طرز تهیه بمب کاکائویی در خانه
طرز تهیه بمب کاکائویی در خانه : کاکائو یک ماده ی غذایی بسیار خوشمزه با ارزش غذایی خوب است که بخاطر طعم ویژه و خوشمزه اش طرفدار و مخاطبان فراوانی دارد. اگر به آشپزی علاقه دارید و میخواهید یک دسر جذاب با کاکائو بسازید، پیشنهاد ما به شما بمب کاکائو است. با طعمی لذیذ و بسیار خوشمزه . همراه ما در کاردستون باشید.
فهرست مطالب این صفحه
برای تهیه این دسر لذیذ به مواد زیر نیازمندید:
2 فنجان شکلات چیپسی (به علاوه بیشتر در صورت نیاز)
6 قاشق غذاخوری مخلوط کاکائو داغ
6 قاشق غذاخوری مینی مارشمالو خشک یخ زده
آب نبات های خرد شده
تزیینات یا زرق و برق خوراکی
قالب های نیم کره سیلیکونی
قلم موی آشپزی
کاکائو را بن ماری کنید.
در یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو، نیمی از شکلات را اضافه کنید. در فواصل 15 ثانیه ای در مایکروویو حرارت دهید و مرتباً چک کنید و مخلوط کنید.
اگر مایکروویو ندارید، می توانید شکلات را روی اجاق گاز آب کنید. یک قابلمه را تقریباً 1/3 پر از آب کنید. یک کاسه ایمن برای گرما را روی آن قرار دهید، مطمئن شوید که کف کاسه با آب تماس نداشته باشد. شکلات را به کاسه اضافه کنید. آب را به جوش بیاورید و شکلات را مخلوط کنید تا ذوب و یکدست شود.
ریختن کاکائو در قالب.
یک قاشق غذاخوری شکلات ذوب شده را به یکی از حفره ها اضافه کنید.
قالب را یکدست با کاکائو بپوشانید.
با قلم موی تمیز شکلات را در امتداد داخل قالب بکشید. سعی کنید شکلات را در یک لایه یکنواخت مخصوصاً در امتداد لبه ها پخش کنید. (این کار ساخت کره ها را در آینده آسان تر می کند.)
در همه ی قالب ها این کار را تکرار کنید.
قالب را در فریزر قرار دهید.
به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که سفت شود در فریزر قرار دهید. در حالی که قالب اول در حال سرد شدن است، شکلات بیشتری آب کنید و قالب دوم را پر کنید.
با سفت شدن شکلات، ترک یا سوراخ را بررسی کنید. شکلات را دوباره بمالید و در صورت نیاز سرد کنید.
قالب را برگردانید.
وقتی شکلات آماده شد، یک قالب را از فریزر خارج کنید. آن را برگردانید و حفره ها را فشار دهید تا شکلات آزاد شود.
داخل شکلات را پر کنید.
نیمی از کره ها را با مارشمالو یخ زده و کاکائو داغ پر کنید، در هر کدام حدود یک قاشق غذاخوری. شما همچنین می توانید اسپرینکل یا زرق و برق خوراکی را اضافه کنید.
یک نیم کره دیگر بردارید و کره ی شکلاتی را کامل کنید.
یک نیمه خالی را روی یک نیمه پر قرار دهید. شکلات ذوب شده را با قلم مو روی درز بزنید تا ببندد. سعی کنید به سرعت کار کنید و شکلات را تا حد امکان کم کنید.
آن را تزیین کنید.
بمب مهر و موم شده را در قالب قرار دهید تا به صورت عمودی خشک شود. این کار را با کره های باقی مانده تکرار کنید.
اگر مایل بودید، شکلات ذوب شده اضافی را روی بمب ها بپاشید و روی آن را با آب نبات یا نبات خرد شده بپاشید. همچنین میتوانید خردههای کراکر ، کوکیهای خرد شده، براق خوراکی یا شکلات سفید ذوب شده را اضافه کنید. برای یک لمس فوق العاده جشن، آب نبات های رنگارنگ را آب کنید و روی هر کره بپاشید.
برای سفت شدن به یخچال برگردید. برای بهترین نتیجه، آنها را در یخچال نگهداری کنید تا زمانی که آماده استفاده شوند.
سخن پایانی:
همانطور که مشاهده کردید ساخت بمب شکلاتی بسیار ساده است. هنگام سرو آن را با یک لیوان نسکافه یا قهوه ی گرم میل کنید و لذت ببرید. همچنین پیشنهاد می کنیم بخوانید: آموزش طرز تهیه وافل بلژیکی خیلی ساده + ویدیو