آموزش طرز تهیه بستنی وانیلی به سه روش
آموزش طرز تهیه بستنی وانیلی به سه روش : این یکی از محبوب ترین طعم های بستنی است و اساس بسیاری از نوشیدنی ها و دسرها را تشکیل می دهد. در نتیجه با تهیه بستنی وانیلی علاوه بر دسرهایی مانند کیک بستنی می توانید به راحتی نوشیدنی های خنک مانند بستنی هویج را با میلک شیک وانیلی درست کنید.
در این مطلب طرز تهیه بستنی وانیلی خونگی را به شما آموزش می دهیم تا بسته به ذائقه خود یکی از آن ها را انتخاب کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
فهرست مطالب این صفحه
روش اول: بستنی وانیلی با شیر عسلی
1- خامه را در ظرف فلزی یا استیل خنک بریزید و با همزن برقی بزنید تا کاملا فرم بگیرد و سفت شود. آنقدر که اگر آن را برگردانید خامه نریزد.
2- بعد از اینکه خامه کاملا فرم گرفت، شیر عسلی را به آن اضافه کنید. سپس پودر وانیل و عصاره آن را داخل کاسه بریزید و دوباره با همزن برقی همه مواد را بزنید تا کاملا یکدست شوند.
3- مخلوط را در ظرف مستطیلی بریزید و با لیسک صاف کنید. سپس روی ظرف را سلفون بپوشانید و درب ظرف را بگذارید و در فریزر بگذارید تا کاملا یخ بزند و سفت شود.
روش دوم: بستنی وانیلی با ثعلب و لیمو ترش
✅ شیر پر چرب ۲ لیتر✅
✅ شکر ۱ پیمانه
✅ وانیل ۱ قاشق چایخوری
✅ ثعلب ۱ قاشق مرباخوری
✅ رنده پوست لیمو ترش ۲ عدد
✅ آب لیمو ترش ۲ عدد
1- ابتدا ۱ قاشق از شکر را به همراه ثعلب و وانیل به ۲ قاشق غذاخوری از شیر اضافه کنید. آن ها را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
2- بقیه شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی مواد شروع به گرم شدن کردند، بقیه شکر را اضافه کرده و با بقیه مواد مخلوط کنید.
3- پس از شروع به جوش آمدن مواد، مخلوط آویشن را داخل شیر بریزید و دوباره هم بزنید. مخلوط را حدود یک ساعت بپزید تا شیر کمی غلیظ شود و زرد شود.
4- مواد را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا گرم شوند سپس بستنی را در ظرفی ریخته و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید سپس آن را از فریزر خارج کرده و آبلیمو و رنده پوست لیمو را به آن اضافه کرده و با همزن برقی همه مواد را مخلوط کرده و دوباره در فریزر قرار دهید.
یک ساعت بعد دوباره مواد را بردارید و دوباره با همزن برقی به مدت 3-4 دقیقه هم بزنید. این کار را در پنج مرحله به فاصله یک یا دو ساعت انجام دهید.همچنین برای آموزش طرز تهیه فالوده شیرازی را به صورت مرحله به مرحله این مقاله را هم بخوانید.
5- بستنی وانیلی با طعم لیمو آماده است. نوش جان.
روش 3: بستنی وانیلی با زرده تخم مرغ
شیر 1 پیمانه (250 میلی لیتر)
زرده تخم مرغ 5 عدد
شکر ۳/۴ پیمانه (150 گرم)
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
خامه 400 میلی لیتر
وانیل مایع 1 قاشق چایخوری
1- شیر و شکر و نمک را داخل قابله بریزید و روی حرارت قرار دهید. مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. بعد از اینکه مخلوط به جوش آمد از روی حرارت بردارید تا خنک شود. سپس وانیل را اضافه کنید.
2- مواد را داخل فریزر بریزید و درب آن را ببندید و یک ساعت استراحت دهید و عطر وانیل را به کل مواد منتقل کنید.
3- شیر را دوباره روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
4- یخ را در یک کاسه بزرگ بریزید. یک کاسه کوچکتر روی آن قرار دهید. خامه را داخل آن بریزید و با همزن خوب بزنید تا سفت و یکدست شود.
5- زرده ها را داخل کاسه بریزید و با همزن دستی کمی بزنید. مقداری شیر داغ به آنها اضافه کنید و دوباره هم بزنید. به این ترتیب به زرده ها مشکوک شده اید. حالا تمام زرده ها را در ظرف شیر ریخته و مدام با حرارت ملایم هم بزنید.
6- کاسترد آماده شده را از صافی رد کنید و در ظرف خامه فرم گرفته بریزید. مخلوط را کم کم اضافه کنید و همزمان مرتب هم بزنید تا یکدست شود.
7- مخلوط را در ظرف درب دار بریزید و چند ساعت در فریزر قرار دهید.
روش 4: بستنی وانیلی برای گیاهخواران
شیر سویا یا شیر نارگیل 3 پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
عصاره ی وانیل 2 قاشق غذا خوری
پودر آگار یا پودر ثعلب 1 قاشق مرباخوری
نمک ۱/۴ قاشق مرباخوری
روغن نارگیل 2 قاشق مرباخوری
1. شیر سویا (یا هر شیر گیاهی دیگر)، روغن نارگیل، شکر، نمک، ثعلب و عصاره ی وانیل را با هم ترکیب کرده و همه ی مواد را در قابلمه ای بریزید. زیر قابلمه را روشن کنید و روی حرارت ملایم چند بار مواد را با همزن دستی به هم بزنید. بعد از اینکه مخلوط شروع به جوشیدن کرد، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود.
2. وقتی مواد خنک شدند، آن ها را در یک ظرف مستطیلی بریزید و 1 تا 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سفت شوند، سپس آن ها را از فریزر خارج کنید و مجددا با همزن مخلوط کنید و برای 30 تا 40 دقیقه در ماشین بستنی سازی بریزید تا یخ بزند و آماده شود. (اگر دستگاه بستنی ساز ندارید می توانید
بستنی را در فریزر بگذارید و هر 30 دقیقه یک بار از فریزر خارج کنید و با همزن هم بزنید، حداقل 5 بار این کار را تکرار کنید.)
3- بستنی وانیلی شما آماده است، آن را در ظرفی بریزید و میل کنید.
نکات کلیدی طرز تهیه بستنی وانیلی
– در هر روشی مهم ترین نکته در طرز تهیه بستنی وانیلی هم زدن به موقع آن است. بهتر است هر 1 ساعت آن را از فریزر خارج کنید. این کار را پنج بار انجام دهید و هر بار 3-4 دقیقه مواد را با همزن برقی مخلوط کنید تا بستنی کشسانی بیشتر و قوام بهتری داشته باشد.
– در تمامی روش ها پس از ریختن مواد بستنی در ظرف، ظرف را چند بار روی سطح سفت بکوبید و سپس در فریزر قرار دهید.