ مشکی برای تیره شدن رنگ مایه کیک استفاده کنید (استفاده از رنگ مشکی اختیاریه و در صورت دلخواه میتونید فقط از کاکائو استفاده کنید)

مواد رنگی را داخل قیف بریزید و کنار بگذارید.

 کاپ کیک

8- کپسول ها را داخل قالب بریزید و مایه کیک را داخل کپسول ها بریزید و کمی جای پف کیک بگذارید چون این کیک پف زیادی ندارد (حدود دو سوم کپسول ها را پر کنید)

سر قیف ها را خیلی نازک برش بزنید و با کمک قیف یک مایه قرمز قلبی شکل روی کاپ کیک ها بکشید.

 کاپ کیک

طرح قلب روی کاپ کیک ولنتاین

با مایه مشکی چند نقطه مشکی ما بین قلب ها ایجاد کنید. طرح هایی که ایجاد میکنید دلخواه هستند و میتونید بسته به سلیقه طرح‌های دلخواه خودتون رو ایجاد کنید

قالب رو توی سینی فر قرار بدین و داخل سینی فر به ارتفاع نیم سانت آب جوش بریزید تا کل سطح سینی رو پر کنه.

سینی فر رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای صد و هفتاد درجه سانتی گراد به مدت حدودی بیست الی بیست و پنج دقیقه قرار بدین زمان در فر های مختلف متفاوته در آخر با یک خلال دندان از قسمت مرکزی یکی از کاپ کیک‌ها تست کنید اگه خلال دندان تمیز بیرون اومد حرارت رو خاموش کنید.

اما کاپ کیک ها را از فر خارج نکنید و در فر را ببندید و اجازه دهید به مرور زمان کاپ کیک ها در فر خنک شوند زیرا درآوردن کاپ کیک ها از فر باعث ترک شدن کیک ها می شود.

 کاپ کیک

پف این کاپ کیک ها مدت کوتاهی بعد از پخت کاهش می یابد و چون در داخل کاپ کیک ها از بکینگ پودر استفاده نمی شود بافت متراکم تری نسبت به کاپ کیک های معمولی دارد اما پخت این کاپ کیک ها تنوع و ایده ای بسیار جالب و سرگرم کننده است.

نکات کاپ کیک ولنتاین:

با ریختن آب جوش داخل سینی فر بافت کاپ کیک ها کمی خیس می شود این کاپ کیک ها را بدون قرار دادن در سینی آب نیز می توانید بپزید اما دمای فرتون باید کاملاً تنظیم شود و دمای ماهیتابه زیاد بالا نرود کاپ کیک ها ترک می خورند و طرح زیبای روی آن خراب شده است.

می توانید این کاپ کیک های با طعم نسکافه ای را نیز تهیه کنید برای این کار کمی پودر نسکافه فوری به زرده ها اضافه کنید و مخلوط کنید.
به جای استفاده از رنگ های مجاز خوراکی، می توانید از رنگ های طبیعی نیز استفاده کنید. می توانید پودر کاکائو را به قسمتی اضافه کنید و با آن کاپ کیک را طراحی کنید.

اگر طرح ها را پر و شلوغ روی کاپ کیک ها بکشید تن های رنگی کافی است اما اگر طرح های کمتری بکشید مواد طرح شما اضافه می شود.

فرم گرفتن سفیده تخم مرغ یکی از بخش های مهم درست کردن این کاپ کیک هست برای اینکه سفیده به خوبی فرم بگیره باید کاملا خالص و بدون چربی باشه از اونجایی که زرده تخم مرغ نوعی چربیه باید موقع جدا کردن سفیده و زرده خیلی مراقب باشیم.

تیغه های همزن باید کاملا تمیز و خشک و عاری از هرگونه چربی باشد.

جنس ظرفی که برای فرم دادن سفیده استفاده میکنیم بسیار مهمه ظرف‌های پلاستیکی چربی رو به خودشون جذب میکنن و خیلی وقت ها این چربی داخل منافذ ظرف میمونه و با شستن از بین نمیره و مانع از فرم گرفتن سفیده میشه بهتره از ظرف شیشه‌ای یا فلزی برای فرم دادن سفیده استفاده بشه.

همچنین بهتره ظرف مورد نظر و پره های همزن رو قبل از استفاده به خوبی با صابون شستشو بدیم تا کاملا تمیز باشن و اجازه بدیم کاملا خشک بشن و رطوبت نداشته باشن و بعد مورد استفاده قرار بدیم.

هنگام هم زدن سفیده تخم مرغ همزن را در یک جهت مثلاً در جهت عقربه های ساعت حرکت دهید، زیرا تغییر مداوم جهت هم زدن باعث می شود سفیده خوب فرم نگیرد.

 

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *