طرز تهیه مرغ فاجیتا + تصویر

  • توسط مریم
  • ۳ سال پیش
  • 0
طرز تهیه مرغ فاجیتا + تصویر

طرز تهیه مرغ فاجیتا + تصویر

طرز تهیه مرغ فاجیتا + تصویر :مطمئن نیستید برای شام چی درست کنید؟ این سینه مرغ شکم پر فاجیتا را امتحان کنید. آنها نه تنها یک پیچ و تاب خوشمزه در فاجیتای مرغ استاندارد ارائه می دهند، بلکه درست کردن آنها آسان است. همچنین می‌توانید غذای نهایی را با افزودن سس مورد علاقه‌تان، مانند گواکاموله یا سالسا، سفارشی کنید. آن را با برنج قهوه ای یا کینوآ ترکیب کنید یا به تنهایی از آن لذت ببرید. مهم نیست که چگونه آن را سرو کنید، این دستور العمل مطمئناً مورد توجه قرار خواهد گرفت.

چیزهایی که شما نیاز دارید

3 یا 4 عدد سینه مرغ بزرگ بدون استخوان و بدون پوست
2 عدد فلفل دلمه ای متوسط، دانه گرفته و خلال شده
1/2 پیاز متوسط ​​زرد یا قرمز، خلال شده
2 قاشق غذاخوری چاشنی فاهیتا
آب 1/2 لیموترش به اضافه بیشتر برای تزئین
1 فنجان پنیر چدار یا مخلوط مکزیکی، رنده شده
برنج قهوه ای، گواکامول، سالسا و/یا خامه ترش برای سرو
گشنیز خرد شده برای سرو
روغن برای پخت و پز

طرز تهیه مرغ فاجیتا + تصویر

مرحله 1

فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و ظرف پخت را چرب کنید. در همین حال، در یک تابه بزرگ، 1 قاشق غذاخوری روغن را گرم کنید. فلفل ها و پیازهای خلال شده را اضافه کنید و حدود 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.

طرز تهیه مرغ فاجیتا + تصویر

گام 2

سینه های مرغ را خشک کنید. مرغ را روی تخته برش قرار دهید و سپس از عرض برش دهید، مراقب باشید تا تمام طول آن بریده نشود. شما باید بتوانید سینه مرغ را مانند یک کتاب “باز” ​​کنید. این کار را با باقی مانده سینه مرغ تکرار کنید.

طرز تهیه مرغ فاجیتا + تصویر

مرحله 3

حدود 2 قاشق غذاخوری پنیر را به یک طرف سینه مرغ اضافه کنید. یک مشت فلفل و پیاز خلال شده را اضافه کنید.

طرز تهیه مرغ فاجیتا + تصویر

مرحله 4

سینه مرغ را ببندید و داخل آن را فشار دهید. ادویه فاهیتا را روی مرغ بپاشید و سپس روی مرغ را تکرار کنید. برای سهولت در این مرحله، مقداری ادویه را روی تخته برش بپاشید و مرغ را روی آن بزنید.

این کار را با باقی مانده سینه مرغ تکرار کنید و پنیر باقی مانده را کنار بگذارید.

طرز تهیه مرغ فاجیتا + تصویر

بیشتر بخوانید: چگونه ناچو دیپ درست کنیم؟ طرز تهیه ناچو دیپ

مرحله 5

در یک کاسه، باقیمانده چاشنی فاهیتا، فلفل و پیاز را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.

طرز تهیه مرغ فاجیتا + تصویر

مرحله 6

در ماهیتابه ای که برای پخت فلفل و پیاز استفاده کردید، 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید. سینه های مرغ را حدود 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای رنگ شوند، تفت دهید. با احتیاط برگردانید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید. اگر برخی از فلفل ها یا پیازها بیفتند اشکالی ندارد. به سادگی آنها را در مرحله بعد به ظرف پخت اضافه کنید.

طرز تهیه مرغ فاجیتا + تصویر

مرحله 7

سینه مرغ شکم پر و فلفل و پیاز را به ظرف چرب شده اضافه کنید. باقی مانده پنیر رنده شده را روی آن قرار دهید.

طرز تهیه مرغ فاجیتا + تصویر

مرحله 8

به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود و حباب بزند و دمای داخلی مرغ به 165 درجه فارنهایت برسد بپزید.

روی آن را با آبلیمو بپاشید و در صورت تمایل گشنیز خرد شده را روی آن بمالید. با برنج قهوه ای، سالسا، گواکامول و/یا خامه ترش سرو کنید.

طرز تهیه مرغ فاجیتا + تصویر

سخن آخر: 

امیدواریم از این روش ها استفاده کرده و بتوانید یک مرغ فاجیتای لذیذ و بسیار خوشمزه را امتحان کنید. همچنین پیشنهاد می کنیم بخوانید: طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه با برنج

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *