چگونه ظروف برنجی را تمیز کنیم؟
چگونه ظروف برنجی را تمیز کنیم؟ : طبیعی است که ظرف برنجی بدون پوشش در طول زمان کدر شود. شیرآلات برنجی، کشوها، دستگیرههای در، چراغها و شمعدانها میتوانند در تماس با اکسیژن و روغنهای پوست، لکههای تیره ایجاد کنند. در حالی که کدر شدن معمولاً خورنده نیست، زیبایی برنج را کم رنگ می کند.
بهترین بخش در مورد یادگیری نحوه تمیز کردن برنج این است که احتمالاً قبل از شروع نیازی به خرید از فروشگاه ندارید. مواد معمولی آشپزخانه را می توان با هم ترکیب کرد تا پاک کننده لکه برنجی ساخته شود و پوشش برنجی اطراف خانه شما بازسازی شود. در این پست وبلاگ، نکاتی را در مورد چگونگی بازگرداندن برنج به براق ترین حالت و جلوگیری از تیرگی در آینده به اشتراک می گذاریم.
فهرست مطالب این صفحه
نحوه از بین بردن تیرگی برنج با جوش شیرین و سرکه
برنج را بشویید
مهم است که گرد و غبار و ذرات چربی را از روی اقلام برنجی پاک کنید قبل از اینکه کدر شود. اگر می توان قطعه را زیر آب فرو برد، سینک ظرفشویی را با آب داغ پر کنید و چند قطره صابون ظرفشویی به آن اضافه کنید. قطعه برنجی را با یک اسفنج یا پارچه نرم بشویید. خوب بشویید و با یک پارچه میکروفیبر خشک کنید.
اگر چیزی را نمی توان در آب فرو برد، آن را با اسفنج آغشته به آب گرم و صابون پاک کنید، با پارچه ای آغشته به آب تمیز بشویید و خوب خشک کنید.
خمیر درست کنید
یک فنجان جوش شیرین و یک چهارم فنجان سرکه سفید مقطر را در یک کاسه شیشه ای مخلوط کنید تا خمیری ایجاد شود. برای یک دقیقه می جوشد. هنگامی که متوقف شد، خمیر را با یک مسواک یا پارچه قدیمی روی جسم برنجی بمالید.
استراحت کنید، بشویید و بمالید
اجازه دهید این مخلوط حداقل نیم ساعت اما نه بیشتر از یک ساعت روی ماده برنجی بماند. یک پارچه نرم را مرطوب کنید و به آرامی برنج را مالش دهید تا لکه ها از بین برود، خوب در آب گرم بشویید و با یک پارچه میکروفایبر تمیز و خشک سطح را بشویید. اگر برنج به شدت کدر شده بود، ممکن است لازم باشد این روند را تکرار کنید.
نحوه از بین بردن تیرگی برنج با آب لیمو و جوش شیرین یا نمک
گرد و غبار و گرد و غبار را از بین ببرید
برنج را با آب گرم و صابون بشویید قبل از از بین بردن لکه. همانطور که در بالا توضیح داده شد، می توانید ظرف را به طور کامل در آب فرو ببرید یا از یک اسفنج برای پخش کردن کف روی آن استفاده کنید. حتما آن را کاملا بشویید و با حوله خشک کنید.
مواد خود را آماده کنید
برای از بین بردن لکه های برنجی از لیمو یا آب لیمو استفاده کنید. می توانید یک لیمو را از وسط نصف کنید و لبه های بریده شده را به نمک خوراکی یا جوش شیرین آغشته کنید یا با جوش شیرین و آب لیمو خمیر درست کنید.
برنج را تمیز کنید
قسمت بریده شده لیمو را روی سطح برنج بمالید. همانطور که تمیز می کنید، نمک را مجدداً در صورت نیاز بمالید. وقتی کدر شدن از بین رفت، قطعه را بشویید و خشک کنید.
یک فنجان جوش شیرین و یک چهارم فنجان آب لیمو را با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. خمیر را روی برنج بمالید و بگذارید حداقل 30 دقیقه بماند و سپس به آرامی با یک اسفنج مرطوب آن را بشویید. مورد را بشویید و خشک کنید.
نکاتی برای مدت طولانی تری بدون لکه دار کردن برنج
اقلام برنجی را بیش از حد لازم لمس نکنید. روغن های موجود در دست شما باعث کدر شدن برنج می شود.
قابلمه ها و تابه های برنجی را به محض شستن آنها را خشک کنید تا از لکه بینی و کدر شدن آنها جلوگیری شود.
ظروف برنجی آشپزخانه را در ماشین ظرفشویی قرار ندهید. شویندههای خشن میتوانند به پایان آسیب بزنند.
به طور مرتب قطعات برنجی تزئینی را گردگیری کنید تا از ایجاد کدر شدن جلوگیری شود.