چگونه تمشک را تازه نگه داریم؟
چگونه تمشک را تازه نگه داریم؟ اگر عاشق تمشک هستید و میخواهید تمشکهای خود را به مدت طولانیتری نگهدارید، تمشک را در زمان خود تهیه کنید و با خشک کردن عمر آن را طولانی کنید. در این مطلب با راهنمای نگهداری از تمشک در خانه همراه شما هستیم.
اگر از علاقه مندان به تمشک هستید و می خواهید تمشک خود را برای مدت طولانی تری نگهداری کنید، آن را به موقع تهیه کرده و خشک کنید تا عمر آنها افزایش یابد در این مطلب با راهنمای نگهداری تمشک در خانه همراه شما هستیم.
فهرست مطالب این صفحه
چگونه تمشک را تازه نگه داریم؟
نگهداری تمشک در یخچال
مانند سایر انواع توت ها، تمشک در اوج رسیدگی چیده می شود، به این معنی که ماندگاری کوتاهی دارد برای اطمینان از تازه ماندن تمشک، اولین قدم این است که از سالم بودن تمشک خود مطمئن شوید و اگر تمشک تغییر رنگ داده یا بسته بندی آن حاوی رطوبت است، آن را دور بیندازید و اگر نمی خواهید بلافاصله آن را مصرف کنید. آنها را نشویید، اما با هر بار استفاده اندازه آن را بشویید.
تمشک تازه در شرایط مناسب به مدت دو تا سه روز در یخچال تازه می ماند.
تمشک را در ظرف دربسته نگهداری نکنید و در ظروفی قرار دهید که جریان هوا به تمشک برسد و آن را برای مدت طولانی تری تازه نگه دارد. آنها را در قسمت وسط جلوی یخچال قرار دهید و از قرار دادن آن در پشت یخچال خودداری کنید زیرا هوای آن قسمت نسبت به سایر قسمت های یخچال مرطوب تر است.
بیشتر بخوانید» کاربرد های جذاب پوست انواع میوه
نکته: خیساندن تمشک و توت ها به طور کلی در محلول سرکه سفید قبل از نگهداری می تواند باکتری ها را از بین ببرد و به افزایش عمر مفید آنها کمک کند. نسبت آب به سرکه باید هشت به یک باشد و تمشک ها را یکی دو دقیقه در محلول نگه دارید و سپس در آبکش بریزید و خوب بشویید و خشک کنید.
نگهداری تمشک در فریزر
تمشک منجمد در صورتی که به درستی نگهداری شود شش تا دوازده ماه دوام خواهد آورد. برای منجمد کردن تمشک، مراحل زیر را دنبال کنید:
۱- تمشک ها را با آب سرد بشویید و روی دستمال یا حوله تمیزی قرار دهید تا خشک شوند
۲- یک لایه روی سینی پوشانده شده با کاغذ روغنی بچینید و سینی را یک تا دو ساعت در فریزر نگه دارید تا یخ بزند.
3- سینی را بیرون آورده و توت های یخ زده را در ظرف دربسته یا کیسه فریزر قرار دهید.
خشک کردن تمشک در خشک کن میوه
تمشک مانند شاه توت فقط چند روز سالم می ماند و در یک چشم به هم زدن کپک زده و خراب می شود. اجازه ندهید هیولای کپک به تمشک شما برسد. یکی از روش های نگهداری تمشک، خشک کردن آن در دستگاه میوه خشک کن است که در مراحل زیر انجام می شود:
1- تمشک را چک کنید
مهم است که تمشک هایی را که ظاهر خوبی ندارند حذف کنید
۲- تمشک ها را بشویید
چه تمشک های خود را به طور کامل بشویید یا فقط آنها را خیس کنید، علاوه بر شستن آفت کش ها و سایر مواد آلی، اسپورهای کپک روی میوه شما را از بین می برد.
3- تمشک را خشک کنید
تمشک ها را به آرامی در یک آبکش تکان دهید و روی یک حوله تمیز قرار دهید تا خشک شوند. لازم نیست کاملا خشک شوند، اما تا جایی که می توانید رطوبت را از تمشک بردارید.
4- تمشک ها را در سینی بچینید و با دمای 50 درجه سانتیگراد خشک کنید
اگر تمشک شما بزرگ و آبدار است یا آب و هوای شما مرطوب است، ممکن است بین 18 تا 36 ساعت طول بکشد.
5- تمشک ها را به مدت یک هفته در یک شیشه دربسته قرار دهید و روزی یک یا دو بار تکان دهید.
بعد از این مرحله تمشک خشک شده را تا یک سال در ظرف در بسته نگهداری کنید.
سخن پایانی:
لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در پایان این مقاله با ما در میان بگذارید. شما همچنین میتوانید با کلیک برروی چگونه میوه و سبزیجات تازه را تشخیص بدیم؟ این مقاله را هم بخوانید و نظرات و پیشنهادات خودتون برای ما به اشتراک بگذارید.