نحوه خشک کردن و نگهداری بلوط

نحوه خشک کردن و نگهداری بلوط

نحوه خشک کردن و نگهداری بلوط : آیا برای پاییز آماده اید؟ یاد بگیرید که چگونه بلوط ها را برای کاردستی های پاییزی خود خشک کنید! از کرم ها جلوگیری کنید و نحوه نگهداری از بلوط ها را برای دکور بیاموزید.

نحوه خشک کردن و نگهداری بلوط

وقتی پاییز فرا می رسد من آماده هستم که به بیرون بروم و شروع به برداشت مواد طبیعی برای کاردستی های دستی کنم. یکی از چیزهای مورد علاقه من برای پیدا کردن آن بلوط های بزرگ است که از درختان بلوط با شکوه می آیند. در واقع یک سال آنها را رنگ کردم (در مقاله من چگونه می توان بلوط را برای پاییز رنگ کرد )

اما چیزی که من متوجه نشدم این است که شما باید آنها را خشک کنید وگرنه حیواناتی وجود خواهند داشت یعنی لاروهای سرخرطومی که از آنها می خزند. من قصد دارم به شما نشان دهم.

چیزی که نمی‌دانستم دلیل اینکه بلوط‌هایی که روی زمین جمع می‌کنید کرم‌هایی هستند این است که سنجاب‌ها آنها را پشت سر می‌گذارند.

سنجاب‌ها باهوش هستند و می‌توانند از پیچیده‌ترین غذای پرندگان چگونه غذا بخورند بنابراین آنها آجیل های کرم های بد را پشت سر می گذارند.

نحوه نگهداری از بلوط

بلوط
فر
ورق نسوز
کاسه آب یا آبکش
صابون ملایم (مانند صابون ظرفشویی)
آنها را بشویید

بعد از برداشت بلوط‌ها آن‌ها را در یک کاسه آب قرار دهید تا خیس بخورد یا آبکش کنید و آبکشی کنید. کمی مایع ظرفشویی اضافه کنید.

اگر مسواک دارید ممکن است بخواهید از یک مسواک قدیمی برای پاک کردن هر گونه زباله استفاده کنید در غیر این صورت خیساندن آنها در یک کاسه بیشتر کثیفی ها را از بین می برد.

نحوه خشک کردن و نگهداری بلوط

اجازه دهید خشک شود

آنها را روی یک حوله پهن کنید تا حداقل یک ساعت خشک شوند اگر هر یک از بلوط ها بعد از شستن و خشک کردن زشت به نظر می رسند آنها را دور بیندازید.

ممکن است تعدادی بلوط با سوراخ های کوچک ببینید این نشانه این است که چیزی در مهره فرو رفته است اما خشک کردن بلوط آنها را می کشد پس نگران نباشید!

نمای بلوط از بالا به پایین رنگ های طبیعی دانه های بلوط. بلوط های جدا شده بلوط در پس زمینه سفید
بلوط ها را بپزید

فر خود را با کمترین درجه از قبل گرم کنید مال من 200 درجه فارنهایت است بنابراین من این کار را کردم بلوط ها را در یک لایه روی یک ورقه نسوز قرار دهید. شما می خواهید از یک ورقه نسوز با لبه استفاده کنید تا هیچ یک از مغزها از بین نرود.

بلوط ها را در فر روی ورقه شیرینی قرار دهید و درب آن را کمی ترک بخورید تا رطوبت از آن خارج شود.

هر 30 دقیقه چک کنید

هر 30 دقیقه یکبار بلوط ها را چک کنید و کمی بغلتانید. اگر مشاهده کردید که بلوط ها بیش از حد شروع به قهوه ای شدن کردند، فر را خاموش کنید و بلوط ها را در آنجا بگذارید.

بلوط های خشک شده با دست

بلوط ها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند. هر چیزی که سوخته را دور بریزید. حالا می دانید که چگونه بلوط ها را خشک کنید و می توانید از آنها در تمام کاردستی خود استفاده کنید!

بلوط های خشک شده با دست

در صورت تمایل نگهداری کنید

حالا اگر می خواهید بلوط ها را حفظ کنید می توانید یک قدم اضافی بردارید. با این حال شما مجبور نیستید این کار را انجام دهید زیرا فقط با خشک شدن آنها مدت زیادی دوام خواهند آورد.

با این حال اگر می‌خواهید مطمئن شوید که آنها سال‌ها و سال‌ها دوام می‌آورند و هرگز از هم نمی‌پاشند توصیه می‌کنم یک اسپری سریع با یک درزگیر اکریلیک شفاف به آنها بدهید. آنها را منفجر کنید، بگذارید خشک شوند آنها را برگردانید و تکرار کنید.

این تقریباً تمام کاری است که باید انجام دهید! آنها آماده نمایش “همانطور که هستند” هستند یا می توانید از آنها در هر کاردستی پاییزی استفاده کنید.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *