چگونه شلوار پاره شده را ترمیم کنیم؟

چگونه شلوار پاره شده را ترمیم کنیم؟

چگونه شلوار پاره شده را ترمیم کنیم؟ حوادث یا اتفاقات باعث ایجاد سوراخ های سوختگی روی لباس و شلوار می شود. لطفا لباس های آسیب دیده را دور نریزید. با ترمیم سوراخ روی لباس در عرض چند دقیقه می توانید مشکل را برطرف کنید.

چگونه شلوار پاره شده را ترمیم کنیم؟

شلوار پاره همیشه یکی از مشکلاتی است که با آن مواجه هستید و باید به دنبال راهی برای تعمیر یا رفع آن باشید.

با استفاده از ترفندهای آسان، خلاقانه و کاربردی که به شما می گوییم می توانید با وصله یا تا کردن آن، یک شلوار جذاب و شیک داشته باشید پس تا پایان با ما همراه باشید.

چگونه شلوار پاره شده را ترمیم کنیم؟

در هنگام پاره شدن شلوار باید به نوع پارگی، نوع پارگی، جنس و بافت شلوار توجه کنید و بر اساس آن شلوار را تعمیر کنید. برای ترمیم شلوار پاره می توانید از روش های مختلف و جذاب برای زیباتر و جذاب تر شدن شلوار استفاده کنید.

برای ترمیم شلوار کافی است پارچه های جذاب و طرح دار، انواع گلدوزی و وصله دوزی اضافه کنید. ایده های خلاقانه برای ترمیم شلوار جین و لباس های پاره می تواند راه حل مناسبی باشد تا پارگی آن نمایان نشود و در عوض ظاهری جذاب و شیک در شلوار ایجاد کند.

چگونه شلوار پاره شده را ترمیم کنیم؟

1. ترمیم کردن شلوار به صورت وصله زدن

یکی از راه های جذاب برای ترمیم شلوار و لباس وصله زدن است. در این روش ابتدا باید پارچه ای هم رنگ انتخاب کنید و با شلوار هماهنگ کنید و به اندازه پارک برش بزنید. اگر برش شلوار مانیزان خوب است، می توانید یک پارک را با فیجی صاف و مرتب کنید.

پس از آن پارچه بریده شده را زیر پارگی قرار داده و با استفاده از دوخت های تزئینی آن را به شلوار بدوزید به این ترتیب اگر پارچه های جذاب و طرح دار انتخاب کنید و از نخ های رنگی متناسب با رنگ شلوار استفاده کنید می توانید زیبایی شلوار پاره را چند برابر کنید.

برای دوخت پارچه به شلوار نیز می توانید از چرخ خیاطی استفاده کنید. در این صورت اگر رنگ نخ با رنگ شلوار همخوانی داشته باشد به دلیل کوک های کوچک جلوه بهتری به شلوار می دهد.

چگونه شلوار پاره شده را ترمیم کنیم؟

2. تعمیر و رفع پارگی شلوار با استفاده از چسب حرارتی

زمانی که یک شلوار زاپ‌دار خریداری می‌کنید و دوست ندارید به هر دلیلی بدنتان معلوم شود می‌توانید با استفاده از یک پارچه سفید و چسب حرارتی هم زلپ شلوار را نگه‌داری و هم از معلوم شدن بدنتان جلوگیری کنید.

برای این روش یک تکه پارچه سفید یا مشکی را کمی بزرگتر از زیپ شلوار ببرید و سپس دور زیپ را چسب حرارتی بزنید و با گذاشتن اتوی داغ روی پارچه  را روی آن بچسبانید تا محکمتر شود.

3. ترمیم شلوار با استفاده از دوخت های تزئینی

زمانی که سوراخ کوچکی در شلوار شما ایجاد شد، ابتدا باید نقطه پارکر را با نوک قیچی صاف کنید و سپس پارچه ای را زیر پارگی قرار دهید و با استفاده از دوخت های تار پارگی را ترمیم کنید. توجه داشته باشید که دوخت ها باید با هم فاصله داشته باشند تا با دید بهتری دیده شوند.

روش دیگر برای شلوارهایی است که پارگی آنها به صورت مستقیم باشد. در این روش دو طرف شلوار را کنار هم قرار می دهید و با استفاده از یک سوزن گرد ثابت می کنید سپس با دندان موشی یا بخیه های زیگزاگ پارگی را ترمیم می کنید.

ترمیم شلوار با استفاده از دوخت های تزئینی

4. ترمیم شلوار با دوخت های ریز و نامشخص

وقتی قسمتی از شلوار نازک شد برای اینکه پاره نشود باید با بخیه های ریز و نامشخص آن را تقویت کرد. این گونه دوخت ها باید از پشت شلوار و در امتداد بافت پارچه باشد و سپس با استفاده از کوک دندان موشی روی این دوخت ها کار کنید تا محکم تر شوند. چنین دوخت هایی به هیچ وجه خودنمایی نمی کند و چیزی از شلوار دیده نمی شود.

با ترمیم شلوار با استفاده از این روش ها می توانید بزرگترین پارگی ها را هم ترمیم کنید و جلوه زیبایی به شلوار ببخشید. فقط باید در انتخاب رنگ نخ و پارچه مورد استفاده متناسب با رنگ شلوار دقت کنید.

حرف پایانی

شلوار پاره شده یکی از اتفاقاتی است که هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان رخ می دهد و با استفاده از روش های ذکر شده می توانید شلوار خود را ترمیم کرده و به آن زیبایی ببخشید فقط باید دقت کرد و با توجه به پارگی روش تعمیر و دوخت مناسب را انتخاب کرد.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *